člověk v tom pochopí vo co gou
občas mi přijde, že to velké množství používaného HW je u spousty lidí jen taková frajeřina, jakože: "ty seš ubožák so frčí na VST, to já jsem frajer, protože mám všechno v plechové krabici".
90% dnešních hardvéristů odpoví na otázku, proč používají HW, nějakou otřepanou frází, kterých jsou plná fóra, hlavně jsou nejepší ty magicko-tajemné odpovědit typu: "To se nedá popsat, ale když to máš před sebou, tak to poznáš" to je snad ta nejsměšnější odpověď
DiscoDSP rozhodně nezní uplně identicky jako NL2, ale je to vzhledem k ovládání a možnostem ten stejný synťák, takže se dají nakroutit zvuky uplně stejným způsobem, znít sice budou trochu jinak, ale já taky nevidím důvod proč by měly znít absolutně stejně... takhle si člověk může koupit NL2, k tomu DicoDSP a i když bude kroutit stejně, tak má dva různé zvuky, které může popřípadě vrstvit na sebe.
90% dnešních hardvéristů odpoví na otázku, proč používají HW, nějakou otřepanou frází, kterých jsou plná fóra, hlavně jsou nejepší ty magicko-tajemné odpovědit typu: "To se nedá popsat, ale když to máš před sebou, tak to poznáš" to je snad ta nejsměšnější odpověď
DiscoDSP rozhodně nezní uplně identicky jako NL2, ale je to vzhledem k ovládání a možnostem ten stejný synťák, takže se dají nakroutit zvuky uplně stejným způsobem, znít sice budou trochu jinak, ale já taky nevidím důvod proč by měly znít absolutně stejně... takhle si člověk může koupit NL2, k tomu DicoDSP a i když bude kroutit stejně, tak má dva různé zvuky, které může popřípadě vrstvit na sebe.
nejak se to tady rozjelo
myslim, ze s temi 80 procenty jsem to opravdu neprestrelil - NL2 jsem mel 4 roky takze ho mam naposlouchanej - jelikoz vsak muj zvuk na nordu nestal, nebyl proste duvod si ho nechavat, kdyz to co jsem po nem chtel zvladne i discovery... jinak v zadnem pripade nejsem proti hardwaru-stale si nechavam par vybranych "ultrasnobskych" kousku, ktere nikdy neprodam... stejne by je nikdo za ty prachy co bych chtel nekoupil:)
já mluvim o top producentech ....
samozrejme ze VST se uziva, jak jen to jde, ale tam kde nestaci .. nastupuje HW.
ekeaze: Ano vetsina dance jela az do nedavna na VSTi a taky to je sakra znat. Kopa tech dance veci hraje prašivě a i kdyz je to dobre zpracovany, hraje to VSTčkově.
Svět zažil VSTi boom, ale ruku na srdce
nehledáte náhodou pořád dokola a dokola VSTi analog synth snů??
No nic, uz me to nebavi, svoje jsem rekl...
samozrejme ze VST se uziva, jak jen to jde, ale tam kde nestaci .. nastupuje HW.
ekeaze: Ano vetsina dance jela az do nedavna na VSTi a taky to je sakra znat. Kopa tech dance veci hraje prašivě a i kdyz je to dobre zpracovany, hraje to VSTčkově.
Svět zažil VSTi boom, ale ruku na srdce
No nic, uz me to nebavi, svoje jsem rekl...
poklop: hlavne davas dokopy true analogy (ktore su objektivne nenahraditelne) s VA debilinami, ktore su svojim sposobom podvodom na uzivatelovi. vo VA kategorii maju vyznam jen totalne nadupane krabice, ktore skratka vedia tolko, ze by ti bezne pc utiahlo v podstate len ten nastroj a nic ine. a tie kecy o sampleroch... sw sampler hra suverenne lepsie ako hw nahraty lacnou zvukovou kartou po analogu; nahraty po digitale hra uplne rovnako akurat sa s nim musis srat. neexistuje ze dnes niekto normalny pouziva v studiu sampler, je to ciste podiova zalezitost. teraz hovorim o modernych sampleroch, nie o nejakom 10bitovom ulete z roku 1985. pri starych sampleroch su dolezite skor tovarenske zvuky, mam nejake sample z emu masin a tovarenske zvuky z fairlightu a treba povedat ze i ked standalone hraju hnusne, v mixe funguju neuveritelne dobre. ono sa treba ku kazdej technologii stavat racionalne a nie fasisticky 
kexik
Nebudu na tebe utocit, i kdyz jsi to prehnal.
Virual analog nejsou debiliny covece, po precteni tveho dnesniho prispevku jsem si teda trochu zmenil obrazek o tobe.
neprehanis to?a tie kecy o sampleroch..
Pisu ze si nejsem jist, co se tyce sampleru, to za prve a za druhe i pisu, ze VST se da, ale musi se vybirat ...a nie fasisticky
Nebudu na tebe utocit, i kdyz jsi to prehnal.
Virual analog nejsou debiliny covece, po precteni tveho dnesniho prispevku jsem si teda trochu zmenil obrazek o tobe.