mam problem se zvukem ....rad ho menim...potrebuji nejake moznosti pro zmenu ...nejlepe jeste v danem HW nebo SW .... vzhledem k faktu ze NEXUS je naladovanej zvukama prevazne pro TRANCE ...tak bych to asi prezil - na Tr. nebo At bude asi lepsi zalozit new topicCyril píše:synth: me jsou romplery docela sympaticky... je to hrozne pohodlny reseni. Co treba Trilogy nebo Atmosphere? Ty pouzivam fakt casto a k plny spokojenosti.
 )
)

) a zvukově mě to hodně mile překvapilo. Tvůrci se sice nechali moc únést kvalitou licencovaného reverbu a tak je ho ve všech prasetech doslova MEGA, ale stačí jej přenastavit, nebo vypnout a voilá! Prasety jsou hodně inspirativní a z toho množství se mi jich líbí fakt spousta - ne jako jinde, kde se dají použít 2 - 4... Jen je škoda, že ten vestavěnej reverb a filtr nejdou použít jako efekt (jako třeba Z3TA+) - za ty prachy.
 ) a zvukově mě to hodně mile překvapilo. Tvůrci se sice nechali moc únést kvalitou licencovaného reverbu a tak je ho ve všech prasetech doslova MEGA, ale stačí jej přenastavit, nebo vypnout a voilá! Prasety jsou hodně inspirativní a z toho množství se mi jich líbí fakt spousta - ne jako jinde, kde se dají použít 2 - 4... Jen je škoda, že ten vestavěnej reverb a filtr nejdou použít jako efekt (jako třeba Z3TA+) - za ty prachy.   To by byla chutná třešeň na už tak dobrým dortu. Tolik mých 2c do pranice...
 To by byla chutná třešeň na už tak dobrým dortu. Tolik mých 2c do pranice...