ja to mam tak, ze Cetelem mi poslali normalnu kreditku, kde mam momentalne limit 20000, ktory sa da ale zvysit a jednoducho ak potrebujem prasule mozem ist do bankomatu a vybrat kolko chcem.... A tym padom si vlastne poziciavam prachy, ktore nie su viazane na ziadny konkretny ucel... Co sa tyka tej zaruky tak neviem, lebo kartu uz 4 roky som student a oni nechcu ani len potvrdenie o to ze pracujem...Cyril píše:dano> tomu nerozumim, jakoze jim povolis si kazdej mesic urcitou castku odcerpat ze svyho uctu? Ale oni chtej nakou zaruku tvy dlouhodoby schopnosti splacet, ne?
AUDIOPC konfig, cena, vykon
hmmm a co třeba lepší výkon na multimedialni aplikace u Intelu o kterem se porad vsude vypravi ?
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
atomx: bavime sa o P4 (teda aspon ja), nie o inteli ako takom (take debaty nemaju zmysel, samozrejme) a, samozrejme, o stave k dnesnemu dnu (moc dolezite, 2 roky dozadu to vyzeralo inak a o rok to zas bude vyzerat inak). samozrejme ak mas zanovne p4 3GHz, nema ziadny zmysel sa ho zbavovat alebo tak podobne... a hlavne p4 je mrtvy kon uz dneska
...spratcijedninonic...
do 30000korunceskoslovenskych
CPU: AMD A64 X2 3800+ DUALCORE 64bit
MB: GIGABYTE K8NF-9 Ultra nForce4U S939, PCIe,SATA2,GLAN,1394
Grafická karta: ATI RADEON X1300Pro GB 256MB DDR2,DVI,TVo,PCIEx
HDD: Seagate 120 GB SATA-300 7.200 RPM 8MB cache
RAM: 2x 512MB DDR 400MHz CL2.5 TranscendGL
DVD/CD: LG GSA-4166B DVD±R/±RW/RAM/ROM Lightscribe
Tower: Impact Silverblack 350W, PFC
do 30000korunceskoslovenskych
CPU: AMD A64 X2 3800+ DUALCORE 64bit
MB: GIGABYTE K8NF-9 Ultra nForce4U S939, PCIe,SATA2,GLAN,1394
Grafická karta: ATI RADEON X1300Pro GB 256MB DDR2,DVI,TVo,PCIEx
HDD: Seagate 120 GB SATA-300 7.200 RPM 8MB cache
RAM: 2x 512MB DDR 400MHz CL2.5 TranscendGL
DVD/CD: LG GSA-4166B DVD±R/±RW/RAM/ROM Lightscribe
Tower: Impact Silverblack 350W, PFC
Je fakt, ze kdyz clovek neschranuje nejruznejsi .gig a podobne zvukove banky, nesysli mp3 a filmy a hry a po dokoncenem projektu vzdy poctive promazava nepotrebna data, tak se da prezit v pohode do 100 Giga dlouha leta, ale kdo by se jen tak chtel vzdat toho pohodli?
O tom, ze by vetsi disky moc pekly jsem popravde neslysel, mam 160GB / 7000 ot. Seagate na SATA a v pohode a ani nikdo ze znamych si na nic takoveho nestezoval. ja bych se toho nebal a co se tyce pomeru cena/vykon, tak uz se nevyplati jit pod 200GB. A samozrejme SATA2. K tomu je ale jeste treba si dat pozor, aby zakladni deska mela primou podporu SATA. Ja jsem si pred rokem koupil nejakou lacinejsi s Via KT600 a musel jsem pak horko tezko nekde shanet disketovou mechaniku a disketu s ovladacem.