Lufťákova Softwarová Anketa
Re: Lufťákova Softwarová Anketa
naaahodou, taky dobry ekvalizer na serveri dokaze odpalit aj zemegulu
server je v tomhle případě i klient
takže pokud máš dostatek v/v kanálů, můžeš si z PC udělat ekvalizér (viz ekvalizér pro džekýska)
jinak na ty idiocie v tomhle threadu už odmítám reagovat
takže pokud máš dostatek v/v kanálů, můžeš si z PC udělat ekvalizér (viz ekvalizér pro džekýska)
jinak na ty idiocie v tomhle threadu už odmítám reagovat
server je klient ? zacinam byt zmeteny z toho co pises ..
Asi to mysli tak, ze to bude fungovat na jednom kompe (server ako soft a browser ako gui). Sorry Luftaku ale mam dojem ze to cele je len tvoja lenivost nastudovat si daky GUI toolkit. Ak ti mozem poradit tak prestan vymyslat voloviny ako nieco neurobit a skus napr. Juce Framework - pre nekomercne ucely pod GPL - podpora win mac linux - pokope GUI/Audio/Midi a vysledok moze byt standalone/vst/rtas/au.
http://www.rawmaterialsoftware.com/juce/
http://www.rawmaterialsoftware.com/juce/
kdybych chtel vsechno pokupe, tak jdu do javy a AWT ci SWINGu
dekuju za nabizenou knihovnu, ale nemam zajem.
dekuju za nabizenou knihovnu, ale nemam zajem.
ten virtualni web server bezi na stejnem pocitaci jako browser a i tam vysledna aplikace
ja myslim, ze mne by sa take zislo.
demsky: a to myslis vazne s tim ekvalizerem?
all: ja si myslim, ze seriozni navrhy na webove aplikace v tomto tematu maji sve misto, ale ne vtipy, narazky...tak by me zajimalo, kdo co tady myslel vazne a co ne...
napiste kdyztak, co byste povazovali za pouzitelnou webovou music aplikaci, ktera zatim neexistuje a hodne byste ji chteli, pripadne by mela i trzni silu...jinak si myslim, ze ostatni reci tu nemaji smysl, jen muj dojem...
all: ja si myslim, ze seriozni navrhy na webove aplikace v tomto tematu maji sve misto, ale ne vtipy, narazky...tak by me zajimalo, kdo co tady myslel vazne a co ne...
napiste kdyztak, co byste povazovali za pouzitelnou webovou music aplikaci, ktera zatim neexistuje a hodne byste ji chteli, pripadne by mela i trzni silu...jinak si myslim, ze ostatni reci tu nemaji smysl, jen muj dojem...