nejlepsi softwarove verby

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
peteness

Příspěvek od peteness »

kolik to papa? tipuju ze dost. Nemate dojem, ze zadny sw verb se nedokaze poradne spojit se zvukem? o sumu nemluve. Dobry reseni pomer cena/vykon mi prijdou akceleracni karty. Btw v Disku nedavno slevnili UAD-1 karty.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

kexik: ano, uz to nekdo ukradnul ,)

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

Cyril: tyjo ty fakt nahanis body za prispevky co ? 8)

Martin

Příspěvek od Martin »

Jak je na tom Wizooverb 2 ?
Díky

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Neural: fakt ne, myslim ze uz nemam kam prispevkama postoupit ,) chacha... navic ten muj prispevek mel pro zasveceny smysl a melo (ma) to urcitou dohru. :twisted:

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

jak je na tom wizooverb ? me se desne moc libi a pouzival bych ho rad, ale na mojem compu jaksi spustim jeden a koncim. je to dobrej soft podle me, ale na poradny vyzkouseni si budu muset pockat az postavim novej comp
vyhoda mi prijde to, ze kombinuje jak nativni reverb s impulsama takze clovek ma dost moznosti, je ale sakra narocnej na CPU

Martin

Příspěvek od Martin »

Mně se víc líbí R66 , než wizoooverb
A mnohem vice nez R66 se mi líbí MegaVerb od TC.

Nechápu, že kvalitu TC PoCo jeste zadny konkurencni verb nedostihl, presto, ze to jsou vsechno soft algoritmy.
Naposledy upravil(a) Martin dne 10 led 2006 00:35, celkem upraveno 1 x.

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

co to je R66 ?

Cundo
Profesionál

Příspěvek od Cundo »

Tak nam presli nejake roky a doba technicky pokrocila.Ake su vase "naj" soft verby dnes?Zmenila sa situacia nejako zasadne kvalitativne na tomto poli?

kexik

Příspěvek od kexik »

pribudlo par veci na impulzy a objavil som freeware glaceverb, ktory mi na ciste room verby pride dost slusny, pekne spolupracuje s flautou, co bol dlho moj problem... a nezerie skoro ziadnu cpu

Poshook

Příspěvek od Poshook »

ja frcim na algoritmickom Breverbe, Masterverbe a CSR a impusnom YT Origami

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Cundo píše:Tak nam presli nejake roky a doba technicky pokrocila.Ake su vase "naj" soft verby dnes?Zmenila sa situacia nejako zasadne kvalitativne na tomto poli?
rekl bych, ze ani moc ne. jediny, co vystupuje z rady, je acusticaudio nebula, ani native ani konvoluce, ale 'neco-jako-dynamicka-konvoluce'. (ale jiny princip nez focusrite.) neni ale moc flexibilni v nastaveni. bud se 'impulz' libi a hodi se, nebo ne a moc se s tim nenadela.

kexik

Příspěvek od kexik »

uzivatelov fruity studia by som si dovolil upozornit, ze obsahuje impulzovy reverb, ovsem je offline v editore edison. autori vychadzaju z premisy ze impluzny reverb nie je dostatocne realtime, a tak odporucaju proste oreverbit audiostopu destrukcne a offline, pripadne nahrat suchy send do audio stopy a ten offline oreverbit. porovnaval som vysledky so sirom a freeverbom a je to o nieco kvalitnejsie, zrejme ked si to da nacas, ide to spocitat lepsie

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Mimochodem ted se mi libil verb IK Multimedia Classik Studio Reverb, dobry zvuk. Libil se mi vic nez Lexicon pcm-80.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Odpovědět