stale sa obzeram po dajakom tom MIDI sequencery, ktory by mi pasol jak rit na serbel... mozno to bude zniet neuveritelne ale ACID je aj plnohodnotny MIDI sequencer zo vsetkym co treba... ( zjavne pre niektorych som nic nove neobjavil a MIDI implementacia bola uz aj vo verzi 5 alebo 4, ale to neviem lebo nesledujem tento produkt )

pravdepodobne pre znalych tu pisem vatove kecy, ale ja som mal ACID zafiksovany ako soft na audio loopy a tym to koncilo, co znamena ze o ACIDe som pocul tak v prvej verzii a potom som sa o to akosi nezaujimal..
vcera som si pozrel verziu ACID 6 Pro a prave MIDI ma tu velmi zaujalo.. nic tak intuitivne a prehladne som zatial nevidel, super automatizacia CC a editacia not a podobne, ze som padol na rit...
ma plny support 5.1 a velmi dobre pozicovanie zvuku v priestore pomocou krivky v case.. no, som z toho programu mierne paf

tak mam teraz brouka v hlave co s tym dalej,.. skusam momentalne trial co aj odporucam ak by sa na to checl niekto pozriet.. je to vazne vlemi zaujimavy soft ohladom MIDI.. to ostatne je asi uz klise, ale prave MIDI exceluje aspon u mna...
ACID 6 Pro web