pee : mozno na to dojdes sam .. zavisi aky si kamarat s hudbonymi softwarmi a s hudobnymi zariadeniami .. V kazdom pripade , je na koho sa obratit

Nestraš ho...Pytkin píše:delay : no jo .. ale defaultne sa to nenakonektuje .. a malo kto na to pride , co vsetko treba porobit , aby z cubase dostal zvuk .. bezny clovek , co s tym nerobi fakt nema sancu ..
Ty jo, blbost. Studio Manager sám o sobě nepadá vůbec, to se mi nestalo nikdy, ani Cubase kvuli nemu nikdy neumrel (SM se ani nikdy nehodil offline, maximálně se z nějakýho důvodu nesynchronizoval uz pri spusteni, ale ne nepochopitelne). Zdá se mi, ze bud jsi to zkousel tak pred 8-mi lety, jeste kdyz byly problemovy drivery a fakt to moc nechodilo nebo jsi tomu nevenoval dostatek casu. Vzdycky je to jiny, kdyz to mas na svym PC jako aktiv uzivatel, nez kdyz vidis ze to nekomu nechodi - samozrejme zname i dnesni problemy Steinberg MR816, takze se nijak nestavim na stranu Yamahy, skoda ze vsechno muze podelat debilne napsanej driver...Pytkin píše:studio manager , to som ani neskusal .. to je software , ktory som este nikdy v zivote nevidel , ze by nepadal