drum sampler VSTi

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

drum sampler VSTi

Příspěvek od bassline » 25 kvě 2010 23:17

Ahoj,

Dajte nejaky tip na solidny drum sampler - freeware. Hladal som celkom dost ale zatim som nenarazil na to co by som potreboval:

1. Niekolko slotov pre drum sample, moznost individual outs
2. Pitch, pitch+amp obalka, moznost mute a solo pre kazdy slot
3. Mega dolezita vec - preview v sample browseri

Zas az tak moc toho nechcem, ale ziadne z VSTis co som skusal nesplnovalo tieto poziadavky...

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 26 kvě 2010 00:59

./post184667.html?hilit=shortcircuit#p184667
shortcircuit si skúšal ? neviem či splna presne tvoje požiadavky..

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od tomy45 » 26 kvě 2010 08:04


charonme
Příspěvky: 1148
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od charonme » 26 kvě 2010 13:17

digidrum pro nema sample preview pri borwsovani a z amp obalky ma akurat tak decay.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od biscuit » 26 kvě 2010 18:12

nevim, zrovna v tyhle oblasti bych na freeware zapomnel.. loni jsem tu treba prodaval box verzi battery 3 za 2000 Kc, coz mi prijde zadarmo ve spojitosti s tim, jaky banky jsou u toho pribaleny... neni marny kupovat soft z druhy ruky, neni nijak osahanej a funguje vzdy jako novej ;)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12768
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od dendy » 26 kvě 2010 18:41

jj absolutne suhlasim.. battery3 je ultimatna volba, nic lepsie neexistuje na bicie...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od biscuit » 26 kvě 2010 19:09

dendy: ale tak jako to zas uplne ne, treba maschine ;)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12768
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od dendy » 26 kvě 2010 19:53

no ale machine nieje drum sampler nie ? a je ako VSTi ?? ja som myslel ze to je skorej groovebox

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od bassline » 26 kvě 2010 20:12

Proti kupe ojeteho SW nic nemam...akurat Reason uz asi nepredam, kto by to v cechach kupil....

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12768
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od dendy » 26 kvě 2010 20:27

no neboj az propellerheadi zverejnia cenu upgradu R4 > R5 tak to este bude aktualne na predaj, uvidis ... postavis cenu tak, aby sa oplatilo kupit od teba R4 a zplatit len za upgrade a bude ..

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od bassline » 26 kvě 2010 20:29

njn to ma napadlo...
Naposledy upravil(a) bassline dne 26 kvě 2010 20:29, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od biscuit » 26 kvě 2010 20:29

bassline: a co kvr? snad si nemyslis, ze kupuju pluginy second hand v cechach :-) myslim, ze tam prodas reason (zvlast kdyz je ted zase pred updatem) a mozna i koupis battery ;)

dendy: maschine je sw s hodobozovym kontrolerom :-D je videt, ze te v blave zajimal jen kopak z modularu a pille fejk moug
Naposledy upravil(a) biscuit dne 26 kvě 2010 20:32, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od bassline » 26 kvě 2010 20:31

biscuit:

Problem je ale ten ze inak ako cez osobne stretnutie sa to neda...je nutne urobit transfer licencie cez webove stranky, aby ten clovek mal vlastne to za co dava peniaze...je to blbo vyriesene...pokial by som nebol zaregistrovany s tym licencnym cislom, tak staci ze mu predam karticku s licenciou...ale to uz sa teraz po registracii neda, pretoze je licencia zaregistrovana na moj props ucet...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od biscuit » 26 kvě 2010 20:34

ale bassline, takhle je to prece u kazdyho softu. dotycnej ti zaplati paypalem a ty prevedes licenci a basta. jestli je to box verze, tak mu to jeste posles postou.

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od bassline » 26 kvě 2010 20:35

No ale aby sa taky clovek nasiel, co zaplati dopredu, v tom je cely problem :wink:

Odpovědět