Access virus C jak zapojit

Ostatní audio software, obecná diskuse
PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 27 lis 2010 20:31

podle me mam zas blbe nastavenej virus protoze v fl delam 2roky a vim kde se co nastavuje a treba klavesy yamaha me dou v pohode

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od TOM-Thak » 27 lis 2010 20:59

Mrkni se do menu pod tlacitkem edit by melo bejt menu a sipkama dolvea doprava tzn. parameter si v nem nalistuj nastaveni midi.. je tam neco jako global midi channel pak je tam LoPage a HiPage oboje nastav na sysex pomoci knobu.. jeste blbej dotaz.. mas MIDI OUT z prevodniku doufam zapojene do MIDI IN viruse..

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 27 lis 2010 21:16

tak vse udelany uz me tam skace i nota ale furt tam je jeste neco blbe nastaveny protoze stale s neho neleze zvuk

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od TOM-Thak » 27 lis 2010 21:20

PATRICK SY píše:tak vse udelany uz me tam skace i nota ale furt tam je jeste neco blbe nastaveny protoze stale s neho neleze zvuk
pokud skace noticka tak uz tam leze midi a to jsme na spravne ceste..

Ted jeste jak ma zapojene vystupy do vstupu u zvukovky? Co mas za zvukovku? pokud si tam das nejake midi a podivas se do ovladaciho panelu svoji zvukovky tak bys tam na tom vstupu mel videt signal.. to je prvni uspech.. pokud tam nemas signal tak mas neco spatne nastavenyho na zvukovce a s furity to nema co delat.. takze spatnej vystup.. standardne jdou na stereo 1 2 nastroje .. pokud neurcis jinak.. a pak uz si to musis osefovat na zvukovce. Jakmile mas signal na zvukovce tak uz se to chce pohrabat ve fruitech.

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 27 lis 2010 21:30

no vystupy mam normalne do PC usb zvukovku mam E-Mu 02520 nebo tak nejak

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od TOM-Thak » 27 lis 2010 21:38

PATRICK SY píše:no vystupy mam normalne do PC usb zvukovku mam E-Mu 02520 nebo tak nejak
no tak se podivej na jeji software mixer ve windows urcite to ma nejakej svuj vlastni soft, kterej se ti nainstaloval spolu s ovladacem.. kde ovladas hlasitosti efekty atd. tak to otevri a podivej se jestli ti tam nekde neco blika u INPUT a jestli ti tam leze nejakej signal..

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 27 lis 2010 21:51

hele kdyz chci v fl studiu zmenit port u midi usb prevadece tak mi to naspise. TUTO FUNKCI NELZE POUZIT K URCENI DOSTUPNYCH FUNKCI A ZPRAV PRO OVLADAC POUZIJTE FUNKCE SCHOPNOSTI ??...

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od MonkeyFighter » 28 lis 2010 11:54

proc chces menit port?vzdyt ten tvuj prevodnik ma jen jeden, hlavne midi uz mas nastaveny spravne..res zvukovku

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 28 lis 2010 14:23

jak rikam podle me to neni zvukovkou protoze sem to skousel na 2 ruznych PC a aji sem se koukal v nastaveni :?

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od MonkeyFighter » 28 lis 2010 14:37

a koukal si na ten soft mix jak ti radil tom? v midi to rozhodne nehledej to ti beha, bud to mas spatne zapojeny,spatne nastavenou zvukovku,nebo spatne nastaveny FL(audio)..strc si do vira sluchatka a bude normalne hrat...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od TOM-Thak » 28 lis 2010 14:40

musis mit ve woknech neco takovyho...

http://www.oisteinr.homeftp.net/Files/E ... edium2.jpg

nebo

http://oisteinr.homeftp.net/Files/Emu/EmuMixer.jpg

tak hledej..

a tam se podivej jesi ti tam na naky savli vubec leze signal kdyz se ti ukazuje noticka na virusu pri prehravani midi..

MIDI si otestuj tak, ze si do viruse pichni sluchatka a zapni midi stopu a uslysis-li neco ve sluchatkach, tak je to nastavenim audio vstupu zvukovky..

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 28 lis 2010 15:47

ke zvukovce sem dostal mixcraft 4.5 a taky jako v fl studiu yamahy v pohode jdou ale virus ne i kdyz ta noto tam furt je :?: uz fakt nevim

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od MonkeyFighter » 28 lis 2010 15:56

mixcraft s tim nema nic spolecnyho, to je nejakej daw..bavime se o ovladacim panelu pro zvukovku, nasel jsi ho nebo ne?ten tam musi bejt instaluje se s ovladacema...v nem uvidis jestli do vstupu neco leze

a co myslis tim "yamahy v pohode" jako co je pouzivas? jako midi kontroler?nebo jako zdroj zvuku?mas jejich AUDIO vystup zapojenej do zvukovky a slysis zvuk z nich ve FL?
zkusil si zapojit ty sluchatka do vira jestli hraje?

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 28 lis 2010 15:57

jinak sem uz k zvukovce nic jineho nedostal jen takovi okno kde nastavuju sample rate zadny jak ukazujes na obrazku

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 28 lis 2010 15:59

do zvukovky nemam zapojeny nic vse mam do PC usb

Odpovědět