TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)
Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)
ale do toho sampletanku free sa nedaju nahrat vlastne sample nie ?? to nepocitam za ani za sampler, to je v podsate ROM-pler 

Primlouvam se za VPS Philta. Mam to navesene snad na kazde stope:)
A zajimalo by me jestli neexistuje free obdoba GClip na maca. Na compresory sem byl vzdycky lama a tady se mi libilo jak de videt co to s tim zvukem dela.
A zajimalo by me jestli neexistuje free obdoba GClip na maca. Na compresory sem byl vzdycky lama a tady se mi libilo jak de videt co to s tim zvukem dela.
Nj len to nieje free... Respektive neda sa to nikde stiahnut... Bolo to len ako prilha k casaku
ale hovnajz dendy.. ty vole je to normalni freeware - jen je k nemu omezena banka. plna verze! tohle nechapu, lidi z predpojatosti opomiji skvelej freeware

ikmultimedia píše:SampleTank FREE is a full-featured version of SampleTank 2.5... KLIK
bych rekl ze mel ny mysli Philtabiscuit píše:ale hovnajz dendy.. ty vole je to normalni freeware - jen je k nemu omezena banka. plna verze! tohle nechapu, lidi z predpojatosti opomiji skvelej freeware![]()
ikmultimedia píše:SampleTank FREE is a full-featured version of SampleTank 2.5... KLIK

psk501 píše:bych rekl ze mel ny mysli Philtabiscuit píše:ale hovnajz dendy.. ty vole je to normalni freeware - jen je k nemu omezena banka. plna verze! tohle nechapu, lidi z predpojatosti opomiji skvelej freeware![]()
fakt?dendy píše:ale do toho sampletanku free sa nedaju nahrat vlastne sample nie ?? to nepocitam za ani za sampler, to je v podsate ROM-pler

Do pici tak kdo se v tom ma vyznat 

Biscuit: fuha ta to skusim.. Ja viem ze som kedysi nejaky sampletank skusal a ani po pol hodine sa mi nepodarilo vypatrat ako do toho naladujem vlastne sample a odvedy si mysli že ta free verzia je preto free ze je tam nejaka zakladna banka zvukov na vyskusanie ale vlastne zvuky do toho ladovat nejdu...
biscuit píše:ale hovnajz dendy.. ty vole je to normalni freeware - jen je k nemu omezena banka. plna verze! tohle nechapu, lidi z predpojatosti opomiji skvelej freeware![]()
no tak som to vyskusal a musim povedat ze
a/ total neituitivne, neprehladne, import samplov skutocny pain
b/ pekelne nestabilne, neustale mi to pada
snazim sa rozbehat ten MOLOT ... ale ci uz ho dam do /Users/dendy/Library/Audio/Plugins/VST alebo do /Library/Plugins/VST .. tak proste reaper mi ho nezdetekuje... pouzivate niekto tento plugin na osx ??
Jasne, pouzivam a ide uplne v pohodicke. To vyzera na problem reapera pod OSX. Ableton aj Logic ho najde v pohode a slape bez problemov.
To bude problém někde jinde, u mě v Reaperu pod OSX v pohodě.
sakra a cim to moze byt... ani 3.6 ani 4rka mi ho nezobrazuje