Hledám něco na použití mono v poly režimu
Hledám něco na použití mono v poly režimu
Neznáte prosím někdo soft, který dokáže používat mono synťáky v poly režimu ??
Představoval bych si to asi jako nějaký rack, kde otevřu bapř. 8 mono synťáků a on dokáže rozdělit 8 hraných tónů.
Vím že například Moog dělá nějaký soft pro Voyagery, tak aby šly používat jako poly synth.
Jde mi momentálně hlavně o VST.
Myslím, že by to mohlo fungovat třeba jako midi plugin a to tak, že bude přijmat midi z master keyboardu a pak je rozdělí na X midi kanálů, pro každý synth jeden.
Přemýšlel jsem jak to udělat v SynthEditu, ale k výsledku jsem se nedopracoval.
Předem děkuji za každou reakci.
Představoval bych si to asi jako nějaký rack, kde otevřu bapř. 8 mono synťáků a on dokáže rozdělit 8 hraných tónů.
Vím že například Moog dělá nějaký soft pro Voyagery, tak aby šly používat jako poly synth.
Jde mi momentálně hlavně o VST.
Myslím, že by to mohlo fungovat třeba jako midi plugin a to tak, že bude přijmat midi z master keyboardu a pak je rozdělí na X midi kanálů, pro každý synth jeden.
Přemýšlel jsem jak to udělat v SynthEditu, ale k výsledku jsem se nedopracoval.
Předem děkuji za každou reakci.
ableton ma instrument rack... tam by melo jit nastavit tak aby ti hralo tech 8 syntaku naraz.... ale jeste to vyzkousim....
EDIT: Tak to jde
akorat nevim jak monosynth bude fungovat v poly rezimu i kdyz jich bude 8..... jako de aby zahralo tech 8 syntaku najednou jednu notu ale aby to umelo poly tede nevim ...
EDIT: Tak to jde
akorat nevim jak monosynth bude fungovat v poly rezimu i kdyz jich bude 8..... jako de aby zahralo tech 8 syntaku najednou jednu notu ale aby to umelo poly tede nevim ...
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 23 pro 2007 19:29, celkem upraveno 1 x.
elektri: jestli tomu dobre rozumim, tak potrebujes vst, ktery bude prijimat na jednom midi kanale a vysilat na n kanalech, podle toho, kterej bude volnej? Takze je potreba si pamatovat si na kazdym vystupnim kanale jestli slo posledni note on nebo note off. A pridelovat jen kanaly s note off. No ne ze bych neco takovyho nekdy videl, ale nemelo by byt extra tezky to naprogramovat.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz