audio delta 1010LT + mix pult
delta 1010lt+fast track ultra 6/6
zdravim,chci se zeptat:půjde mi moje delta společně s fast trackem ultra 6/6 najednou?potřebuji nahrat najednou vice stop nez 8.diky
Jak je to u Delty s Latencí ? Já mám teď juli@ a uvazuju ji vymenit za Deltu 1010LT.. nechce se mi ted zrovna vrazet do neceho 12litru, ale potrebuju MIDI a vic vstupu, protoze chci vyuzit svuj Virus realtime v cubase s multirezimem a plnohodnotne ho tak vyuzit ve skladabach a planuju koupit jeste nejakej synth takze bych nejradsi mel kazdej syntak na zvlast stope a INu a povesil si na to efekty v cubase a timhle zpusobem skladal. Zajima me teda latence + sum + vliv nesymetrickych vstupu a vystupu (ted mam vse symetricky zapojeno) a jeste taky šum.. ale juli@ neni zadnej zazrak takze si myslim, ze si s touhle kartou nepohorsim hh pokud bude spolehlive makat latence routing a nebude to nejaky sumitko.
Já bych se ještě vrátil malinko zpět.
Mix je diskutabilní. Já mám totiž pocit, že zvukové karty nejsou moc odolný proti různým impedančním zdrojům. Například moje bejvalka ESI Waveterminal 192M byla uplne k nicemu, nybrz vsechny syntaky (Virus, An1x, Nord Lead) vyluzovali dost zmrsenej zvuk, kdyz jsem je zapojil primo. Bylo tam slyšet takovy piskani a když zvuk prestal hrat, tak byl slyset takovej sum, kterej pak jakoby prestal, ale piskani tam bylo porad.
Ale pozor, jakmile to slo pres Yamaha pult, tak bylo vse vylozene kristalova labuz.
Tak jen upozornuju, ze ja bych uz do varianty "synth - karta" nesel.
Koupil jsem Mackie Onyx 1620 s integrovanou firewire kartou (18in/2out) a spokojenost nadmiru
Mix je diskutabilní. Já mám totiž pocit, že zvukové karty nejsou moc odolný proti různým impedančním zdrojům. Například moje bejvalka ESI Waveterminal 192M byla uplne k nicemu, nybrz vsechny syntaky (Virus, An1x, Nord Lead) vyluzovali dost zmrsenej zvuk, kdyz jsem je zapojil primo. Bylo tam slyšet takovy piskani a když zvuk prestal hrat, tak byl slyset takovej sum, kterej pak jakoby prestal, ale piskani tam bylo porad.
Ale pozor, jakmile to slo pres Yamaha pult, tak bylo vse vylozene kristalova labuz.
Tak jen upozornuju, ze ja bych uz do varianty "synth - karta" nesel.
Koupil jsem Mackie Onyx 1620 s integrovanou firewire kartou (18in/2out) a spokojenost nadmiru