po Pytkinovom upozorneni som sa opravil.EXCOM píše:podla MDudasa je co amater to blbec..

ale az si pojdete kupit do obchodu DVD prehravac alebo televizor, tak sa pozorne pozrite okolo seba, co robi kupna sila masy...
po Pytkinovom upozorneni som sa opravil.EXCOM píše:podla MDudasa je co amater to blbec..
No mal som na mysli aj iPad. Proste nechapem co je take super skladat hudbu na tak malych pristrojoch. Ved to sa nemoze rovnat pohodliu a zazemiu toho, ak robis na velkom monitore s normalnou klavesnicou a mysou...Neskusal som nikdy na tychto zariadeniach hudbu tvorit, takze iba pisem moje dojmy z predstav, ako by to asi prebiehaloMDudas píše:dendy, piece on you ....skus najprv pozornejsie citat a potom sa navazat do druhych.
Hovorilo sa o tomto:
Nerozumiem tejto ere, kde sa hudobny soft vyvija pre telefony a podobne miniaturne zariadenia.
Mas pocit, ze je to o iPade ?
toto je inak podla mna vazne len otazka casu.... access je velmi progresivna firma a myslim ze tento segment trhu si ujst nenechaju... cudoval by som sa ak by sa uz u nich nieco nekuchtilo potajmeEXCOM píše:tak hadam aj Virus sa objavi na iPad
Ale nie, to mas o mne mylny nazordendy píše:
k zvuku - to uz je na polemiku.. samozrejme ty ako hw nadsenec neuznas ani nahodou ze by nieco mohlo hrat rovnako dobre ako "zelezo" to je mi jasne)
No tak niekedy aj predstava staci na to, aby si vedel do coho ides. Nemusis mat vzdy s tym priamu skusenost. Proste pracujem stylom, kde skice nevyrabam (nebavi ma to). Ale priamo zacnem tvorit v DAW. Proste mat po ruke uz hned tie zvuky ktore potrebujem a hned na nich tvorit. Mam rad vela priestoru okolo seba pri tvorivej cinnosti a to sa tyka aj plochy v DAW. Mam jeden monitor, ale taka praca na dvoch musis byt fakt luxus - mas vsetko prehladne, vsetko vidis, nemusis prepinat ziadne okna. Ale ked si predstavim ze by som zrazu mal vidiet aranz na nejakej obrazovke, ktora je tak mala, tak neviem neviem. Ale jasne, sto ludi sto chutidendy píše: a k tomu koho coho bavi - vies na jednej strane hovorit robit si o niecom predstavu len z rozpravania alebo toho co kto precita na nete nieje uplne spravne ... pri tak kreativnej cinnosti ako je tvorba hudby proste clovek musi to chytit do ruky, realne si to odskusat, az potom by si mal na to spravit nazor... tym nechcem povedat ze som presvedceny ze potom by ta to chytilo - nie... pre mna ma vyznam aj ipad/iphone, aj komp (pri tvorivom procese)... ani jedneho by som sa nevzdal, kazde ma svojim sposobom pre mna nenahraditelny prinos... predtym iphone a teraz ipad ma pre mna velky vyznam ako taky kvazi "skicak" napadov a hrubej kostry tracku, ked z najroznejsich dovodov nemozem/nechcem sediet za kompom... okrem toho multitouch screen je pri tvorbe naozaj realne OVELA intuitivnejsie a efektivnejsie ovladanie nez mys a klavesnica... to j e bez debaty...
len sa neblokuj voci veciam o ktorych si myslis, na zaklade toho co si niekde precital, ze by ti nic nepriniesli) viem co hovorim pretoze sam tu chybu obcas robim... a potom casto lutujem, ze som danu vec realne nevyskusal davno pretoze.. ako povedal jeden mudry clovek - najvacsim nepriatelom teorie je prax
to zatial nie.... audio musis proste tahat cez zvukovku ... len midi ide cez wifi...bassline píše: K tomu zvuku - prenasa sa z ipadu zvuk zo synthu cez USB ? Da sa to normalne integrovat do DAW v PC ako externy modul
Ano, pokial robis hudbu aj mimo kompu a stacia ti obmedzenejsie moznosti prac. plochy, tak urcite to vyznam pre teba ma...dendy píše: pointa je proste v tom ze ked zrovna z nejakeho dovodu nemozes sediet za kompom.. mas pri sebe malicke maximalne prenosne zariadenie ktore si zoberes hocikam, ktore na baterky dost slusne dlho vydrzi.. kde si mozes tocit zvuky, pripravovat patche a presety .. a potom ked mas popripravovane, a prides ku kompu, pripojos cez midi, nahras do DAW .. jedoducho rozsiruje ti to moznosti, chapes ? take je podla mna rozumne vyuzitie..