PROTEUS X ??????

Ostatní audio software, obecná diskuse
ThaKing
Příspěvky: 9
Registrován: 22 dub 2007 13:36

PROTEUS X ??????

Příspěvek od ThaKing » 05 čer 2007 10:05

Kúpil som si nový E-MU X BOARD 61 a ktomu bol samozrejme aj PROTEUS X,,,,,inštalacia prebehla bez problemov aj BOARDu aj PROTEUSu ,,,,ale proteus sa mi dako nechce spustiť,,,,,viem že všade píšu že by mala byť EMU zvukovka nainštalovana,,vedel som o tom samozrejme,ale ja taku nemam,,,ale v manuali píšu že može byt aj ina ,,,,mam CREATIV SB AUDIGY 2 PLATINUM EX,,,, chcem sa preto spýtať či je tu niekto taký, komu fakčí PROTEUS aj BEZ E-MU zvukovky a ako by som to mohol rozbehnut,,,, za každú radu dííkk mocc

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 05 čer 2007 10:13

k běhu Proteusu je třeba E-MU MIDI rozhraní - a to máš v tom X Boardu, takže když máš připojenej a zapnutej X Board, musí to fungovat.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

ThaKing
Příspěvky: 9
Registrován: 22 dub 2007 13:36

Příspěvek od ThaKing » 05 čer 2007 10:44

no vieš mam to doma od včera a nejak som v tom neni zbehlí,,,ale aj tak mi tam stale vypíše toto:: THERE WAS A PROBLEM INITIALIZING THE STREAMING ENGINE. THIS IS MOST LIKELY CAUSED BY A DRIVER VERSION MISMATCH

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 05 čer 2007 18:56

... mmno kdes to koupil ? Obrat se s podporou na prodejce ne ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 05 čer 2007 19:23

inak ja mam tiez X-BOARD a proteus mi robi presne toto iste.. podotykam original proteus co bol ku klavesam..

teda nie ze by ma to nejak trapilo a tuzil som to rozbehat :-)))

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 05 čer 2007 19:24

Mmno Dendy a kde ho koupil ze se ptam ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 05 čer 2007 19:35

no spolu s klavesami ... samozrejme je to nejake tusim LE verzia ale po nainstalovni to vyhadzuje presne hentu chybu ...

ThaKing
Příspěvky: 9
Registrován: 22 dub 2007 13:36

Příspěvek od ThaKing » 06 čer 2007 15:24

ja mam iba PROTEUS X,,,žiadnu LE verziu,samozrejme verziu čo bola k Boardu,,,,, a čo si stým nič nerobil potom??? ani to neplanuješ rozchodit??? mna to celkom dost trapi,lebo to vyzera že je to slušný programíík,,,

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 06 čer 2007 15:33

neplanujem asi - resp ani ma nenapada co s tym...

ThaKing
Příspěvky: 9
Registrován: 22 dub 2007 13:36

Příspěvek od ThaKing » 06 čer 2007 16:17

mal si ktomu Proteusu aj dake sample??? lebo ja asi 3 GB,,, ak ano,,chcel by som sa spýtat či tie sample pojdu hodit do KEyboardu aj bez proteusu??? nejsom v tom profík,,preto sa pýtam radšejj,,,díík

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 06 čer 2007 16:22

pockaj do akeho keyboardu ich chces hadzat ? do x-boardu ? :) to neni sampler, to su len klavesy/kontroler, do toho ziadne sample nenaladujes :)

preteus je v podstate taky sampler .. banky urcene do neho loadnes len do neho (aspon myslim - neviem o tom ze by existoval nejaky konvertor z proteusX formatu pre ine samplery - mozno sa mylim)

ThaKing
Příspěvky: 9
Registrován: 22 dub 2007 13:36

Příspěvek od ThaKing » 06 čer 2007 16:40

tak potom načo mi je ten x board vlastne,,,proteus a šecko vlastne,,ked stým nič nenarobím

TommyK
Příspěvky: 83
Registrován: 18 bře 2006 09:33

Příspěvek od TommyK » 07 čer 2007 08:48

ThaKing píše:tak potom načo mi je ten x board vlastne,,,proteus a šecko vlastne,,ked stým nič nenarobím
porid si zvukovku E-MU a mas po problemu a nebo se mrkni na strankach vyrobce esli tam neni treba nakej patch nebo update

ThaKing
Příspěvky: 9
Registrován: 22 dub 2007 13:36

Příspěvek od ThaKing » 07 čer 2007 12:12

a to ked fakt nemam tu zvukovku tak s tým nepohnem???? to sa mi nezda nejako,,,,nenajde sa tu niekto kto nema tu zvukovku a fakčí mu proteus???? HELP PLS

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 07 čer 2007 13:01

podle webu výrobce to musí fungovat i těm co nemají zvukovku od E-mu, takže bych se obrátil na toho kdo mi to prodal.

Odpovědět