poradte vst EQ

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12764
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od dendy » 29 črc 2010 18:35

mne padal v kreknutom SX3, v kupenom Cubase4 a sem tam (hlavne ked je viac instancii) aj v Reaperovi..

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od bassline » 29 črc 2010 19:04

kexik: mne to ztuhlo v reaperovi...chcel som vymazat pasmo a sposobilo to ztuhnutie celeho DAW...

Amorph: ten tvoj tip urcite vyskusam...nakoniec to mozno bude bohato stacit pre zaklade upravy nastrojov v mixe..

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od mario.severin » 29 črc 2010 20:16


Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od tomy45 » 29 črc 2010 20:51

V poslednej dobe som si oblubil de la Mancha Queen Bee

Obrázek

stoji 24 USD

krasne farbi a samozrejme naj kupa, pridavam sa apEQ

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od Bedobus » 29 črc 2010 21:31

http://www.meldaproduction.com/mfreeformequalizer/
nieco z ceskych krajov. V professional audio vyhral test EQ. Ja pouzivam UAD cambrige ale to su uz ine bubaky :)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od bassline » 29 črc 2010 21:59

chlapi diiiky za tipy......a vraj uroven ezone klesa...hovno :)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od biscuit » 30 črc 2010 08:39

tohle je jen takovej souvisejici tip: http://www.spl.info/index.php?id=467&L=1
tohle si myslim, ze celkem ujde: http://www.meldaproduction.com/freevstp ... alizer.php
mezi antress pluginama se taky ledacos najde.. treba modern console eq: http://antress.er-webs.com/

jinak jestli chces pustit korunu (pardon euro), tak taky hlasuju pro apqualizr

edit: koukam, ze jsem si precet jen prvni stranku a napsal, to co uz napsali jini :oops: aspon ty antress pluginy snad nikdo nezminil
Obrázek
Naposledy upravil(a) biscuit dne 30 črc 2010 08:50, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od kexik » 30 črc 2010 08:47

mario.severin píše:Mám rád tenhle:

http://www.ddmf.eu/product.php?id=0

Obrázek
to je vylepsena verzia toho co som tam daval na zaciatku ako free... tento ma aj linear phase tusim ale hlavne lepsie gui

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12764
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od dendy » 30 črc 2010 10:22

biscuit píše:i :oops: aspon ty antress pluginy snad nikdo nezminil
Obrázek
jaasnee... antress modern plugins ... ako som mohol zabudnut... podpisujem tam je viacero vybornych kuskov ...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od bassline » 09 srp 2010 21:38

Ten apqualizr je parada !...perfektna vec, clovek presne vidi co robi s konkretnym signalom...idem do toho...

BTW ako to funguje v DAW pri zlozitejsom projekte s niekolkymi audio,midi,VSTi a ostatnymi FX VST ? nespomaluje to nejak ? Pouzitie cca 10 instancii je v poho ?

A este poprosim o tip univerzalneho kompresora :D ...

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Příspěvek od tomy45 » 09 srp 2010 21:53

Funguje to fajne, akurat s Abletonom sa moc nemusia, cize apEQ pouzivam viacmenej len na tych naj naj veciach :-) urcite ked buchnes 4x oversampling tak ta CPU nebude mat rado, ale tak 3-4 stopy pohoda.

Univerzalny kompresor? To je aky? Taky neexistuje :-)

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4611
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od Amorph » 09 srp 2010 21:58

Univerzalni nevim. Ale na spoustu veci je dobrej digital fisphones blockfish. Zajimavej je RoughRider. A zajimavy je i bootsyho density, pripadne bootsyho vcs.

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od tomy45 » 09 srp 2010 22:13

RoughRider je masaker :-) u mna neni bicich aby ich tento manik neokostoval :-) no mozno... by sa za univerzalny dal oznacit Sonalkis SV-315MK2

btw, chces tip na kompresor (univerzalny teda ked pises, na bicie, atd.) alebo typ kompresora? (opto, sidechain, atd) :-) :wink: tato gramatika je sranda vec :-)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od bassline » 09 srp 2010 22:25

tomy:

univerzalny v zmysle ze sa to da pouzit na obycajnu jednoduchu jemnu kompresiu pre akykolvek nastroj :) ...vyskusam to co tu bolo menovane.

Uživatelský avatar
SoundsFine
Příspěvky: 511
Registrován: 28 črc 2008 15:29

Re: poradte vst EQ

Příspěvek od SoundsFine » 09 srp 2010 22:44

1x,2x4x oversampling se zapíná kde? To platí pro všechny vst efekty obecně?
:shock:

Odpovědět