nejlepsi softwarove verby

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Poshook

Příspěvek od Poshook »

Ivo píše:
Poshook píše:
no mna by celkom zaujimalo ako si tieto dva uplne odlisne procesory porovnaval a v com konkretne bola 91 lepsia.t
V celkovém zvuku :wink: Tj. přirozenost, density, nemetalický charakter, plnost, 3D, nedeformace originálního zvuku atd.

Takže pokud bych měl v kapse 600 resp. 1000 EUR (XL) na Altiverb, osobně myslím že second hand PCM-91 by mohla být z hlediska zvuku lepší volba (za podobnou cenu)

Variverb mě moc nezaujal ... ani BReverb (připadaly mi jako jedny z dalších běžných plugin - reverbů.

Byl bych moc rád kdyby se objevil reverb plugin srovnatelný s lepšími HW boxy (a usilovně pátrám) - s pluginem se přece jen zachází pohodlněji ... Zatím jsem nic neobjevil
Ivo, co keby sme urobili taky maly pokus.
ty by si poslal dva subory - suchy zvuk a procesovany cez PCM-91.
a ja by som skusil nieco podobne natocit na CSR a Breverb

ak by si este napisal hodnoty natoceneho algoritmu, v pripade CSR by to hodne pomohlo. potom by sme to okukli. myslim, ze ani to by tomuto threatu neuskodilo (ak sa tu ujme prispevok o intonatore :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Poshook píše: Ivo, co keby sme urobili taky maly pokus.
To bohužel už nemůžu ... PCM-91 už tu nemám ... upgradoval jsem na Bricasti :wink: ALe sloužil pěkně - uplatnil jsem ho během 4 let na 4-5 CD ...
Nevím jestli má smysl zkoušet to s Bricasti ...

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Ivo píše:
Poshook píše: Ivo, co keby sme urobili taky maly pokus.
To bohužel už nemůžu ... PCM-91 už tu nemám ... upgradoval jsem na Bricasti :wink: ALe sloužil pěkně - uplatnil jsem ho během 4 let na 4-5 CD ...
Nevím jestli má smysl zkoušet to s Bricasti ...
ale no tak, urcite mas niekde v sufliku par sekund nejakeho tracku z minulosti, tak to sem hod :wink:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Poshook píše:
ale no tak, urcite mas niekde v sufliku par sekund nejakeho tracku z minulosti, tak to sem hod :wink:
Jo, tak to jo ... nejblíže při ruce mám solo monochord .... mrknu a pošlu

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Ivo píše:
Poshook píše:
aj ked neviem, co to je, urcite posli a napis aspon, aky algo bol pouzity :lol:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Poshook píše:
Ivo píše:
aj ked neviem, co to je, urcite posli a napis aspon, aky algo bol pouzity :lol:
Jen pro informaci:

http://www.savita.cz/index/odkazy/garden.html

Nějaký track suchý vs/PCM-91 pošlu později

Algo byl Halls: Gothic Hall

Cundo
Profesionál

Příspěvek od Cundo »

Tak som si narychlo porovnal 3 soft verby,ktore boli vyssie spominane-Waves IR1,Altiverb,WizooVerb.Posledne dva som este nikdy neskusal.Moj prvy dojem je jednoznacne v prospech WizooVerbu,na rockove spevy,na drums,vokaly...Bol podla mojho citenia najprirodzenejsi,akosi najestetickejsie pristupoval k zverenemu materialu.Uplne ma ale dostal,ked som ho aplikoval na klasicky spevacky 30-clenny zbor.Vytvoril neuveritelne(relativne) vernu iluziu priestotu,kedze nahravacia miestnost bola skor suchsia.Uplne vazne uvazujem o kupe ako hlavneho verbu na pracu.Vyborna je tiez moznost obalky,aj ked Waves ju ma este prepracovanejsiu.

Odpovědět