kolik to papa? tipuju ze dost. Nemate dojem, ze zadny sw verb se nedokaze poradne spojit se zvukem? o sumu nemluve. Dobry reseni pomer cena/vykon mi prijdou akceleracni karty. Btw v Disku nedavno slevnili UAD-1 karty.
Neural: fakt ne, myslim ze uz nemam kam prispevkama postoupit ,) chacha... navic ten muj prispevek mel pro zasveceny smysl a melo (ma) to urcitou dohru.
jak je na tom wizooverb ? me se desne moc libi a pouzival bych ho rad, ale na mojem compu jaksi spustim jeden a koncim. je to dobrej soft podle me, ale na poradny vyzkouseni si budu muset pockat az postavim novej comp
vyhoda mi prijde to, ze kombinuje jak nativni reverb s impulsama takze clovek ma dost moznosti, je ale sakra narocnej na CPU
pribudlo par veci na impulzy a objavil som freeware glaceverb, ktory mi na ciste room verby pride dost slusny, pekne spolupracuje s flautou, co bol dlho moj problem... a nezerie skoro ziadnu cpu
Cundo píše:Tak nam presli nejake roky a doba technicky pokrocila.Ake su vase "naj" soft verby dnes?Zmenila sa situacia nejako zasadne kvalitativne na tomto poli?
rekl bych, ze ani moc ne. jediny, co vystupuje z rady, je acusticaudio nebula, ani native ani konvoluce, ale 'neco-jako-dynamicka-konvoluce'. (ale jiny princip nez focusrite.) neni ale moc flexibilni v nastaveni. bud se 'impulz' libi a hodi se, nebo ne a moc se s tim nenadela.
uzivatelov fruity studia by som si dovolil upozornit, ze obsahuje impulzovy reverb, ovsem je offline v editore edison. autori vychadzaju z premisy ze impluzny reverb nie je dostatocne realtime, a tak odporucaju proste oreverbit audiostopu destrukcne a offline, pripadne nahrat suchy send do audio stopy a ten offline oreverbit. porovnaval som vysledky so sirom a freeverbom a je to o nieco kvalitnejsie, zrejme ked si to da nacas, ide to spocitat lepsie