Hartmann Neuron VS

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Hartmann Neuron VS

Příspěvek od a.tom.x » 31 kvě 2007 11:07

Už jsem tady viděl pár threadů na tohle téma, ale máte někdo orig. verzi s Nukem? Jaké s tím máte zkušenosti? Na kolik hlasů se dostanete? Kupuju teď nějakej dvoujádrovej Intel Core 2 Duo 2.33 + Cubase 4 a uvažuju, že bych VS na eBay koupil. Ten procesor by to snad měl už utáhnout ne? Nerad bych ale pořídil nějakou padající mrchu, která mi bude 3x za hodinu restartovat komp. Existuje nějaký demo nebo ta firma už úplně zkrachovala.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 31 kvě 2007 12:14

nekdo to tu popisoval, jak ho kupoval. ja mel jen tbb verzi, ale domnivam se, ze byla stejne nestabilni jako ta "plna" s kontrolerem. chovalo se to strasne. puvodne jsem si myslel, ze ty zvuky z toho treba budu samplovat, ale nedalo se s tim delat. proste jsem zamack slzu, nadech se a sel dal bez neurona. ten zvuk byl totiz velmi dobrej.
demo myslim neni, ale ta moje verze by se urcite dala nekde vystourat..

fakt teda je, ze jsem to zkousel na starym kompu s athlonem 2600. nektery presety mu daly skutecne tak nazrat, ze vytuhnul system. treba by to na c2d bylo pouzitelny, co ja vim... mozna je cas to znova vyzkouset.

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 31 kvě 2007 12:41

V nějakým loňským čísle Computer Music byla recenze a hodně si na to stěžovali - furt a ve všem to padalo, navíc je ten kód totálně nedoladěnej, takže to žere jak kráva - když to zrovna pět minut funguje.

Zajímavý je, že na Dolphinmusic:
http://www.dolphinmusic.co.uk/page/shop ... ct_id/5119
ho nabízejí (nemají ho skladem - "Ordered on request") a pokud si dobře pamatuju obrázek z CM, tak ten Nuke kontroler co mají na Delfínovi vypadá malinko jinak. Tak nevím co si o tom myslet. Dokonce jsem tam nedávno viděl i HW verzi (asi za 5k GBP!), tu už tam teď ale nemůžu najít.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 31 kvě 2007 13:01

mam doma jakysi demo.] a ikdyz zvuk se obcas seka, nebo praska, tak se z toho da vykroutit to co potrebuju a pak to bouncnout do Wavky.. zvuk to ma perfektne pevnej,o tom zadna. valim to na compu s c2d a zadnou extremni zatez nepocituju, takze si myslim, ze by to melo jit i na tom tvojem komplu..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 31 kvě 2007 17:06

Když jsem četl ty zklamané reakce tak se zdá že to padá hlavně kvůli tomu, že to byla extrémní zátěž na CPU. Po pravdě nevím co je Athlon 2600 a neumím srovnat s Intelem, kterej jsem vždy měl.

To c2d 2,33 MHz by už snad tedy mohlo dostačovat. 2Gb RAM snad taky. Každopádně ta cena na Dolphin je nesmyslná tolik za to nedám. Second handy jsou za celkem rozumný prachy a btw. taky jsem už viděl dvě verze Nukeho.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 31 kvě 2007 17:14

a.tom.x ja myslim, ze ono to ani nepada, jako spis ze to pri prehravani nebo pri krouceni praska a lupe. neco podobnyho jako kdyz mas nastavenou nizkou latenci v nejakym DAW. imho na to nema vliv vykon komplu, ale spis, ze je to blbe naprogramovany.

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 31 kvě 2007 17:18

a.tom.x píše:... btw. taky jsem už viděl dvě verze Nukeho.
Áha... takže to neznamená obnovení produkce. :? Osobně jsem moc opatrnej než abych koupil něco u čeho je do budoucna nejistá podpora výrobce. Ale jestli seženu "demo", tak to rozhodně ozkouším.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 31 kvě 2007 17:28

No právě nejdřív se podívám po "demu" a pokud to bude fungovat tak to asi koupím. Existovalo vůbec nějaký oficiální demo?

Že to nemá podoru .... no co tu nemá prakticky žádnej nástroj co mám doma. A pokud si podporu mám představovat tak, že každý tři roky zaplatím výrobci desítku za upgrade no tak bez toho se obejdu.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 31 kvě 2007 17:39

No, upgrade... v tomto případě mi šlo spíš o nějakej "patch", kterej by to aspoň uvedl do plně funkčního stavu. Momentálně to vypadá že už není ani naděje.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 31 kvě 2007 17:41

Hele Shodan a ty to máš?
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 31 kvě 2007 17:52

Nemám, ale ještě jsem nečetl jedinou reakci, že by to někomu chodilo "normálně" jako každý jiný VST. "Demo" se mi na starým kompu ani nespustilo a od té doby jsem na to zapoměl. Tady jsi mi připoměl že mě to vlastně zajímá, tak snad budu mít teď s demem (pokud ho najdu) víc štěstí :wink:
BTW oficiální demo pokud vím nebylo - Nuke funguje jako HW klíč.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 31 kvě 2007 18:25

a.tom.x: athlon 2600 je m/dka :-) kdyz uz mame oba c2d, ale bylo to tak na urovni nejakyho pentia na podobnym taktu jako je tech 2600.. nektery presety si vzaly treba "jen" pulku cpu, ale jiny se chovaly tak, ze si zmack klapku - 20%, pustil zmack jinou 30%, dalsi, 40%... az smitec zatuhlo to a minimalne teplej start a shozeni daw. myslel jsem si, ze je to proste neoptimalizovanej, nekultivovanej kod toho vst a ze to poladej a vsechno bude ok.. tady prave od nich chybel ten support a updaty. asi tam fakt musela nastat velka krize, protoze skoro hotovou vynikajici vec, tim vlastne pohrbili, nebo nechali polomrtvou. v dobe kdy ten vst vylezl, nebyly az zas tak o moc lepsi kompy, nez ten muj, aby to nekde mohlo fungovat opravdu solidne, tomu neverim. ty rozdily ve vykonu u tech v te dobe nadupanejch pc, mohly bejt treba 30%%+, vic ne.. nabizi se mi tam porad to srovnani s virem ti, kterej kdyz po strasnejch prutazich vylez, vsichni jen nadavali a bylo to hrozne rozj/bany.. dneska to funguje jak ma, ale je to jen proto, ze to jeste vic jak dva roky po predstaveni porad ladej!

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Příspěvek od a.tom.x » 01 čer 2007 00:06

Tak jsem to konzultoval s Merlinem, kterej má orig. a běhá mu to v pohodě, pouze omezená polyfonie na slabším stroji. Tak nevím nebude taky trochu problém v těch "demech" ....
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Hartmann Neuron VS zadarmo pre OSX

Příspěvek od dendy » 28 kvě 2013 09:04

Hartmann Neuron VS k dizpozicii ZADARMO na staihnute pre OSX
http://www.neuronsynth.com/NeuronSynth/ ... oject.html

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od Pytkin » 28 kvě 2013 09:15

daj vediet , ci to stoji za to ..

Odpovědět