Volume controller - regulator hlasitosti

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
nick_valensi

Příspěvek od nick_valensi »

BS: co se tyce nano patche nevim, mam mpatch2 a nemuzu si stezovat.. vnitrek sice nebude zadnej zazrak, ale ma to tu hodne lidi a este sem neslysel jedinou stiznost (nesetkal sem se s negativnim nazorem ani na netu). za tu cenu mi to naopak pride jakoze hodne v pohode reseni.
btw. je mi uplne jedno, z ceho a jak je to poskladane, hlavne dyz to funguje a v tomto pripade to ocividne funguje.. (ackoliv firma SM jako takova nema daleko do behringera..)

BS

Příspěvek od BS »

nick_valensi: ok, diky za poznatek. je mi jasny, ze za koncovou cenu 1490,- Kc clovek nemuze ocekavat zadny zazraky. Akorat ted jsem zjistil, ze u music-park, kde jsem to na eshopu nasel bude trvat objednani cca mesic... Odkud jsi to koupil ty?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nick_valensi : funkcne verim ze to SPL je ok .. len sa mi nepaci ako vyzera .. to je cele ..

ten mpatch2 by si mohol rozobrat a spravit fotky ..

a SM je nizsi level ako behringer .. teda aspon podla toho ako vyzeral ten ich ADAT prevodnik ..

hubert

Příspěvek od hubert »

No veru s tym SM PRO audiom to nevyzera nijako vabne.....tiez ma to najskor zaujalo ale po bogyiovych skusenostiach s ADAT prevodnikom uplne odradilo.....Na druhej strane na M PATCH som na nete cital v podstate len dobre hodnotenia.....samozrejme tam nikto nesiel uplne do detailu, nerozoberal a nemeral. Podla mna by to mohlo byt ako pasivne riesenie celkom v pohode. Tie fotky z vnutra by ale v kazdom pripade asi dost napovedali...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jo krabice vyzeraju OK .. chce to vidiet aky potak je dnu , ake kable , konektory .. v principe tam neni co pokazit .. a snad neusetrili na tom potaku .. OTVORIT !! OTVORIT !! OTVORIT !!

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pri tom nano patch tokonca pisu ze je balanced .. fakt by to chcelo vidiet zvnutra ..

Obrázek

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Tak jsem zas o neco chytrejsi, ze je lepe to resit na vykonostni ceste na konci ne signalem co leze ze zvukovky. Kazdopadne jak se tedy divate na Control ROOM na mixakach? To je v podstate taky takovy volume controler.

kexik

Příspěvek od kexik »

TOM-Thak píše:Tak jsem zas o neco chytrejsi, ze je lepe to resit na vykonostni ceste na konci ne signalem co leze ze zvukovky.
he?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Tom : Control room na mixaku je v absolutnom poradku ..

BS

Příspěvek od BS »

nasel jsem fotky vnitrku toho mpatch 2

Obrázek

Obrázek

jinak tady je postreh jednoho cloveka ohledne NAnoPatch:
I got one of the demo units they showed at the music fair in Frankfurt (delivery starts now) and it's really quite nice... I just measured the L/R balance, and the difference does not exceed 0.5 dB, in most places it's around 0.2 or 0.3. In one place, it was only 0.04 or so... Neat lil' thing.

kexik

Příspěvek od kexik »

pohoda... headamp nevyzera byt ziadne zuzo ale volume bude asi ok

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

skoda ze neni vidno z fotiek potenciometre

cublay

Příspěvek od cublay »

Nejsou ty modrý kostky potenciometry? :?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

cublay : pravda ! .. su .. a vyzeraju byt QUAD :) teda ten volumovy ..

kexik

Příspěvek od kexik »

su to lacne alpsy, ake najdes v lepsich autoradiach... pri striedmom pouzivani vydrzia dlho bez skrkania a subeh byva fajn...
skoda ze sa daju tazko zohnat v malom

Odpovědět