Volume controller - regulator hlasitosti
-
BS: co se tyce nano patche nevim, mam mpatch2 a nemuzu si stezovat.. vnitrek sice nebude zadnej zazrak, ale ma to tu hodne lidi a este sem neslysel jedinou stiznost (nesetkal sem se s negativnim nazorem ani na netu). za tu cenu mi to naopak pride jakoze hodne v pohode reseni.
btw. je mi uplne jedno, z ceho a jak je to poskladane, hlavne dyz to funguje a v tomto pripade to ocividne funguje.. (ackoliv firma SM jako takova nema daleko do behringera..)
btw. je mi uplne jedno, z ceho a jak je to poskladane, hlavne dyz to funguje a v tomto pripade to ocividne funguje.. (ackoliv firma SM jako takova nema daleko do behringera..)
No veru s tym SM PRO audiom to nevyzera nijako vabne.....tiez ma to najskor zaujalo ale po bogyiovych skusenostiach s ADAT prevodnikom uplne odradilo.....Na druhej strane na M PATCH som na nete cital v podstate len dobre hodnotenia.....samozrejme tam nikto nesiel uplne do detailu, nerozoberal a nemeral. Podla mna by to mohlo byt ako pasivne riesenie celkom v pohode. Tie fotky z vnutra by ale v kazdom pripade asi dost napovedali...
nasel jsem fotky vnitrku toho mpatch 2

jinak tady je postreh jednoho cloveka ohledne NAnoPatch:
I got one of the demo units they showed at the music fair in Frankfurt (delivery starts now) and it's really quite nice... I just measured the L/R balance, and the difference does not exceed 0.5 dB, in most places it's around 0.2 or 0.3. In one place, it was only 0.04 or so... Neat lil' thing.

jinak tady je postreh jednoho cloveka ohledne NAnoPatch:
I got one of the demo units they showed at the music fair in Frankfurt (delivery starts now) and it's really quite nice... I just measured the L/R balance, and the difference does not exceed 0.5 dB, in most places it's around 0.2 or 0.3. In one place, it was only 0.04 or so... Neat lil' thing.