nejlepsi softwarove verby
jak je na tom wizooverb ? me se desne moc libi a pouzival bych ho rad, ale na mojem compu jaksi spustim jeden a koncim. je to dobrej soft podle me, ale na poradny vyzkouseni si budu muset pockat az postavim novej comp
vyhoda mi prijde to, ze kombinuje jak nativni reverb s impulsama takze clovek ma dost moznosti, je ale sakra narocnej na CPU
vyhoda mi prijde to, ze kombinuje jak nativni reverb s impulsama takze clovek ma dost moznosti, je ale sakra narocnej na CPU
Mně se víc líbí R66 , než wizoooverb
A mnohem vice nez R66 se mi líbí MegaVerb od TC.
Nechápu, že kvalitu TC PoCo jeste zadny konkurencni verb nedostihl, presto, ze to jsou vsechno soft algoritmy.
A mnohem vice nez R66 se mi líbí MegaVerb od TC.
Nechápu, že kvalitu TC PoCo jeste zadny konkurencni verb nedostihl, presto, ze to jsou vsechno soft algoritmy.
Naposledy upravil(a) Martin dne 10 led 2006 00:35, celkem upraveno 1 x.
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
rekl bych, ze ani moc ne. jediny, co vystupuje z rady, je acusticaudio nebula, ani native ani konvoluce, ale 'neco-jako-dynamicka-konvoluce'. (ale jiny princip nez focusrite.) neni ale moc flexibilni v nastaveni. bud se 'impulz' libi a hodi se, nebo ne a moc se s tim nenadela.Cundo píše:Tak nam presli nejake roky a doba technicky pokrocila.Ake su vase "naj" soft verby dnes?Zmenila sa situacia nejako zasadne kvalitativne na tomto poli?
uzivatelov fruity studia by som si dovolil upozornit, ze obsahuje impulzovy reverb, ovsem je offline v editore edison. autori vychadzaju z premisy ze impluzny reverb nie je dostatocne realtime, a tak odporucaju proste oreverbit audiostopu destrukcne a offline, pripadne nahrat suchy send do audio stopy a ten offline oreverbit. porovnaval som vysledky so sirom a freeverbom a je to o nieco kvalitnejsie, zrejme ked si to da nacas, ide to spocitat lepsie