Ake DAW pouzivate?
Ake DAW pouzivate?
Len tak zo zvedavosti by ma zaujimalo kto ake DAW pouziva a preco?
Mal som debatu s kamosom a on tvrdi ze vacsina uz presedlala na ableton, ja si to ale nemyslim, skor by som povedal ze tak 1/3 su abletonaci a zvysok vsetko ostatne..
Co vy na to?
Mal som debatu s kamosom a on tvrdi ze vacsina uz presedlala na ableton, ja si to ale nemyslim, skor by som povedal ze tak 1/3 su abletonaci a zvysok vsetko ostatne..
Co vy na to?
Re: Ake DAW pouzivate?
to je dost divne tvrdenie .. ja v mojom okoli nepoznam nikoho , kto by pouzival Ableton .. Vsetci robia v Nuende alebo ProTools .. a muzikanti v Cubase ..
Ja poznam dost ludi co pozivaju Ableton, ale tiez by som netvrdil ze to bude vacsina..
- synth_synth_synth_synth
Já přešel z Cubase/RW/Acidu na Studio One - Pracuje se mi s ním nejlépe.Myslím si, že dnes už je to aj celkem jedno – záleží co komu sedne./styl atc/
Dřív jsem pracoval s Reason 6, pak jsem od něho upustil a dal se na dráhu Cubase 7. Pomalu ale začínám litovat. Kdyby Reason uměl ještě pracovat s videostopou, okamžitě se k němu vracím a zde prodám okamžitě Cubase. Kdyby se někdo takový našel koupi bych iskutečnil .Začíná velmi dobře konkurovat i co se týče jeho vntřního VST "Rack Extension". to je prostě bomba.
Naposledy upravil(a) mipex dne 24 zář 2013 10:38, celkem upraveno 1 x.
Sony Acid 7 - jsem na něj už zvyklej, je to jednoduchý a je tam vše co potřebuju.
Občas míchám v Cubase 5. Master v Soudforge.

Občas míchám v Cubase 5. Master v Soudforge.
Tak zatim zadny Ableton, no zaujimave 

- ReaktoplazmAR
tu.. Ableton 

Tvůj kamárád se mýlí. Ono záleží na tom co kdo dělá. Pokud je to EDM pak je tu FL, Live, Reason. Pokud nahráváš je tu Cubase, Pro Tools, Logic, Studio One, Nuendo, DP a mnoho dalších. Navíc každému vyhovuje jiný způsob ovládání tzv. workflow. Navíc jsou tu DAW zadarmo či za zlomek ceny výše uvedených.
Za mě je to Cubase7 a Logic Pro 9 podle situace.
Za mě je to Cubase7 a Logic Pro 9 podle situace.
- Pierre niko
Skicy jak kdy, ale bud v Reasonu, Garage Bandu, nebo ve Fruity, a seriozni prace+tracking+mix v Cubase.
Sonar X2 Producer edition, s Cakewalkem pracuju už deset let a neměl jsem potřebu zkoušet jiný DAW.
hudba: http://www.peshata.cz |
Ja pouzivam tiez Ableton uz od verzie 1, vtedy este s rewire Reason. Tak som si tez myslel ze na Audiozone bude viac Abletonistov
Inak suhlasim, Ableton je vhodny hlavne na elektronicku hudbu, na zive kapely a postprodukciu by bolo vhodnejsie asi skor Nuendo, Logic, Sonar atd..