ALESIS io2 - HELP

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
ECSON WALDES
Profesionál

ALESIS io2 - HELP

Příspěvek od ECSON WALDES »

Mam malou USB kartu ALESIS io2, kterou pouzivam na cestach s notebookem a Nuendem. Po preinstalovani windows mi nastal problem ze nemuzu dohledat instalacni CD k io2, na internetu ma alesis nulovou podporu, jen malej driver, ten mam uz nainstalovanej. Ale ten k funkcnosti nestaci. Tak mam nouzove nainstalovanej ASIO4ALL. Funguje to s tim, ale ted mi nastal problem - dostal jsem stopy nahrany nesmyslne ve 48 kHz a potrebuju prepnout v Nuendu Sample Rate ze stavajicich 44.1 kHz na 48, protoze jinak se stopy prirozene prehravaj zpomalene. V Nuendu se mi ale prepnout Sample Rate nedari, melo by to jit v Projet Setup (SHIFT+S) ale bez uspechu, kolonka nejde prepnout.

K Alesisu jinej pristup nemam kde bych Sample Rate moh zmenit a ted jsem zoufalej jak to vyresit. Mam v notebooku rozdelanou praci a ted stojim a hori mi cas. Za jakou koli radu budu moc rad - predem DIKY !

.

Shodan

Příspěvek od Shodan »

EW: a nějakej konvertor - kterej by to přesamploval by tvůj aktuální problém neřešil?

http://www.voxengo.com/product/r8brain/
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

EW : kukni v asio 4 all .. tam sa neda prepnut na 48 ?

ECSON WALDES
Profesionál

Potrebuju zachovat rozliseni 24/48, jen musim zmenit sample rate.

ECSON WALDES
Profesionál

pytkin: prave ze ne, jinak by to uz bezelo. Muzu menit jen Bufer Size.

Ten Alesis je tim ASIO4ALL svazanej, bohuzel misto ASIO4ALL nemam nahradu

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

EW : Dakde sa to musi nastavovat ..

kexik

Příspěvek od kexik »

ecson: asio4all ma take zaklikavatko ze force 48kHz, ak si dobre pamatam - to aby nedochadzalo k hw resamplingu na niektorych chipoch.
to by si mal asi odkliknut a potom by malo ist menit samplovacku... ale assio4all som uz nejaky ten piatok nevidel a lovim to hodne zozadu svojej pamate

kexik

Příspěvek od kexik »

jezis ja necitam, ty to potrebujes opacne... tak ak tito nejde prepnut Z 44.1 NA 48 tak to je pruser, to by MALO ist

ECSON WALDES
Profesionál

UZ MI TO JEDEEEE !!!!!!!! :D diky vsem za cas!!!

..nainstaloval jsem novejsi ASIO4ALL 2.8 BETA a ten uz se io2 libi. Takze mam konecne prepnuto na 48 kHz, uf to byl ale porod!

Kazdopadne ale jsem zklamanej z popory fi Aesis. Nebejt ASIO4ALL je mi io2 k nicemu. Jinak je io2 fajn, az na tohle teda jsem sni nemel problem.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

inak to je divne .. vacsina firiem ma kompletne vsetko potrebne na WEBe .. v zivote som nepouzival originale CD .. vzdy pri kupe/instalacii noveho zariadenia som siel na web .. stiahol aktualny ovladac a uz sme hrali ..

matucha

Příspěvek od matucha »

ja se taky divim

tankista

Příspěvek od tankista »

2ecson: myslim, ze nejlepsi reseni tohoto problemu by byla koupe dobrych bryli: http://www.alesis.com/index.php?id=58,65,0,0,1,0 :-))

delay

Příspěvek od delay »

EW: Jestli jsi ztratil original CD, tak by ti snad oproti prodejce mohli udělat kopii, nebo se třeba najde někdo na fóru, kdo by hodil ISO na net nebo tak...

Hm, tak jestli to bude fungovat (a není to ten malej driver, o kterým EW píše v úvodu), tak Tankista WINS!
Naposledy upravil(a) delay dne 15 kvě 2007 14:19, celkem upraveno 1 x.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

tankista: a ty bys mel zkusit bryle silnejsi :)))))
ECSON WALDES píše:na internetu ma alesis nulovou podporu, jen malej driver, ten mam uz nainstalovanej.

tankista

Příspěvek od tankista »

Nojo, asi spis lupu, du k vocari... Tak tedy pardon!

Odpovědět