reFX NEXUS
bassline: ehm, nemám demo
takže v plné by to být mělo, ale nevim, třeba to tam je, jenom v tom audio demu to asi tak dobře smíchali a dali tomu dobré noty, že já to tam prostě nenajdu v té podobě, v jaké to tam měli oni...ale jako dost lidí říká, že to nezní tak dobře, jako to audio demo...mě se to prostě moc nelíbí, smáznu to asi dost brzo - i ten dance vol. 1 a perpetual motion se mi moc nelíbí...

vengeance je len jeden pokial viem...manual schleis...samozrejme ze dema mastruje jak svina...v tych ukazkach tam pocujes taky postprocessing ze az....beznejsi alebo menej skuseny clovek sa ale moze citit mierne ochudobneny ked ten preset pusti cez syntak a zrazu cely ten ' punc ' z audio dema sa vytrati...
ale ludom to moc nevadi.....schleis je popularny a vsetci nemecki trance producenti ho zboznuju
ale ludom to moc nevadi.....schleis je popularny a vsetci nemecki trance producenti ho zboznuju

Naposledy upravil(a) bassline dne 12 bře 2007 10:51, celkem upraveno 2 x.
myslim, ze vengeance sou dva
me se treba od nich libi nektery sampl cdcka jejich.. ty maj dobrej zvuk a casto nejsou tak vyhraneny jako presety do vst synthu.. dokonce i jejich presety pro vira ti se daji.. myslim tim prekroutit
delam to casto a rad.. je to rychly.. navic virus ted ma super featurku - zamykani sekci: v jednom presetu si treba zamknu prvni oscilator, prvni filtr a traba fx cast a prepinam presety - vsechno se meni jen to zamceny zustava - hodne cool vecicka 
sorry za odboceni

sorry za odboceni
- synth_synth_synth_synth
biscuit - jj - jsou dva a nekdy to i koluje - je to streategie - demo ukazky museji byt co nejlepsi ...jinak je to neprodejne - a to neni jen u Manuela ale i u synthline a dalsich ...bylo by to i ve vasem zajmu
to :NEXUS - myslim ze to muze byt prijemnym doplnkem ke komponovani ..... je jen skoda ze to je rompler ale chapu to ..... ojro jsou ojro ..... o))drbat se jeste z nejakyma osc
))) davat za to 7 ku ? tak se slozime koupime org. a udelame multilicence
))) dam 1000,- o))))
jak jde o prachy tak je ticho o)))
to :NEXUS - myslim ze to muze byt prijemnym doplnkem ke komponovani ..... je jen skoda ze to je rompler ale chapu to ..... ojro jsou ojro ..... o))drbat se jeste z nejakyma osc

jak jde o prachy tak je ticho o)))