VST Theremin kontrolovaný webkamerou

Ostatní audio software, obecná diskuse
Dante
Příspěvky: 160
Registrován: 29 lis 2006 17:28

Příspěvek od Dante » 04 pro 2006 12:46

Neural_I: zatím si nemyslím, že bych to používal na nějakou solidní práci, jen jsem si s tim chtěl zablbnout a odzkoušet to...no kdybys našel na netu ty rukavice, byl bych rád, zajímá mě to a jiné takové podobné věci...na živo máš pravdu, že k už tak náročným VST by to asi nešlo, PC by nestíhalo...ale tak něco se dá pořešit exportem do samplů a tím se počítači odlehčí...ne fakt neplánuju že bych to používal nějak seriozně, nedej bože před lidma :)

Dante
Příspěvky: 160
Registrován: 29 lis 2006 17:28

Příspěvek od Dante » 04 pro 2006 13:01

no sakra...když sem to stáhnul a pokusil se spustit instalaci, napsalo to, že nelze najít součást cv097.dll...a to fakt nevim co je a kam to případně nahrát...zkusím stáhnout ještě ten zdroják nebo co to je, třeba tam ten soubor bude...ale asi jde o nějaký driver co má být v systému a není...

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 04 pro 2006 13:05

konecne muzika co bude mit opravdickej xicht 8)

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 04 pro 2006 13:15

je tam odkaz na stranky a diskusi projektu, tam se to resi. jsou to knihovny, ktery k tomu nepribalil kvuli gnu licenci. v ty diskusi je to vsechno napsany, ktery knihovny, kde je vzit a kam dat.

Dante
Příspěvky: 160
Registrován: 29 lis 2006 17:28

Příspěvek od Dante » 04 pro 2006 13:17

jo uz ty soubory mam, je jich asi sest...frci to, ale ja tedy opravdu nevim, jak to ted nalinkovat na neco ve fruity, je to na me dost slozite...

Dante
Příspěvky: 160
Registrován: 29 lis 2006 17:28

Příspěvek od Dante » 04 pro 2006 13:22

pochybuju, že ikdyž to rozchodím, že to bude vůbec použitelné, protože to je alpha verze, ale asi opravdu syrová...občas to hodí chybu na Debug, když zkusím změnit kameru tak se to úplně zasekne, ikdyž s ničím nehýbu, tak to něco snímá a dělá to bordel, z obrazu z kamery je vidět necelá polovina (a okno nejde roztáhnout) atd...tak nevim, jestli má cenu se to vůbec snažit rozchodit...jestli někdo chcete, můžu hodit screen...

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Příspěvek od Magion » 04 pro 2006 14:26

podívej se, jde úplně všechno! Musíš ale vědět co vlastně chceš.....
Ovládat zvuk kamerou je naprosto běžná věc , která se už dělá od 60let ( např. český rodák Woody Vasulka). Dřív to samo bylo celý analog....
Dnes bud MAX + Jitter, nebo Eyesweb, PD a další softy vhodný na image tracking.... musíš se tím ale prokousat....

Dante
Příspěvky: 160
Registrován: 29 lis 2006 17:28

Příspěvek od Dante » 04 pro 2006 14:31

Magion: a tys to pmidic zkoušel a rozběhal?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 04 pro 2006 14:43

Nahodicka, co se zrovna objevilo na kvr:) http://www.kvraudio.com/get/2558.html

Dante
Příspěvky: 160
Registrován: 29 lis 2006 17:28

Příspěvek od Dante » 04 pro 2006 15:11

Amorph: vypadá to dobře, ale z toho co tam píšou se to asi dá ovládat jenom myší nebo midi kontrolerem...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 04 pro 2006 15:27

tak si kup Dbeam kontroler od rolandu .. ten taky polohou ruky ovlada... ale ovlada jen + - midi hodnoty.. tzn. filtr apod.

Dante
Příspěvky: 160
Registrován: 29 lis 2006 17:28

Příspěvek od Dante » 04 pro 2006 15:31

TOM-Thak: jo o tom jsem slyšel, to je ten laser že? ale jak sem tu psal, zatím si to chci pouze vyzkoušet s kamerou, kterou doma mám...ale jak vidím, s tím pmidic si budu muset pohrát, nebo najít nějaký jiný, jednodušší...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 05 pro 2006 08:18

jo jasne tak on to je nejakej laser nebo infrac montujou to rolandy na svoje novy syntaky. Je to vicemene k nicemu :D spis takova sranda na live, ze hybes rukou a ono to neco dela.. ten kdo to ale nezna tak si bude myslet, ze o to vic je to playback a ne zivak.. :))

Dante
Příspěvky: 160
Registrován: 29 lis 2006 17:28

Příspěvek od Dante » 05 pro 2006 08:31

TOM-Thak: no bez toho se opravdu obejdu...právě že sem to viděl na nějakém Roland synthu, cpou to snad úplně všude...

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 05 pro 2006 09:17

TOM-Thak píše:tak si kup Dbeam kontroler od rolandu .. ten taky polohou ruky ovlada... ale ovlada jen + - midi hodnoty.. tzn. filtr apod.
taky jsem byl tak naivní a myslel si, že Dbeam bude ovládat midi, bohužel jsem zjistil, že ovládá pouze předprogramované funkce a na midi se namapovat nedá.
Teď už mě to nemrzí, protože vím , že dbeam je k ničemu.

Odpovědět