Native Instruments FM8 a B4

Ostatní audio software, obecná diskuse
anderson
Příspěvky: 84
Registrován: 09 úno 2007 10:33

Příspěvek od anderson » 26 bře 2007 20:13

elektri píše:anderson: to se mi taky na poprvé stalo, tak jsem to odinstaloval, nainstaloval, restartoval a bylo to OK.


nho preinstaloval som to a uz mi to ide spustit ale nechce mi to hrať, .. a celkovo mi to nejak seká ..a ked kliknem na klavesy tak nehraju ..alebo to hrá len s MIDI klávesmi??

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 03 kvě 2007 00:14

Tak nakonec jsem prece jen koupil FM8 a B4 II.
Charlie jsem ani nezkousel - mozna je zvukove skutecne lepsi, ale ja chci ten nastroj hlavne na ten podmaz a preferuji jednoduche a rychle ovladani, takze moje volba padla na B4.
Dnes jsem FM8 a B4 nainstaloval a to jak stand alone aplikace tak DXi pluginy (pouzivam Sonar) a zacne testovani.
Instalace vcetne registrace pres web probehla bez problemu.
Zkusil jsem si neco zabrnkat mysi a pak na masterkeyboardu a prvni dojmy ze zvuku jsou pozitivni, ale jeste se uvidi...

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 10 kvě 2007 14:06

to si ani neotestoval demo a kupil si to? ja by som si to netrufal :)
mne osobne sa nepaci FM synteza v podani NI, zneje to dokonalo v porovnani s DX7 alebo mojou DX200, ale praveze tie artefakty robia
FM syntezu viac ludsku.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 10 kvě 2007 18:36

Precetl jsem si nazory ruznych lidi, poslechl jsem si ukazky na webu NI a pak jsem to koupil.
Mel jsem momentalne k dispozici dost penez na gear, takze jsem to tolik neresil.

Teprve ted jsem si vsiml, ze maji na webu i demo verzi ke stazeni :-)

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 20 říj 2007 14:31

neviete nahodou ci existuje moznost nejako ladovat zvuky z DX200 do FM8? za tych 6 rokov som toho urobil kvantum a chcel by som to trochu este reinkarnovat. som vlastne aj zvedavy ako by to mohlo zniet na inom fm nastroji, hlavne zopar mojich "True FM Check" sekvencii.

viem ze FM8 laduje sysex z dx200 ale bohuzial ja mam vsetko z masinky backupovane cez XGworks/DX200 plugin ako *.dx2 subory tak nemam sajn ako to prevediem do sysex formatu.

berie inak FM8 aj tie pattern data ktore su vlastne vzdy sucast zvuku?
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 20 říj 2007 15:53

demsky píše:to si ani neotestoval demo a kupil si to? ja by som si to netrufal :)
mne osobne sa nepaci FM synteza v podani NI, zneje to dokonalo v porovnani s DX7 alebo mojou DX200, ale praveze tie artefakty robia
FM syntezu viac ludsku.
Právě jsem odinstaloval FM8. Vždyť to vůbec nezní... Zlatá FM7. Na druhou stranu, když jsem zkoušel DX200 byla to úplně jiná třída. Časem si DX200 určitě koupím...

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 20 říj 2007 17:01

Ondrash píše:
demsky píše:to si ani neotestoval demo a kupil si to? ja by som si to netrufal :)
mne osobne sa nepaci FM synteza v podani NI, zneje to dokonalo v porovnani s DX7 alebo mojou DX200, ale praveze tie artefakty robia
FM syntezu viac ludsku.
Právě jsem odinstaloval FM8. Vždyť to vůbec nezní... Zlatá FM7. Na druhou stranu, když jsem zkoušel DX200 byla to úplně jiná třída. Časem si DX200 určitě koupím...
zvukove ukazky by byly?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 20 říj 2007 17:07

FM8 nainstalovane nemam... ale mam DX200 .. takze pripadne sem niekto uploadnite nejake presety DX7, potom ich wav export z FM8, a ja sem doplnim wav export z DX200 ...

Odpovědět