TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)
Re: TOP VST/AU FREE pluginy pre MAC(OSX)
Reapera mám 4.01 - čistou instalaci a plugin standardně v /Library/Plugins/VST.
no to je haluz uz mi to ide
)) som premenoval subor na nieco ine.. spustil reaper .. a uz ho naslo.. potom som ho premenoval naspat na povodny nazov .. ale aj tak tam uz je .. heh:)

No pre windows je namakany sampler Shortcircuit od Vember Audio.dendy píše: inak zaujimave, asi najviac uzkoprofilovym tovarom nielen na Osx ale aj na Win su freeware kvalitne samplerykto by to bol povedal, ocividne je to vec ktore developerov nebavi kodit a ked uz tak nie free
- Pavel Vantuch
jasnee blue cat
hlavne ze to mam nahodene a specialne ich stereo chorus pouzivam neustale a nenapadlo ma peidat ho sem
bassline : no, zo short ciruitu som bol najprv tiez nadseny ale strasne mi padal (este v cubase 4) a hlavne kcalita fitrov a efektov vstavanych je podla mna uplne katastrofalna... a aj bez filtrov to "kurvi" zvuk samplov...

bassline : no, zo short ciruitu som bol najprv tiez nadseny ale strasne mi padal (este v cubase 4) a hlavne kcalita fitrov a efektov vstavanych je podla mna uplne katastrofalna... a aj bez filtrov to "kurvi" zvuk samplov...
dendy: kurvi to sample ? tak to je zle
...som sa tesil ze som nasiel idealny free sampler...inak nepada mi to v Reaperovi.
Potom je tu pre windows este highlife od DiscoDSP...co na to hovoris ?

Potom je tu pre windows este highlife od DiscoDSP...co na to hovoris ?
DiscoDSP veci su dost v pohode.. ale highlife podla mna nieje cistokrvny sampler - to je skorej na automaticke resamplovanie VSTi-cok - ze ti vytiahne z vsti-cka jednotlive tony a vytvori z toho sample mapu .. aspon teda tak som to chapal.. neskusal som to..
to uz je abandonware... vratane platenych angeltone/hydratone/colortoneSTi píše:Moj velmi oblubeny TriTone PhaseTone, ale na oficialnom webe som nenasiel free download a dokonca ani ziadnu zmienku o nom.
ale beha to len na pluggo runtime co je hnusny vopruz
-
Sháněl sem nějekej free low-latency a low cpu maximizer nebo brickwall limiter na Maca, jako plugin do Maschine na master, jediné co jakžtakž funguje je tohle:
http://www.kvraudio.com/db/4293 . Žádnej zázrak ale poslouží líp než ten maximizer v Maschine. Žere fakt málo. Nemáte někdo tip na něco podobnýho? Malýho, nenáročnýho, ideálně i s releasem, klidně i placený?
http://www.kvraudio.com/db/4293 . Žádnej zázrak ale poslouží líp než ten maximizer v Maschine. Žere fakt málo. Nemáte někdo tip na něco podobnýho? Malýho, nenáročnýho, ideálně i s releasem, klidně i placený?
a ten Blockfish z Fish fillets balika si skusal ?
-
Blockfish používám ale to je kompressor s výrazným charakterem a saturací, na masteru si ho nedovedu představit. Ideální by bylo něco transparentního jako Voxengo Elephant (ten ale žere dost CPU). Prostě tam potřebuju narvat hlasitost.
ja mam teraz z blockfishom zase ten problem co som mal aj s Molot-om ale tento raz premenovanie nepomaha.. ani AU ani VST verziu nevidim medzi pluginami.. sakra!
- Pavel Vantuch
Dendy, nemůže být problém s právama na disku? Zkusil bych to opravit, tím se nic nepokazí 

Taky mému Lionovi rybí pluginy nechutnají - ani VST, ani AU ... a dokonce jsem v adresařích našel předchozí pokus s Leopardem - taky to nejelo. Stejně tak nemůžu rozchodit daHornet. Zkouším to v Reaperovi a v Maschine.