drum sampler VSTi
drum sampler VSTi
Ahoj,
Dajte nejaky tip na solidny drum sampler - freeware. Hladal som celkom dost ale zatim som nenarazil na to co by som potreboval:
1. Niekolko slotov pre drum sample, moznost individual outs
2. Pitch, pitch+amp obalka, moznost mute a solo pre kazdy slot
3. Mega dolezita vec - preview v sample browseri
Zas az tak moc toho nechcem, ale ziadne z VSTis co som skusal nesplnovalo tieto poziadavky...
Dajte nejaky tip na solidny drum sampler - freeware. Hladal som celkom dost ale zatim som nenarazil na to co by som potreboval:
1. Niekolko slotov pre drum sample, moznost individual outs
2. Pitch, pitch+amp obalka, moznost mute a solo pre kazdy slot
3. Mega dolezita vec - preview v sample browseri
Zas az tak moc toho nechcem, ale ziadne z VSTis co som skusal nesplnovalo tieto poziadavky...
- ReaktoplazmAR
Re: drum sampler VSTi
./post184667.html?hilit=shortcircuit#p184667
shortcircuit si skúšal ? neviem či splna presne tvoje požiadavky..
shortcircuit si skúšal ? neviem či splna presne tvoje požiadavky..
digidrum pro nema sample preview pri borwsovani a z amp obalky ma akurat tak decay.
nevim, zrovna v tyhle oblasti bych na freeware zapomnel.. loni jsem tu treba prodaval box verzi battery 3 za 2000 Kc, coz mi prijde zadarmo ve spojitosti s tim, jaky banky jsou u toho pribaleny... neni marny kupovat soft z druhy ruky, neni nijak osahanej a funguje vzdy jako novej
jj absolutne suhlasim.. battery3 je ultimatna volba, nic lepsie neexistuje na bicie...
dendy: ale tak jako to zas uplne ne, treba maschine
no ale machine nieje drum sampler nie ? a je ako VSTi ?? ja som myslel ze to je skorej groovebox
Proti kupe ojeteho SW nic nemam...akurat Reason uz asi nepredam, kto by to v cechach kupil....
no neboj az propellerheadi zverejnia cenu upgradu R4 > R5 tak to este bude aktualne na predaj, uvidis ... postavis cenu tak, aby sa oplatilo kupit od teba R4 a zplatit len za upgrade a bude ..
njn to ma napadlo...
Naposledy upravil(a) bassline dne 26 kvě 2010 20:29, celkem upraveno 1 x.
bassline: a co kvr? snad si nemyslis, ze kupuju pluginy second hand v cechach myslim, ze tam prodas reason (zvlast kdyz je ted zase pred updatem) a mozna i koupis battery
dendy: maschine je sw s hodobozovym kontrolerom je videt, ze te v blave zajimal jen kopak z modularu a pille fejk moug
dendy: maschine je sw s hodobozovym kontrolerom je videt, ze te v blave zajimal jen kopak z modularu a pille fejk moug
Naposledy upravil(a) biscuit dne 26 kvě 2010 20:32, celkem upraveno 1 x.
biscuit:
Problem je ale ten ze inak ako cez osobne stretnutie sa to neda...je nutne urobit transfer licencie cez webove stranky, aby ten clovek mal vlastne to za co dava peniaze...je to blbo vyriesene...pokial by som nebol zaregistrovany s tym licencnym cislom, tak staci ze mu predam karticku s licenciou...ale to uz sa teraz po registracii neda, pretoze je licencia zaregistrovana na moj props ucet...
Problem je ale ten ze inak ako cez osobne stretnutie sa to neda...je nutne urobit transfer licencie cez webove stranky, aby ten clovek mal vlastne to za co dava peniaze...je to blbo vyriesene...pokial by som nebol zaregistrovany s tym licencnym cislom, tak staci ze mu predam karticku s licenciou...ale to uz sa teraz po registracii neda, pretoze je licencia zaregistrovana na moj props ucet...
ale bassline, takhle je to prece u kazdyho softu. dotycnej ti zaplati paypalem a ty prevedes licenci a basta. jestli je to box verze, tak mu to jeste posles postou.
No ale aby sa taky clovek nasiel, co zaplati dopredu, v tom je cely problem