reFX NEXUS

Ostatní audio software, obecná diskuse
shafa

reFX NEXUS

Příspěvek od shafa »

Dneska sem jentak letmo mrknul na stranky Vengeance a vynorilo se tam na me flash intro ohledne nejaky Vsti pluginy (ja teda ani vlastne nevim jestli to ma vsti byt), kterou delaji reFX a Vengeance. Nemate o tom nekdo ciste nahodou nejaky info??? Co to ma byt?

kora

Re: reFX NEXUS

Příspěvek od kora »

Bude to urcite VSTI o tom neni pochyb.. Musim se priznat ze ty jeho presety mam moc rad..

http://www.vengeance-forum.de/thread.ph ... c1da7455b6

dendy

Příspěvek od dendy »

intro posobi velmi sugestivne ale ... pockam si na mp3 ukazky a potom na demo .. pretoze veta "this will be a really BIG thing" tu bola uz X-krat .. takze uvidime/upocujeme... kazdopadne sa tesim po dlhom case (okrem Albina3) nieco co by mohlo priniest opat trosku cerstveho vzduchu do zatuchnutej jaskyne VSTi's :)

kexik

Příspěvek od kexik »

refx robili sw klon wavestation, ktory sa volal nexus, ale nedostali licenciu od korga, tak to zabalili... neverim ale ze budu na to dnes bannery?

shafa

Příspěvek od shafa »

Obrázek
:D
Tak sem objevil link, kde je minipidi info ohleně NEXUSe. Celkem mě překvapilo, že je do enginu vlepenej můj oblíbenej ARTs Acoustics verb.
Každopádně s velikostí 4Gb se bude určitě jednat o sampler, takže už nemusim mít strach z megadigitalního zjevu kterým byl Vanguard

http://www.refx.net/?page=!_Nexus

dendy

Příspěvek od dendy »

hm takze ono to bude zase dalsi prachobycajny trapny sampler ? tak nic, ja som sa tesil ze znovu novy vietor medzi VA synthami :-(

bassline

hmm

Příspěvek od bassline »

...no interfejs dost chaby...a neni to synth, takze ma to tym padom prestava zaujimat :P ... a ja som tiez tak tesil, ze to bude nejaka VA SW revolucia :P

dendy

Re: hmm

Příspěvek od dendy »

bassline píše:...no interfejs dost chaby...a neni to synth, takze ma to tym padom prestava zaujimat :P ... a ja som tiez tak tesil, ze to bude nejaka VA SW revolucia :P
no jo.. samplerik pre "presetových mágov" ... :-))

shafa

Příspěvek od shafa »

dendy píše:intro posobi velmi sugestivne ale ... pockam si na mp3 ukazky a potom na demo ..
Tady je ta ukázka

shafa

Příspěvek od shafa »

.. a druhá
třetí
čtvrtá
pátá

Ikdyž se jedná o sampler, myslim, že to nějakej přínos přeci jenom bude mít ... NEBO NE?

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

no je to samplovanej HW.. v podstate to vychazi z toho, ze vengeance maj studiíko naflákaný synthama.. treba v ty Dance Orchestra.. tam je slyset, ze to nejsou realny nastroje, ale samplovacka napr. z tritonu apod.
Pro cloveka, co chce na tom delat leady.. za cca 6500+postovny z nemecka za VSTcko.. za to uz ma dneska clovek treba Waldorfa na kterym si uzije vic srandy nez na sampleru :) na druhou stranu kdyz nechces kupovat triton a fantom Xa tak tech par orchestra samplu se z toho bude urcite dat vytunit

Cyril

Příspěvek od Cyril »

No me se teda Nexus dost pozdava a rozhodne si ho vyzkousim... nevim, proc bych nemel mit pristup k peknejm zvukum jen proto, ze nejsem hardcore synth programator... ne kazdej to umi... ukazky se mi libej, sice jsou hodne zamereny na trance, ale to neznamena, ze se s tema zvukama trance musi delat :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tak sem to vyzkousel a nektery presety znej dost lacine, jiny se mi libej, basy se mi libej a je tam par zvuku ktery jsou dost, rekneme, "inspirativni" a moc se mi libej... asi bych si to ale kvuli tem par dobrejm zvukum nekupoval...

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Já už to taky vyzkoušel a nevim nevim, nic z toho audio dema jsem tam nenašel, neslyšel...je tam toho opravdu dost málo, co bych použil, takže bych to taky nedoporučoval kupovat...ale zase když se něco dá do toho vestavěného arpeggiatoru, tak se dá použít skoro všechno...

bassline

Příspěvek od bassline »

nathanael píše:Já už to taky vyzkoušel a nevim nevim, nic z toho audio dema jsem tam nenašel, neslyšel...je tam toho opravdu dost málo, co bych použil, takže bych to taky nedoporučoval kupovat...ale zase když se něco dá do toho vestavěného arpeggiatoru, tak se dá použít skoro všechno...
No ale v deme asi neboli presety ktore si pocul v audio ukazke nie?...ci v deme su vsetky presety tak ako vo full len sa neda ukladat? ...zeby to bola len nalestena audio ukazka co vyrobca prezentuje ? :)

Odpovědět