a neprekaza Vam prilisny reverb?
Neviem ako pri inych verziach, ja som skusal verziu gold a dost mi vadil reverb.
Pustal som to cez kontakt (zdal sa mi rychlejsi, ako ich engine), ale reverb som odstranit nedokazal.
Myslim si, ze nastroje su nahrane bez reverbu (musim si pustit vzorku)
EWQL Symphonic Orchestra - už se nedá koupit?
Re: EWQL Symphonic Orchestra - už se nedá koupit?
boro: prave ze silver verze reverb nema, z gold verze to nijak neodstranis, je to tak nahrane...i proto jsem presel z gold na silver...platinum, ta ma vsechno, bud s reverbem, nebo bez...jedina nevyhoda silver pokud vim je, ze to neni nasamplovane chromaticky...
Je to tak. Co se tyce verze silver nevim, ale samply verze gold jsou pouze s prostorem, to by mi dost vadilo.(Mimo jine IK Miroslav Vitous Phillharmonik je taky pouze s prostorem). Videl jsem video, tusim ze k smytcum od Vienny. Pri hre bylo videt snadny vyuzivani artikulace na attack a na vibrato. Myslim, ze toto EWQL neumi, nebo se pletu?
A nebo se to da vyresit tim, ze si naloaduju dva patche? Jeden normalni a jeden s vibratem a potom je mezi sebou nejak morphuju? Imho tahle funkce by se dost hodila v Kontaktu
A nebo se to da vyresit tim, ze si naloaduju dva patche? Jeden normalni a jeden s vibratem a potom je mezi sebou nejak morphuju? Imho tahle funkce by se dost hodila v Kontaktu

pharao: s tim na co se ptas neumim, pouzivam to dost prasacky a jednoduse, syrove...
jinak me se zda ta silver verze skoro dokonala, az na to, ze prave neni sejmuta chromaticky...a je docela mozne, ze ta nova Play Silver verze, ktera je skoro 3x vetsi (jak jsem se tady dozvedel), chromaticka hypoteticky byt muze a to by bylo super - do toho bych sel hned...ale to chce fakt ze dotaz na EWQL, nebo hledat na netu...
jinak me se zda ta silver verze skoro dokonala, az na to, ze prave neni sejmuta chromaticky...a je docela mozne, ze ta nova Play Silver verze, ktera je skoro 3x vetsi (jak jsem se tady dozvedel), chromaticka hypoteticky byt muze a to by bylo super - do toho bych sel hned...ale to chce fakt ze dotaz na EWQL, nebo hledat na netu...
v kontakte 3 mas prepinanie artikulacii na klavesnici na dolnych tonoch .. v tych VSL samploch to je ..
Verze Gold je totozna s verzi platinum ve vsem krome toho, ze ma 16bit samply a pouze samply ze sterdne vzdalenych mikrofonu. Verze platinum ma 24bit samply a samply z blizkych, strede vzdalenych a vzdalenych mikrofonu, ktere se daji libovolne blendovat. Ovsem taky to zere pekne mista a vykonu. No ale vzhledem k tomu, ze prostor z tech strednich mikraku je celkem peknej a prirozenej a vzhledem k tomu,ze orchestr pak clovek dava stejne jeste do vetsiho prostoru, tak mi to temer nikdy nevadilo. Verze Silver je ovsem neco jineho, ma pouze omezeny pocet nastroju a artikulaci vzdy z jednoho vybraneho mikrofonu a 16bit samply. V praxi se silver da pouzit na nejake orchestranlni dokresleni, ale uz ne moc na serioznejsi praci, protoze tam proste spousta dulezitych veci chybi.
Jinak EWQLSO samozrejme ma mnoho artikulaci a jejich kombinaci. Ma patche pro kazdou zvlast i patche, ve kterych je vic artikulaci prepinatelnych keyswitchema (vybranyma klavesama, to Kontakt i Kompakt umi), ma i patche, kde se mezi artikulacemi blenduje modwheelem, nebo jsou zavisle treba na attacku. Je potreba to poctive projit, vyzkouset a najit si v tom sve postupy, jak to efektivne pouzivat. A pokud ma clovek plny Kontakt, tak v nem ty patche muze otevrit a libovolne prekopat, pridelat si obalky, modulovat, navesit treba konvolucni reverb, blendovat patche atd.
Hm, koukam, ze na soundsonline uz maj jen popisy pro Play verze a vypada to, ze se to mohlo trochu zmenit. Takze to co pisu plati jen pro Kompakt verze.
Jinak EWQLSO samozrejme ma mnoho artikulaci a jejich kombinaci. Ma patche pro kazdou zvlast i patche, ve kterych je vic artikulaci prepinatelnych keyswitchema (vybranyma klavesama, to Kontakt i Kompakt umi), ma i patche, kde se mezi artikulacemi blenduje modwheelem, nebo jsou zavisle treba na attacku. Je potreba to poctive projit, vyzkouset a najit si v tom sve postupy, jak to efektivne pouzivat. A pokud ma clovek plny Kontakt, tak v nem ty patche muze otevrit a libovolne prekopat, pridelat si obalky, modulovat, navesit treba konvolucni reverb, blendovat patche atd.
Hm, koukam, ze na soundsonline uz maj jen popisy pro Play verze a vypada to, ze se to mohlo trochu zmenit. Takze to co pisu plati jen pro Kompakt verze.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
hm hm.. vyzivny tema! moc diky!
pri youtube ukazkach
- ministry of rock
- gypsy
- goliath
- ...
som sa docital, ze sa plne verzie zatial nedaju "vyskusat a potom kupit".
sice som to ete nehladal, ale... je to pravda?
- ministry of rock
- gypsy
- goliath
- ...
som sa docital, ze sa plne verzie zatial nedaju "vyskusat a potom kupit".
sice som to ete nehladal, ale... je to pravda?
boro: to se myslim nedaly nikdy takove veci od EWQL...jsou to obrovske banky samplu, tak uz jen proto...jestli myslis "neoficialni studijni program" try before you buy, tak ne, to take nejde, protoze to ma nejakou novou super ochranu...a jestlis myslel tohle, tak prosim warez sem netahat...
jinak ja bych si chtel minimalne gipsy take vyzkouset...tak jedine asi na nejakem veletrhu nebo tak...
jinak ja bych si chtel minimalne gipsy take vyzkouset...tak jedine asi na nejakem veletrhu nebo tak...