Native Instruments FM8 a B4

Ostatní audio software, obecná diskuse
anderson

Příspěvek od anderson »

elektri píše:anderson: to se mi taky na poprvé stalo, tak jsem to odinstaloval, nainstaloval, restartoval a bylo to OK.

nho preinstaloval som to a uz mi to ide spustit ale nechce mi to hrať, .. a celkovo mi to nejak seká ..a ked kliknem na klavesy tak nehraju ..alebo to hrá len s MIDI klávesmi??

fova

Příspěvek od fova »

Tak nakonec jsem prece jen koupil FM8 a B4 II.
Charlie jsem ani nezkousel - mozna je zvukove skutecne lepsi, ale ja chci ten nastroj hlavne na ten podmaz a preferuji jednoduche a rychle ovladani, takze moje volba padla na B4.
Dnes jsem FM8 a B4 nainstaloval a to jak stand alone aplikace tak DXi pluginy (pouzivam Sonar) a zacne testovani.
Instalace vcetne registrace pres web probehla bez problemu.
Zkusil jsem si neco zabrnkat mysi a pak na masterkeyboardu a prvni dojmy ze zvuku jsou pozitivni, ale jeste se uvidi...

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

to si ani neotestoval demo a kupil si to? ja by som si to netrufal :)
mne osobne sa nepaci FM synteza v podani NI, zneje to dokonalo v porovnani s DX7 alebo mojou DX200, ale praveze tie artefakty robia
FM syntezu viac ludsku.

fova

Příspěvek od fova »

Precetl jsem si nazory ruznych lidi, poslechl jsem si ukazky na webu NI a pak jsem to koupil.
Mel jsem momentalne k dispozici dost penez na gear, takze jsem to tolik neresil.

Teprve ted jsem si vsiml, ze maji na webu i demo verzi ke stazeni :-)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

neviete nahodou ci existuje moznost nejako ladovat zvuky z DX200 do FM8? za tych 6 rokov som toho urobil kvantum a chcel by som to trochu este reinkarnovat. som vlastne aj zvedavy ako by to mohlo zniet na inom fm nastroji, hlavne zopar mojich "True FM Check" sekvencii.

viem ze FM8 laduje sysex z dx200 ale bohuzial ja mam vsetko z masinky backupovane cez XGworks/DX200 plugin ako *.dx2 subory tak nemam sajn ako to prevediem do sysex formatu.

berie inak FM8 aj tie pattern data ktore su vlastne vzdy sucast zvuku?

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

demsky píše:to si ani neotestoval demo a kupil si to? ja by som si to netrufal :)
mne osobne sa nepaci FM synteza v podani NI, zneje to dokonalo v porovnani s DX7 alebo mojou DX200, ale praveze tie artefakty robia
FM syntezu viac ludsku.
Právě jsem odinstaloval FM8. Vždyť to vůbec nezní... Zlatá FM7. Na druhou stranu, když jsem zkoušel DX200 byla to úplně jiná třída. Časem si DX200 určitě koupím...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Ondrash píše:
demsky píše:to si ani neotestoval demo a kupil si to? ja by som si to netrufal :)
FM syntezu viac ludsku.
Právě jsem odinstaloval FM8. Vždyť to vůbec nezní... Zlatá FM7. Na druhou stranu, když jsem zkoušel DX200 byla to úplně jiná třída. Časem si DX200 určitě koupím...
zvukove ukazky by byly?

dendy

Příspěvek od dendy »

FM8 nainstalovane nemam... ale mam DX200 .. takze pripadne sem niekto uploadnite nejake presety DX7, potom ich wav export z FM8, a ja sem doplnim wav export z DX200 ...

Odpovědět