poradte sikovny sampler
poradte sikovny sampler
Hmm takze alternativa freeware sampleru ktory vie pitchshift/timestretch zrejme neexistuje...existuje z platenych nejaky sikovny a v pohode s cenou ? Kontakt neratam, je to obrovske a drahe monstrum ktore by som nevyuzil.
Dolezite su pre mna tieto veci:
- Prehladne, jednoduche UI
- Jednoduchy import Wav suboru (ziadne oznacovanie adresarov s bankami, konvertovanie, cakanie..)
- Obalky pre pitch, amp, filter
- Sample start, reverse
- Layers
- Pitchshift/Timestretch
- Filtre
- Nejake tie moznosti modulacie (priradit napr. na velocity alebo modwheel sample start, atd.)
- Bez gigabytovych bank
Dolezite su pre mna tieto veci:
- Prehladne, jednoduche UI
- Jednoduchy import Wav suboru (ziadne oznacovanie adresarov s bankami, konvertovanie, cakanie..)
- Obalky pre pitch, amp, filter
- Sample start, reverse
- Layers
- Pitchshift/Timestretch
- Filtre
- Nejake tie moznosti modulacie (priradit napr. na velocity alebo modwheel sample start, atd.)
- Bez gigabytovych bank
Naposledy upravil(a) bassline dne 07 srp 2011 18:12, celkem upraveno 1 x.
Re: poradte sikovny sampler
dendy: vie pitchshift/timestretch ? nejak to nevidim medzi specifikaciou...
k CM bol kedysi prilozeny tento http://www.kvraudio.com/get/250.html celkom by som ho skusil, nemate niekto nahodou OSX verziu a neboli by ste ochotny poskytnut ? je to celkom problem zohnat
bassline: neviem ja som mal pocit ze to su zakladne veci ktore automacky kazdy lepsi sampler musi vediet .. alebo sa mylim ? treba skusit, skoro vsetky hore pastnute maju aj demo/trial verziu
bassline: neviem ja som mal pocit ze to su zakladne veci ktore automacky kazdy lepsi sampler musi vediet .. alebo sa mylim ? treba skusit, skoro vsetky hore pastnute maju aj demo/trial verziu
Ten Wsampler som uz skusal, vyzeral dost zaujimavo. Ale nejak sa mi nepodarilo importovat Wavko. Robi sa to nejak zlozito, musis importovat najprv cely adresar a potom mi to stale hadze nejake chyby pluginu...Hladal som nejake info v helpe, ale nic konkretnejsie k importu nepisu...njn zda sa ze ani v komercnej sfere neni moc z coho vyberat ...
nj kvalitne samplery su drahe - kontakt, mach five, emulator x, halion
ale to directwave by som urcite vyakusal, viem ze to robil clovek co povodne robil jedny z najlespsich pluginov do
Buzz-u...
ale to directwave by som urcite vyakusal, viem ze to robil clovek co povodne robil jedny z najlespsich pluginov do
Buzz-u...
Proč nezkusíš Batterku, umí i "acidized" wavy.
on myslim zhana normalny sampler, baterka je drum sampler... mimochodom skvely, pouzivam
myslim, ze baterka zadana krireria splnuje. Pouzivam ji na vsecko.
Klapci, sorry za OT, ale to je fakt taky problem s internymi samplermi v DAW? Ja som este asi vobec nicovate nic ako VSTi Sampler nepouzil Secko srotuje abletonacky sampler... Nechce sa mi verit, ze to co pisal bassline, tie podmienky nema "bezny" interny sampler. Lebo abletonacky to ma vsetko aj naviac... To normalne civim... Ale asi to bude u vas tym ze chcete importovat nejaky kniznice alebo co... zaujimave
prominte, ale opet si tu pripadam jak u blbejch na dvorecku sampletank. plnohodnotnej sampler zadarmo. umi vse, co ma sampler umet, ma navic solidni efektovku. nechapu, ze ho kazdej, kdo nema koupenej treba kontakt, nema nainstalovanej a nepouziva.
Nechce monstrum!
Mělo by to ale něco umět a je toho dost!
Znova opakuju: Battery!
Myslím to upřímně
Mělo by to ale něco umět a je toho dost!
Znova opakuju: Battery!
Myslím to upřímně
hele ty mas sampletank nainstalovanej? je to free plugin, banky zadny nainstalovavat nemusis. takze jaky monstrum? par megabajt
a funguje to 100% - win xp / 32 bit / standallone i vsti v cubase
a funguje to 100% - win xp / 32 bit / standallone i vsti v cubase
Naposledy upravil(a) biscuit dne 07 srp 2011 22:15, celkem upraveno 1 x.
biscuit: asi si necital v tom druhom threade, ze sample tank mi nefunguje...
Peteness: baterka vobec nie je vhodna na ten ucel co potrebujem ...vpodstate shortcircuit mi vyhovuje, ma presne co potrebujem, okrem pitch shift...normalne chcem prehravat jeden sampel v roznych tonoch bez spomalovania/zrychlovania vzorku.
Peteness: baterka vobec nie je vhodna na ten ucel co potrebujem ...vpodstate shortcircuit mi vyhovuje, ma presne co potrebujem, okrem pitch shift...normalne chcem prehravat jeden sampel v roznych tonoch bez spomalovania/zrychlovania vzorku.
no asi delas neco blbe.. protoze mne funguje 100%bassline píše:biscuit: asi si necital v tom druhom threade, ze sample tank mi nefunguje...