ProTools M-powered

Ostatní audio software, obecná diskuse
shagy
Příspěvky: 181
Registrován: 19 pro 2004 21:03

Příspěvek od shagy » 10 dub 2005 14:31

napriklad na digidesignovom fore niekto vravel, ze mu bezi PT LE M-audio Powered ako rychlik oproti PT LE na M-Boxe...takze kvoli tomu nemusi byt PT LE Maudio na zahodenie...
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

shagy
Příspěvky: 181
Registrován: 19 pro 2004 21:03

Příspěvek od shagy » 11 dub 2005 20:48

tak dnes som skusal M powered PT LE na audiophile 2496...bezi to hodne slusne...teda projekt co na Mboxe ledva ide s bufferom 1024 samplov isiel na audiophile2496 s prstom v nose na 128 samplov...dokonca funguju vsetky I/O na A2496, kdezto na M-Boxe mozte mat bud SPDF in alebo analog IN...
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

pharao
Příspěvky: 202
Registrován: 28 lis 2006 23:23

Příspěvek od pharao » 10 pro 2006 19:40

Zkousel jsem instalovat Protools PC LE 6.7 (portugalskej release). Chybi mi dva soubory: step8, step11 ve kterych jsou zabaleny .dll soubory.
Jestli nekdo vite o co de a mate je, bral bych :) dik

robs
Příspěvky: 42
Registrován: 20 zář 2005 15:49

step 8 a 11

Příspěvek od robs » 23 úno 2008 21:20

asi je to už pozdě, ale mám ty soubory, kdyby...

robs
Příspěvky: 42
Registrován: 20 zář 2005 15:49

Příspěvek od robs » 28 bře 2008 18:21

Nemáte někdo možnost koupit toto :? http://www.journeyed.com/itemDetail.asp?ItmNo=32227994

snažím se to beznadějne koupit v DISK.cz a už to trvá 3měs.

robs
Příspěvky: 42
Registrován: 20 zář 2005 15:49

Příspěvek od robs » 28 bře 2008 18:24

ten smajlík tam nepatří...

Odpovědět