Access virus C jak zapojit

Ostatní audio software, obecná diskuse
PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 24 lis 2010 15:50

zdravím. koupil sem si svuj první syntetyzator. access virus C a potreboval bych vedet jak ho zapojit do externi zvukovky a pak v Fl Studio ho mohl pouzit ?? sem amater co se tyce syntetyzatoru a zapojovani takze kazda rada dobra mam samotrejme kabely ale nevim jak vse nastavit kam presne zapojit atd tak prosim pomoct predem diky
PS: V rychlosti sem to dal do spatneho temata tak sorry :oops:

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 24 lis 2010 16:37

NIKDO NEPORADI?? :?

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od MonkeyFighter » 24 lis 2010 18:27

no co se tyce zapojeni tam je to jednoduchy, midi out ze zvukovky do viruse midi in..a nejlip i obracene...
potom podle toho kolik mas volnejch vstupu na zvukovce zapojis vystupy z vira...jak to ale naroutovat v FL netusim pac naposled sem videl nekde FL3.0 to bude muset nekdo kdo dela ve fl ale jako prvni tam muzes skusit najit jestli je tam nekde "add midichanel" nebo neco takovyho a v nastaveni toho kanalu bys mel mit nastavenej jako vystupu tu tbou zvukovku..

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 24 lis 2010 22:48

midi out na zvukovce nemam nejde to jinak

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od Tranzistor » 25 lis 2010 00:29

PATRICK SY píše:midi out na zvukovce nemam nejde to jinak
...nejde! Bud bude muset koupit midi interface a nebo jestli mas nejakej USB masterkeyboard a ten ma midi in/out je mozny ze jde jako midi interface pouzit (tusim ze takhle se chovali nejaky novation USB midikontrolery). Pak audio z Vira poslat do zvukovky a ve FL zvolit nejakej AUX imput nebo externi intrument tebo tak nejak, FL neznam, takze jenom usuzuju z ostatnich DAW ktery znam. Ve FL pak zvolis midi stopu a posles noty z ni do midi portu na kterym mas viruse pripojenyho...

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 25 lis 2010 02:00

tak sem obednal tohle myslite ze to bude fungovat ?? http://www.top-top.cz/d.324522.html

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od Tranzistor » 25 lis 2010 02:27

No tak je to to co potrebujes, akorat jestli to bude fungovat je otazka, tuhle firmu tedy fakt neznam ;-) Tak drzim palce...

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 25 lis 2010 14:07

prave ten co mi prodal accesse mi to poradil ze jemu to fungovalo tak sem zvedavej jinak diky :wink:

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 26 lis 2010 15:59

mam dalsi problem :( vubec se mi nedari spojit v fl studiu midi out z mim virusem k virusu nemam cz manual takze se v nem vubec neumim orientovat byl bych moc vdecny kdyby ste mi poradily jak to nastavit

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od MonkeyFighter » 27 lis 2010 12:11

to neni vec viruse ale nastaveni FL, musis v FL ten midikanal nastavit tak aby out byl ten tvuju usb midiprevodnik a kanal 1(pokud si ho predchozi majitel neprenastavil, muzes vyzkouset i ostatni kanaly) pokud to bude sptavne nastaveny, kdyz budes poustet midi do vira tak se ti na dipleji bude obevovat noticka, v tom pripade jsou midi ok a muzes nastavit audio

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 27 lis 2010 16:08

no a kde se ten kanal ve virusu nastavuje ??

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 27 lis 2010 16:17

a co ceskej manual da se jeste nekde sehnat ?? to by mi moc pomohl :|

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od Pytkin » 27 lis 2010 17:44

Anglicky nepomôže? Ten bude na internete aj s vyhladavanim. Pouzi kľúčové slovo channel.

PATRICK SY
Příspěvky: 34
Registrován: 20 lis 2010 00:09

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od PATRICK SY » 27 lis 2010 20:01

ja nevim uz 3 dny se v tom badam a nedostal sem s neho ani 1 zvuk uz si nevim rady. a pritom to bude jen nejaka prkotina ?? a neda se treba virus celej restartnout do tovarniho nastaveni ??

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: Access virus C jak zapojit

Příspěvek od MonkeyFighter » 27 lis 2010 20:29

podle me mas blbe nastaveny to fl, az budu doma tak se ti mrknu kde se nastavuje ten kanal, ale je to nekde v system tusim...

Odpovědět