Volume controller - regulator hlasitosti

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Wyvern
Příspěvky: 18
Registrován: 08 bře 2008 00:34

Příspěvek od Wyvern » 16 srp 2008 16:00

Dá se někde v ČR pořídit regulátor SA1X nebo SA2X od Goldpointu?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 20 srp 2008 19:52

Tak nějak jen postřeh.. teď jsem vybalil SMpro iNANO do sestavy Delta1010LT / ADAM A7 / neutrik konektory kabely bastlený doma dvojitě stínený symetrické zapojení XLR / Jack. Porovnal jsem zvuk Tapco Blend6 mix a iNANO .. nevěřil jsem, ale fakt je tam rozdíl.. nečekal jsem, že ten laciný mix bude dělat až takovou paseku. Bedny mají o něco míň výšek a v basech čitelnější. Docela jsem rád, že jsem vypustil tenhle článek z cesty od karty do monitorů.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 20 srp 2008 22:32

Hmm, jen pro zajimavost - mel jsi zvukovku pichnutou na tom Tapcu do returnu?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 21 srp 2008 09:09

Kermitak: nemel - ze by ? tak jako spousta lidi jsem to pouzival pichnuty do TAPE IN abych mohl poslouchat a zaroven nahravat aniz by se mi nahralo to co zrovna posloucham.

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 21 srp 2008 09:14

TOM: tape in by mal byt rovnako ok, kermitak mal asi na mysli, ze ci si to nemal pichnute do normalneho kanalu s EQ, ktory nema true bypass a robi veci so zvukom aj ked mas vsetko na nulach. to by spravilo este vacsi rozdiel. ked to mas do tape in alebo do returnov tak to ide mimo EQ.
jihad on riaa & soza.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 21 srp 2008 09:25

aum generator: jj return byl bez EQ ale pouzival jsem TAPE In, protoze tam se dalo pomoci tlacitek zapnout to ci jde signal z PC zpet do vstupu zvukovky nebo zda jde signal z tape jen do monitorů. Takze Tape in by nemel ovlivnovat zvuk, ale prijde mi ze to ma hlubsi bas a o trosku min vysek. Jako kdyby ten mix trosku orezaval a neprenasel dobre cele spektrum.

aum generator
Příspěvky: 869
Registrován: 01 bře 2005 03:46

Příspěvek od aum generator » 21 srp 2008 11:26

tom: no v mixe ti signal ide cez zopar opampov/aktivnych suciastok aj ked ho routujes mimo EQ...
jihad on riaa & soza.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 21 srp 2008 11:30

aum generator: jasny takze vliv na zvuk tam urcite nejaky je. Pokud tedy mas mix za 3000CZK tak nemuzu cekat, ze bude hrat nejaky zazracne :D
Proto jsem zvolil mensi zlo a mam syntaky primo do karty a bedny pres ten pasivni ovladac a celkem pohoda.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 05 dub 2009 09:36

Mate nekdo zkusenost s TC ELECTRONIC LEVEL PILOT

Obrázek

http://www.thomann.de/gb/tc_electronic_level_pilot.htm

mam v merku jeste mackie big knob, ale asi je to pro men zbytecny pac vyuziju jen volume knob....

Odpovědět