TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od tomy45 » 08 srp 2011 20:05

First of all, maybe it doesn't look for your VSTs in the right directory. Go to Options > Preferences > VST Plug-ins (http://www.cockos.com/wiki/index.php/Pr ... lugins_VST), and point REAPER to your VST effects folder. Then, click on Clear cache and rescan directories. This last thing, to clear the cache and re-scan, you can try whenever plugins you expect to see, do not show up.
Note that prior to Reaper v.3.2 (was it?) 32-bit plug-ins do not work straight away in 64-bit Reaper and they will not even show up during scanning. You need the JBridge (or something similar) to use 32 bit VST plug-ins in a x64 host. From Reaper 3.2 onwards, the 32-bit bridge is built in, and you do not need any extra SW to use 32-bit plugins in 64-bit Reaper.
Some VSTs are tied to specific hosts, and refuse to show themselves to Reaper. This Reaper cannot do much about. Also, some plugins report an entirely different name to Reaper, than what their file name or product name is. So look carefully if a plugin expected to show up, doesn't show; it may be there under a different name.

Toto som nasiel ohladne reapera. Mozno ti to pomoze Dendy

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12770
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od dendy » 08 srp 2011 20:10

nepomohlo ;-) to su vsetko samozrejme zakladne veci co som skusal ako prve nez som sa zacal pytat tu.. bohuzial nic z toho ...

ale bude to daco s tymi pluginami nie s hostom.. lebo instalol som si energy XT len tak na skusku a skusil som loadnut do toho rybacie pluginy - a pri loadovani vyhodi ze failed .. tazke daky problem kompatibility obecnej .. chyba je v pluginoch .. zvlastne ze niekomu to ide ...

respektive je tu vobec dakto komu tieto pluginy po snow leopardom alebo lionom idu ?? :-)

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od Pavel Vantuch » 08 srp 2011 22:20

Se začínám docela obávat, že vzhledem k datumu poslední aktualizace (March 25, 2005) je ta šance poměrně malá :wink:

Uživatelský avatar
STi
Příspěvky: 387
Registrován: 01 úno 2011 03:07

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od STi » 30 srp 2011 19:45

tu je pekne velky rebricek naj free pluginov, zatial nikde som nevidel taku velku zbierku pokope
http://www.musicradar.com/news/tech/fre ... net-255880

ak tam nahodou najdete niekto nieco zaujimave, dajte vediet, nechce sa mi to vsetko tahat :)
FB | SC | T

jasach
Příspěvky: 19
Registrován: 20 zář 2011 22:34

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od jasach » 27 zář 2011 23:05

jak spustit v garagebandu ty AU nástroje koncovka component? to mám někam nakopčit, co s tím ?dík

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od Pavel Vantuch » 28 zář 2011 10:41

Pro všechny uživatele v systému tahle cesta:
/Library/Audio/Plug-ins/Components

Pro konkrétního jednoho uživatele, kdy "~" samozřejmě nahrazuje jméno usera v systému:
~/Library/Audio/Plug-ins/Components

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od psk501 » 03 říj 2011 18:32

Nemel by nekdo tip na mac obdobu OtiumFx basslane co je pro win? Pro ty co neznaji je to plugin co umi "zmonoizovat" pouze nizke frekvence az do zvolene hodnoty a stredy a vysky necha stereo. Nejlip free, ale sem ochotny pustit par eur:)


Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od biscuit » 03 říj 2011 19:41

psk501 píše:Nemel by nekdo tip na mac obdobu OtiumFx basslane co je pro win? Pro ty co neznaji je to plugin co umi "zmonoizovat" pouze nizke frekvence az do zvolene hodnoty a stredy a vysky necha stereo. Nejlip free, ale sem ochotny pustit par eur:)
co si efekty postavit za sebe a udelat takovej modularni? nejakej eq kterej mas + voxengo msed nebo treba brainworx bx solo nebo flux stereo tool.. to by melo fungovat

Uživatelský avatar
psk501
Příspěvky: 414
Registrován: 10 led 2008 14:18

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od psk501 » 03 říj 2011 21:28

Tyo tak modularni zverstva ani 99e se mi moc nelibi?:) ale dik, omrknu to

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od biscuit » 04 říj 2011 00:02

:-) jen par efektu za sebou na insertu ;) akorat se musi zdvojit stopy.. uznavam, standardne je to opruz.. basslane pouzivam a nechtel bych misto toho pokazdy sazet pet minut za sebe pluginy.... ale obcas, takovy veci delam nenucene, libi se mi experimentovani, protoze nekdy objevis neco, ceho bys treba jednim pluginem nedocilil..

jasach
Příspěvky: 19
Registrován: 20 zář 2011 22:34

bicí

Příspěvek od jasach » 10 říj 2011 10:58

Ahoj co by jste doporučili jako nástroj pro tvorbu bicích, myslím tím práce a editování bicích(smyček), s pokudmožno co největší zásobou růžných stylů?našel jsem EZDRUMMEr, Drumazone a Drumcore...Dík.J

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od Poshook » 17 říj 2011 16:49

ale nie je to free :wink:

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od tomy45 » 17 říj 2011 18:28

Uz nie? kua, minule bola akcia, bolo to free. Preto som to sem dal, tiez som to stiahol free.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 17 říj 2011 21:34

psk501 píše:Nemel by nekdo tip na mac obdobu OtiumFx basslane co je pro win? Pro ty co neznaji je to plugin co umi "zmonoizovat" pouze nizke frekvence az do zvolene hodnoty a stredy a vysky necha stereo. Nejlip free, ale sem ochotny pustit par eur:)
jakejkoliv EQ, co se umi prepnout do MS modu misto LR.

Odpovědět