ALESIS io2 - HELP

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
daflik
Příspěvky: 37
Registrován: 27 úno 2012 19:25

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od daflik » 14 črc 2012 14:40

Další zlepšení: Jde to přes to usb, /před tím to nešlo?/ zvětšil jsem latenci,už to jede i půl hodiny. Ale praská jak starý vinyl. :)

daflik
Příspěvky: 37
Registrován: 27 úno 2012 19:25

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od daflik » 14 črc 2012 14:45

Ještě dotaz: Jak funguje to MIDI? Na bicích mám, na kartě taky, propojím a nic. To musí jít přes nějaky prístroj? :) Díky.

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od komasix » 14 črc 2012 15:52

doporučuju použít tenhle ovladač. http://www.asio4all.com/

daflik
Příspěvky: 37
Registrován: 27 úno 2012 19:25

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od daflik » 14 črc 2012 21:00

Díky, jo, ten tam mám, a pokročil jsem. Když do něj vlezu /ovladač/tak na autu je červený křížek a hlási mi: PIN status dispozice: 1. Jestli není používán jinou aplikací? což není,myslím.
A MS GS wavetable synth. povolení. a to nevím napadá mě jestli to MS není Microsoft tady jestli je to schváleno Microsoftem? Tak nějak to bylo u audigy prostě MS neschválil nepodporujeme. Taky nevím co je wavetable, moje angličtina mi říká vlnastůl. :)

Uživatelský avatar
komasix
Příspěvky: 1073
Registrován: 25 říj 2007 22:52

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od komasix » 14 črc 2012 23:28

Ano, skutečně je to vlnastůl. Máš ve windows tu alesisku jako výchozí zařízení?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od pavlii » 15 črc 2012 02:24

:-D :-D :-D jsem mrtvej....

P.

daflik
Příspěvky: 37
Registrován: 27 úno 2012 19:25

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od daflik » 16 črc 2012 20:35

Zlepšujeme se už to šlape uvidíme jestli trvale..... :)

daflik
Příspěvky: 37
Registrován: 27 úno 2012 19:25

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od daflik » 19 črc 2012 19:09

Trochu blbne, zajímavé je že občas stačí CPU 3 % někdy 17-20% a občas 60%? :shock:

daflik
Příspěvky: 37
Registrován: 27 úno 2012 19:25

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od daflik » 05 srp 2012 11:55

Nemůže mít vliv, že mám připojení USB 1.2 a ne 2.?

Lukmignon
Příspěvky: 57
Registrován: 03 čer 2008 12:18

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od Lukmignon » 09 srp 2012 12:20

ahoj, mám taky problém s touhle kartou.
používám jí v programu Magix Samplitude 11. win 7 64bit.

ve zvuk. zařízeních je zakázaná (jinak mi asio drivery vůbec nešly)

a ted problém... když zapnu program a zkouším zpěv nebo kytaru do karty alesis, je to v pohodě. ale jakmile v náký stopě zmáčknu tlačítko na record (označím stopu do který chci nahrávat) tak od tý doby včetně nahrávání je ten zvuk divnej. přijde mi to jako něco mezi latencí a hroznou ozvěnou.

nevíte čím by to mohlo být? a ovladače mám z CD originál k týhle kartě - alesis io2 usb driver, ne asio4all

Lukmignon
Příspěvky: 57
Registrován: 03 čer 2008 12:18

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od Lukmignon » 15 srp 2012 11:59

nikdo nic?

daflik
Příspěvky: 37
Registrován: 27 úno 2012 19:25

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od daflik » 21 srp 2012 19:40

Já to mám podobně jenom ovladač mám asio4all. Zkus se podívat vpravo dole na ikonku ovladače a tam je ta latence. Teda u mě.

daflik
Příspěvky: 37
Registrován: 27 úno 2012 19:25

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od daflik » 27 srp 2012 19:06

No a ještě jsem v programu /Magix MM/ přehodil z Asio driveru na Wawe driver a jede zatím bez chyb. Nevím co jsem udělal ale je to lepší. Cpu poskakuje mezi 60-80%.
Noa teď se vrhnu na Soner 8,Začíná mi chybět MIDI :)

daflik
Příspěvky: 37
Registrován: 27 úno 2012 19:25

Re: ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od daflik » 18 zář 2012 21:17

Jó, tak bodejť by to neblblo: POžadavek na systém :RAM 1giga a moje Ramka 512 mega.:(

Odpovědět