audio delta 1010LT + mix pult

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Drumer

delta 1010lt+fast track ultra 6/6

Příspěvek od Drumer »

zdravim,chci se zeptat:půjde mi moje delta společně s fast trackem ultra 6/6 najednou?potřebuji nahrat najednou vice stop nez 8.diky

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

drummer : ak prepojis Digi vstupy a zavesis jednu kartu na druhu tak prva podmienka je splnena .. druha podmienka je software .. musi vediet nahravat s 2och kariet .. cez asio to nepojde .. tam uvidis vzdy len jednu .. predpokladam ze Fast track nema rovnaky driver ako delta seria ..

Drumer

Příspěvek od Drumer »

aha,takže dvě delty by teda nemel být problém.ty taky musím nastavit přes digi?

rastis

Příspěvek od rastis »

Drumer píše:aha,takže dvě delty by teda nemel být problém.ty taky musím nastavit přes digi?
2 Delty fachaju bez problemu. mam 44 a 66, vsetky in / outy vidno, maju spolocne ovladanie na Delta panely, iba sa zaskrtne, ktora sa akurat nastavuje.

Drumer

Příspěvek od Drumer »

ok,diky moc!

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

drummer : dve delty ti priamo driver syncuje ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Jak je to u Delty s Latencí ? Já mám teď juli@ a uvazuju ji vymenit za Deltu 1010LT.. nechce se mi ted zrovna vrazet do neceho 12litru, ale potrebuju MIDI a vic vstupu, protoze chci vyuzit svuj Virus realtime v cubase s multirezimem a plnohodnotne ho tak vyuzit ve skladabach a planuju koupit jeste nejakej synth takze bych nejradsi mel kazdej syntak na zvlast stope a INu a povesil si na to efekty v cubase a timhle zpusobem skladal. Zajima me teda latence + sum + vliv nesymetrickych vstupu a vystupu (ted mam vse symetricky zapojeno) a jeste taky šum.. ale juli@ neni zadnej zazrak takze si myslim, ze si s touhle kartou nepohorsim hh pokud bude spolehlive makat latence routing a nebude to nejaky sumitko.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

tom : latencia OK .. sum tiez .. nesymetrika na linky neni problem .. ale najlepsie sa s niekym dohodni a otestuj si to ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pytkin: OK zkusim zjistit :) ja mam takovou potuchu, ze ji mame v radiu, ale nejsem si tim jistej hh :D

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Já bych se ještě vrátil malinko zpět.
Mix je diskutabilní. Já mám totiž pocit, že zvukové karty nejsou moc odolný proti různým impedančním zdrojům. Například moje bejvalka ESI Waveterminal 192M byla uplne k nicemu, nybrz vsechny syntaky (Virus, An1x, Nord Lead) vyluzovali dost zmrsenej zvuk, kdyz jsem je zapojil primo. Bylo tam slyšet takovy piskani a když zvuk prestal hrat, tak byl slyset takovej sum, kterej pak jakoby prestal, ale piskani tam bylo porad.
Ale pozor, jakmile to slo pres Yamaha pult, tak bylo vse vylozene kristalova labuz.
Tak jen upozornuju, ze ja bych uz do varianty "synth - karta" nesel.
Koupil jsem Mackie Onyx 1620 s integrovanou firewire kartou (18in/2out) a spokojenost nadmiru :-)

kexik

Příspěvek od kexik »

zo syntaku lezie normalna blba pravoverna linka. o ziadnych impedanciach nemoze byt rec. esi waveterminal ma zrejme moc malu vstupnu impedanciu,ale to je urcite vynimka. nahraval som do audiofilky skoro z cohokolvek a rozhodne nemoze byt rec o piskani

Poklop

Příspěvek od Poklop »

jasne, ale byl tam nebetyčný rozdil mezi zvukem z mixu a zvukem napřimo. Takže minimálně to stojí za úvahu.

kexik

Příspěvek od kexik »

ano zvuk napriamo je vzdy lepsi... pokial karta nieje drek

Poklop

Příspěvek od Poklop »

jasně, a to splnuje třeba Onyx nebo Alesis Multimix :-)

kexik

Příspěvek od kexik »

alebo delta 1010 lt

Odpovědět