ALESIS io2 - HELP

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Pytkin píše:inak to je divne .. vacsina firiem ma kompletne vsetko potrebne na WEBe .. v zivote som nepouzival originale CD .. vzdy pri kupe/instalacii noveho zariadenia som siel na web .. stiahol aktualny ovladac a uz sme hrali ..
presne tak by to melo bejt. Takhle jsem bezrpoblemove fungoval treba s RME HDSP 9652, ti maj naprosto precizni servis, i na starsi produkty! Alesis na to ale sprominutim se*e. Na forech si lidi stezuji na stejny problemy, alesis ani nekomunikuje na technicky dotazy. Je to skoda. Sice si rikam ze tahle io2 me stala jen par korun a na muj cestovni ucel je vpoho, ale i tak by mela mit poradnou podporu.

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

tankista píše:2ecson: myslim, ze nejlepsi reseni tohoto problemu by byla koupe dobrych bryli: http://www.alesis.com/index.php?id=58,65,0,0,1,0 :-))

vtipnej ses tojo:)) ale tohle bohuzel nestaci k tomu aby io2 fungovala !!! - v tom je ten problem, proto jsem musel pouzit ASIO4ALL

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

ECSON WALDES píše:Kazdopadne ale jsem zklamanej z popory fi Alesis. Nebejt ASIO4ALL je mi io2 k nicemu. Jinak je io2 fajn, az na tohle teda jsem sni nemel problem.
... mmno a Jirko ze se ptam CO NA TVUJ PROBLEM PRODEJCE ? On by prece mel byt tvoje podpora ne kdyz jsi mu za to zarizeni zaplatil, ne ? Aspon ja se to tak snazim delat ... preprodavat krabice umi kazdej.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Puk*

Příspěvek od Puk* »

ECSON WALDES píše:.... Alesis na to ale sprominutim se*e. Na forech si lidi stezuji na stejny problemy, alesis ani nekomunikuje na technicky dotazy. Je to skoda. Sice si rikam ze tahle io2 me stala jen par korun a na muj cestovni ucel je vpoho, ale i tak by mela mit poradnou podporu.
Alesis nejsou jedini, ja mam problem s Novation SpeedIO, pouzival jsem ji s WinXP na cesty a po prechodu na Mac OSX jsem skoncil. Novation vubec nezajima nejaky vyvoj u Applu - Mac s Intelem. Na Win neco malo delaji, ale pro MacOSX skoncili u PPC.

Vetsina vyrobcu USB zv. karet pouziva ovladace od http://www.usb-audio.com/, nebo jejich upravenou verzi. RME je trochu jiny kafe, ti si ovladace delaji sami ...

Tohle je taky jeden z duvodu, proc od jiste doby preferuju FireWire.
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

komasix

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od komasix »

nemáte prosím někdo ten driver na io2 někde staženej? stránky nefungujou a nemůžu to rozchodit...díky

tony9

Příspěvek od tony9 »

koma6 píše:nemáte prosím někdo ten driver na io2 někde staženej? stránky nefungujou a nemůžu to rozchodit...díky
Teď jsem se v pohodě na Alesis stránky dostal.

tony9

Příspěvek od tony9 »

Nabízí to , ale pro tu kartu asio4all.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Jo - ALESIS nemá (minimálně pro tenhle model) nativní ASIO ovladač, takže ASIO4ALL - čili www.asio4all.com pro aktuální verzi.

P.

komasix

Příspěvek od komasix »

mne to doma nešlo stáhnout. ted v práci koukám že opravdu asio4all... přesně na tomhle jsem to rozchodil. Díky

daflik

Příspěvek od daflik »

Vážená skupino, potřeboval bych také poradit. Taky jsem jeden z těch kteří chtějí jednoduché studio. Hraju na kytaru a bicí, a měl jsem potřebu nahrát si nějaké základy, a do nich si zkoušet sólíčka atd. / blues/

Koupil jsem si ex. Kartu Alesis io2, a používám program Magix. Podařilo se mi to rozchodit, po vyhození nějakých ovladačů. Nechodila dobře, záleželo na tom jak se vyspal počítač. Někdy v ní prskalo a cukalo se. Asi se hádali nějaké ovladače. Jsem naprostý laik a nevím jak vlastně rozeznat ovladače které mám vyhodit. /Vyhodil jsem i Raltek ale už je tam zpátky/ :D Teď už mi to zase nejede a nemůžu s tím hnout. Asio4all v2 má na sobě červený vykřičník. Vůbec nerozumín těm pojmům natož je sladit. Díky.
/před tím jsem měl vypujčenou audigy 2, ale ta ani nehlesla je na mě asi moc složitá/

komasix

Příspěvek od komasix »

čau napiš co máš za system.(W7/XP)

daflik

Příspěvek od daflik »

xp

daflik

Příspěvek od daflik »

Je mi například divné že se v ovladači asio all4 neobjeví io2, jako možnost. Je tam realtek, usb. Mělo by to tam být nebo jsem mimoň?

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Alesis je v tomto případě to USB.

P.

daflik

Příspěvek od daflik »

Win. mi nahlásil že opravil nějakou chybu a už se to chová alespoň pokaždé stejně.
Takže všechno jede přes alesis /exter./ jenom Magix kter ýpoužívám na muziku jede přes původní interní zvukovku. PO 20vteřinách zmlkne a naskočí vykřičník na ovladači. /dole vpravo na monit./

Odpovědět