Lufťákova Softwarová Anketa
Re: Lufťákova Softwarová Anketa
luftaku, pokud se nudis, tak zkus zbastlit nejaky makro, ktery za mne bude warpovat tracky v abletonu,. koupim ti za to par piv :]
nejak ani nemam zajem :]BS píše:luftaku, pokud se nudis, tak zkus zbastlit nejaky makro, ktery za mne bude warpovat tracky v abletonu,. koupim ti za to par piv :]

luphtrack : ak mas potencial nieco programovat , preco nerobis daky editor , alebo efekt .. nieco co vsetci potrebuju ..
editoru je uz docela dost, efektu taky
delam proste to, co me bavi
delam proste to, co me bavi

hmm .. potom ale nechapem naco sem davas ankety ? Ked nechces robit to co ludia potrebuju , ale to co ta bavi ..
jednoduše mě zajímalo, co si o tom ezouňáci myslí. bohužel, málokdo pochopil o co vlastně jde.
zeby si to zle vysvetlil ?
vacsinou ked idu vsetci v protismere , tak vsetci idu OK a len ten konkretny clovek ide v protismere
vacsinou ked idu vsetci v protismere , tak vsetci idu OK a len ten konkretny clovek ide v protismere

tak já to zkusim ještě jednou:
Pomocí prohlížeče, přes takový malý LOKÁLNÍ web server, nastavíte paramtery nějakého programu. Ten pak nezávisle na prohlížeči a tom webserveru bude dělat nějakou činnost (např. ten midi routing).
Žádné midi přes HTTP nepůjdou, přes HTTP se to jenom nastaví.
Je to tedy náhrada za jakékoli jiné GUI, ale ten program ho ke své činnosti nepotřebuje, jen se přes něj nastaví.
Místo abyste psali konfigurační soubor či tloukli parametry přes příkazovou řádku, tak to naklikáte v prohlížeči.
Nevim, mně to přijde poměrně srozumitelné.
Pomocí prohlížeče, přes takový malý LOKÁLNÍ web server, nastavíte paramtery nějakého programu. Ten pak nezávisle na prohlížeči a tom webserveru bude dělat nějakou činnost (např. ten midi routing).
Je to tedy náhrada za jakékoli jiné GUI, ale ten program ho ke své činnosti nepotřebuje, jen se přes něj nastaví.
Místo abyste psali konfigurační soubor či tloukli parametry přes příkazovou řádku, tak to naklikáte v prohlížeči.
Lůphracktu, ty podloudníku, že ty pak někomu prolomíš firewall, a pak mu ze Safari změníš nastavení projektu z 24/96 na 8/12. Pomocí profesora Lupthracka zpět do časů trackerů. Geniální.
a taky na dálku roztočim dyvko a to mu usekne hlavu, vid?
náhodou ovládání přes prohlížeč je poměrně používané - viz třeba samba
náhodou ovládání přes prohlížeč je poměrně používané - viz třeba samba

tohle srdíčko bych rád věnoval všem, kteří pochopili o co jde a poskytli mi kvalitní zpětnou vazbu
luphtrack píše:tak já to zkusim ještě jednou:
NO tak vidis .. konecne si to popisal jednoznacne...
Je to super vec .. Len si myslim ze nikto z nas nepotrebuje robit nic na malom lokalnom serveri s audiom/midi ..
Cize administracia cez WEB je super (trebars konfiguracia rutra) .. Ale neviem , kde by sme to vedeli vyuzit pri muzike ..
no už jsem psal příklad... ekvalizér (či sada filtrů) ovládaný přes midi. přes prohlížeč namapuješ porty a pak už to jede samo bez toho webserveru
naco by mi bol ekvalizer na serveri ? alebo sada filtrov ?