nejlepsi softwarove verby

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 22 dub 2008 20:13

ja pouzivam roky to iste. lepsie vysledky dosahujem skorej naberanim skusenosti. mozno som staromodny, ale ja TrueVerb na bicie a TimeWorks 4080 na spevy povazujem za pekne a kvalitne reverby :) ja viem - tie moderne impulzne su lepsie, ale ja si ich nazasluzim pouzivat :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 dub 2008 20:21

timeworks 4080 ked sa prepne na vyssie rozlisenie, je hodne ok... ale zerie dost cpu, koli tomu som ho prestal pouzivat

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 22 dub 2008 20:26

ja mam rad celkem z native verzi VariVerbPro jsou tam algorytmy HQ room a,b a HQ hall a,b... to mi prijde celkem fajn
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 22 dub 2008 20:26, celkem upraveno 1 x.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 22 dub 2008 20:26

timeworks je fakt ok, ten bundle je celej dobrej, stary a porad dobry pluginy.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 dub 2008 22:17

brooklyn: co v tom bundli este je? ja poznam len reverb... nejake kompresory?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 22 dub 2008 22:56

kexik píše:brooklyn: co v tom bundli este je? ja poznam len reverb... nejake kompresory?
jeste kompresor, eq a mam pocit ze phaser a delay.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 23 dub 2008 00:09

a myslim jeste deesser a limiter?

EDIT: a ne, pletu si to s TC. Timeworks nojo, tam byl uplne super kompresor Timeworks Compressor X.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 23 dub 2008 09:39

Ja jedu VariVerb a Altiverb- nektery impulsy se tak nadherne spojej se signalem, ze by clovek ani nerekl, ze je tam dodanej reverb :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 23 dub 2008 09:56

jj, TC native bundle rullez. Je v tom jeste Filter a Sonic Destructor.

Jinak co se tyce verbuu, tak mne nejvic asi porad bavi Wizzoo, a pak ten IK Multimedia Classik Studio Reverb taky neni spatnej.

Jerry Forester
Příspěvky: 194
Registrován: 23 pro 2004 16:47

Příspěvek od Jerry Forester » 23 dub 2008 17:47

Pánové,existuje softwerový intonátor který by pracoval podobně jako hardware a to jak v reálném čase,tak jako nedestruktivní plugin.Díky.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 23 dub 2008 17:51

Jerry: to nam sdelujes? A proc tady?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Jerry Forester
Příspěvky: 194
Registrován: 23 pro 2004 16:47

Příspěvek od Jerry Forester » 24 dub 2008 07:30

Cyrile,ne moje chyba,to je dotaz.Vím že je to mimo mísu,ale jen kdyby to někdo věděl.Promiň.Stačil by mi název.Zkoušel jsem to hledat,ale nic.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 24 dub 2008 07:38

a co si predstavujetije pod takym slovom intonator, kefalin?

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 24 dub 2008 08:20

Jerry: treba Antares Autotune nebo Waves Tune. Ten Autotune urcite funguje i v realnem case (teda s latenci ASIO driveru). Neni to standalone,ale kdyz si ho v DAW das do insertu tracku a zapnes monitoring, tak muzes zpivat ciste nazivo.

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 24 dub 2008 08:23

chodte s intonatorom do ineho threadu a nezasierajte to tu chujovinami

Odpovědět