Hartmann Neuron VS

Ostatní audio software, obecná diskuse
lavender
Příspěvky: 862
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od lavender » 03 čer 2013 18:51

@a.tom.x - v tych kontroleroch som sa uplne stratil co si pisal :D ale ked budes spojazdneny ten ipad, hodis sem navod pre takych ako som ja? :)
tu kniznicu staci stiahnut ktora je na linku aj s tou aplikaciou?

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od a.tom.x » 03 čer 2013 18:53

Jo, jde to stáhnout z toho linku, ale server bývá přetížený, zatím prgám MIDI layout pro TouchOSC, ale spíš testuji co dělá který kontroler
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od Magion » 03 čer 2013 20:06

já zatím moc neupěl - v cubase hrál, ale interface šedý, v Hijacku se interface i databáze objeviliy, ale zase mi nenašel MIDI zařízení, takže jsem nemohl ovládat. Každopádně jsem se připojil na FB do hartman skupiny a je tam spousta novinek - teď někdo objevil takovej univerzální trik jak rozjet Neuron na jakýmkoliv DAW : pomocí FXpansion wrapoval Neurona a spustil uvnitř Vienna Ensmble Pro 32bit host. Ten jede prý snad na všech DAW, takže skrz takovou krkolomii by to mohlo jít. Ted na to nemám čas, ale zkusím...

lavender
Příspěvky: 862
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od lavender » 03 čer 2013 20:12

ja taham tu kniznicu a co tu citam, nerozumiem prilis nicomu :D
takze to skusim podla navodu a potom uvidim. hadam a.tom.x zisti "hrubost" co vysielaju nuke kontrolery a pokusi sa ich nejakym sposobom nasimulovat cez ipad...

lavender
Příspěvky: 862
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od lavender » 03 čer 2013 21:22

kniznica stiahnuta. zajtra sa tomu pozriem na zubok ;)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od a.tom.x » 03 čer 2013 21:53

Tak první dojmy.

Ugly VSTi běhá v pohodě, pod Logicem jsem to rozběhal ve FXpansion Wrapperu, taky to běhá. Latence nutná tak 256 a víc jinak brutální ditorze (MOTU PCI424 Mac Pro 2xQuad 2.33). Visí to na jednom jádru a dost fest lítá do maxima tj. pro nějaký projekt v Logicu nepoužitelné, jedině nahrát audio stopu, možná nějaký silnější stroj by to zvládnul trochu lépe, ale i tak to žere strašně. Pod Ugly to dá 16 hlasů celkem v klidu, v Logicu to krotím tak na 6. Dělá to totéž co kdysi na PC tj. občas praskance na začátku po stisknutí klávesy, někde to nevadí.

MIDI cc nefungují (ani nahrané do stopy s čísly podle manuálu). Ačkoli by to mělo přijímat cc, kterými jdou řídit i ty joysticky (spheres) tak nic. Na kolečka, aftertouch a velocity to ale reaguje normálně. Když to přepnu na konzoli Mackie Control/C4 tak se na displejích objeví "--- Unit" pod každým druhým knobem a na kroucení knoby to reaguje (akorát člověk zrovna neví čím kroutí), automatizace lze nahrát (pak se objeví Neuron VS Unused), ale v menu automatizace to samo nic nenabízí.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět