Yamaha TX81z

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
timmy
Příspěvky: 21
Registrován: 03 dub 2006 07:30

Příspěvek od timmy » 03 kvě 2007 07:31

Je nejakej soft editor primo pro TX81Z? Na netu jsem jsem neco videl, ale jen pro sestioperatorovy yamahy, ctyroperatorovy nepodporuje....

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 kvě 2007 12:00

timmy : no mali by to snad vediet vsetky univerzalne editory .. Cize Sound Diver , Xor , Midi Quest .. etc

timmy
Příspěvky: 21
Registrován: 03 dub 2006 07:30

Příspěvek od timmy » 03 kvě 2007 13:46

Pytkin: No jasan, to vim. Ale nekdo tady psal ze nejlepsi editory byvaji vetsinou ty, ktery jsou delany na ten jeden konkretni nastroj. Tak mne zajima, jestli o nejakym nevite.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 kvě 2007 13:50

timmy ; na PC som moc take editory nevidel .. To skutocne asi viac na atari ..

Uživatelský avatar
sunrise
Příspěvky: 73
Registrován: 01 kvě 2007 12:55

Příspěvek od sunrise » 03 kvě 2007 14:38

Ahoj Timmy, editory na TX81Z jsou a mám je doma, poslal mi je kolega Trix, takže pošli mi tvůj mail a já se po tom podívám a přepošlu, tu hračku mám ve studiu, ale jsem ostuda, protože ji zatím nepoužívám :o))) Hezký den, Petr
Win7 64bit pro, 4core, Intel i7-920, 12GB 1800MHz
Mackie Control Universal PRO, Steinberg MR816x, KRK V8II
Cubase 5, Battery 3, Kontakt 4, NEXUS2, Largo, Roland SH-201, Korg MS-20,
Fat funker & 5060, Neumann U87 classic, RODE: NT 2A, UAD-2 DUO

lottewerther
Příspěvky: 124
Registrován: 31 led 2003 03:20

Příspěvek od lottewerther » 03 kvě 2007 15:00

Midi Quest s TX81Z funguje. Přes midi se dá kontrollerem ovládat (kromě pitchbendu, modulace a volume) jenom portamento. Vnitřní procesor je na hovno - je to vlastně jen midi procesor, delay funguje na principu opětovného spouštění noty, čímž se okrádáš o polyfonii.
Ale jinak je ten synth úplně boží. Jenom má strašně málo uživatelských pamětí (32), tovární zvuky nejdou vymazat a jsou dost nepoužitelné.

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: Yamaha TX81z

Příspěvek od Tudy » 21 kvě 2011 11:53

Nemáte prosím někdo funkční sysexy factory bank (A,B,C,D) z TX81z ?
Případně bych někoho z uživatelů poprosil o MIDI DUMP z vašeho nástroje. Obávám se, že to ale nepůjde jinak, než vždy jednu ze 4 bank zkopírovat do Internal a z ní pak udělat výpis DUMP.
Na oplátku mohu nabídnout factory banky z DX11
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Yamaha TX81z

Příspěvek od a.tom.x » 22 kvě 2011 12:10

Jedinej použitelnej zvuk je Lately Bass nema to cenu ...
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: Yamaha TX81z

Příspěvek od Tudy » 22 kvě 2011 22:19

Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Yamaha TX81z

Příspěvek od Pytkin » 23 kvě 2011 00:02

BTW : tudy ... tvoje songy , co sem davas , su 100x pocuvatelnejsie ako vacsina songov v teme NOVE TRACKY ..

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: Yamaha TX81z

Příspěvek od Tudy » 23 kvě 2011 00:10

Děkuji :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Odpovědět