VST Piano synteza

Ostatní audio software, obecná diskuse
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

ECSON WALDES píše:
Brooklyn / juanita juarez píše:co byste doporucili na upright a obecne 'popova' piana? ja naopak pro svoje ucely nemusim grand piana, jak jsem zjistil.
Juanita, ma to bejt striktne akusticky a nebo bys vzal i lehce "synth" piano. Skvela POP piana jsou ve starej romplerech. napr knihovny ze starsich synth/sampleru Ensoniq ty producenti ve statech pouzivaj doted. Tam myslim ze bys urcite nasel. popr slavny house piana ze starsich KORG M1 a pod. Tyhle znej akusticky ale pritom maj modernejsi barvu a lip se snima pracuje nez s obrima knihovnama striktne realnejch klaviru.

pak je jeste otazka jestli hledas velky kridlo nebo mensi piano.

.
diky

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

peteness píše:s elektronickou hudbou se dobre poji Luxonix Ravity. I stringy tam zneji maximalne synteticky. Presny opak realnych samplu.

http://www.luxonix.com/home/downloads/r ... _patch.mp3
tohle me nezaujalo :/

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Tak lehky update na Pianoteq - stahl jsem si ted novou verzi, rozchodil a hunba zustala otevrena. Proste je to paradni zvuk, velike koncertni kridlo ma fakt hloubku, proste musim poopravit svuj puvodni nazor - pianoteq je fakt bomba, uz jsem odinstaloval The Grand2 a jedu pres tenhle vynalez. Fakt se povedl. Harmonicky rozklad je proste jak na realu a jazz piano se smeje, jdyz hraje, fakt super, doporucuji.

fova

Příspěvek od fova »

Ale drive byl zadarmo, ne? Ted stoji 250 EUR :-)
Aby nehral za ty penize slusne. Zrejme ukoncili vyvoj beta verze a ted se bude prodavat.

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Aha, ja nevedel ze byl gratis :) No cenu jsem zatim taky neresil, ale je fakt, ze za 250 Eur by to uz melo slapat - a slape. Zatez na CPU pohoda, zvuky paradni, trosku mi tam chybi cistlivost na uder, ale jinak fajn.

demsky
Vybavení

Re: VST Piano synteza

Příspěvek od demsky »

Dost casto pocuvam Herbieho Hancocka a v jednom klipe kde je s Christinou Aguilerou
je vidno, ze pouziva piano Fazioli, nahodou som nasiel firmu ktora vyrobila kniznicu
tak hadam to stoji za oskusanie:
http://www.imperfectsamples.com/website ... /index.php

Odpovědět