tommyb: jestli to mas na hudbu, tak je lepsi mit dva fyzicky harddisky a spousta lidi rika, ze velky kapacity moc hrejou... ja mam stale jen 120+60, ale za to bez problemu
mal som dost kompov doma, nikdy by som uz nekupil skladany komp jednoznacne znacka robi nie len meno, ale aj kvalitu. vsetko okrem zvukovky mam v kompe orig. intelacke /samozrejme nie skladane/
to samozdrejme neplati vzdycky, skladacka muze bejt i o mnoho lepsi nez znackovej komp, zalezi na tom kdo a s ceho to sklada. Pokud to dela nejakej franta (je jedno jestli firma nebo sam uzivatel) tak to stoji za......
-------------------------------------------------------
Eduard Skýva
sory typci ze prerusim vasi cosmicky dulezitou debatu o znackovych pc ,,,ale mam dve otazky
1.co je pravdy na tom ze pro amd procesory se hodi pameti z co nejmensim casovanim-nevim jestli sem to spravne nazval myslim to cl2-cl2,5
2.proc je lepsi mit v pc pouzivanem ciste na audio aplikace 2hardisky ajake z toho plynou vyhody,,
az tak sa do toho zase nerozumiem, ale mal som plno skladaciek a mam teraz 2 zn. compi a je to fakt rozdiel. 2 hardisky by som dal koli tomu:
na jednom by bol system na druhom moje softy a robotka, v opacnom pripade by to slo pomalsie
1. to sa hodi pre kazdy procesor .. cim mensie casovanie , tym je pamat rychlejsia .. a o to nam tady jde ..
2. na jednom disku je system a software (a hlavne swap) .. na druhom audio data ..
biscuit píše:tommyb: jestli to mas na hudbu, tak je lepsi mit dva fyzicky harddisky a spousta lidi rika, ze velky kapacity moc hrejou... ja mam stale jen 120+60, ale za to bez problemu
No to je jasne ze tam chcem viac harddiskov, ten druhy mozem kupit neskor na SK. Bez problemov ho odnesiem v lietadle, lepsie ako vlacit cely pocitac. Dovtedy by som mohol pouzivat jeden. Slo mi skor o vas nazor, co sa tyka pomeru cena/vykon. Ci sa to tu oplati kupovat (resp. ci je v tej cene v porovnani so slovenskom zavratny rozdiel) alebo radsej kupim na SK cely comp a doveziem to sem, a budem mat tym padom letenku zadarmo. (Ta cena je uvedena vyssie pod tou zostavou.)
Pytkin: minimalne soft dat na inym pismenom oznaceny disk koly formatovaniu disku c: co raz za cas treba spravit, po znovu nainstalovani ssystemu staci uz len progrmiky preinstalovat a vsetke nastavenia sa zachovaju. ak by som daval do disku c: aj programy, tak by to bolo narocnejsie vsetko nahadzovat po formatu. vela programov je takych, pri ktorych potrebujem zachovat ich nastavenia, vsetko odznova to nastavovat to by ma porazilo... : P