Souhlas, Ty Truthy mam taky a sem spokojenej. Sou za dobry a prachy a jestli se ti podari je sehnat z druhy ruky, tak mas vyhrano.Kermitak píše:Neni 0404 nahodou USB ? Pokud nutne nepotrebujes mobilitu, prijde mi nerozumny porizovat USB kartu, zbytecne si zadelavas na problemy... Ale je to tvoje vec
AKG dela vis sluchatek, zalezi jestli chces otevreny, uzavreny, nabasovany nebo rovny... BTW za ty monitory bych ty 2000 nevyhazoval, to radsi chvili vydrz na sluchatkach a setri na neco aspon trochu lepsiho (jen ne M-audio bedny !!! I kdyz ty nejnovejsi pry tak hrozny nejsou), treba Truthy 2030A nebo Tapco S5, nebo nejaky malinky Krky, tak namatkou...
fova: uz nevim co to bylo za clanek, je to dost davno, takze je mozny, ze to byl tenhle, ovsem slysel jsem o tom z vice mist. Je mozny, ze to skutecne byl problem pouze prvni serie, proto jsem psal, ze jsem tu kartu neslysel a nemuzu to potvrdit.
Audiophile 192 nebo Juli@ ? - Cena Stejna
....:::: DJ Dave ::::....
termicky sum je sum vodicov sposobeny tepelnym pohybom elektronov. pouzivat to takto explicitne je keketina. chlapik chcel zjavne povedat ze na 192 sumia operaky, z ktorych je zbastleny symetricky vstup (diferencny zosilovac). inak povedane, karta troska sumi, ale nie je to sum digitalny, tj nabrany bordel z pc. termicky sum je na spektralnom analyzatore proste biely sum, kym digitalny sum ma niektore frekvencie zvyraznene, a to dost
To by mě fakt zajímalo, jak může bejt lepší než Juli@, když to má úplně stejný čipset, převodníky a horší analog. O E-mu nemluvě. Směju se.fova píše:Sometimes it helps to try another PCI slot and sometimes to buy a better PSU...but this card rocks.....its better than the ESI Julie and matches the Emu 1212M in Quality.
I když jsou i lidi, co jsou schopní se do krve hádat o tom, že neslyší rozdíl mezi onboardovkou a normální kartou.
Podívej, já neříkám, že ta karta je šunt co vůbec nefunguje, vyhodí ti do vzduchu počítač, sežere psa a znásilní přítelkyni. Prostě jenom, že bych si z těhle dvou vybral tu druhou a napsal jsem důvody proč. Ale ve výsledku je mi úplně jedno kdo si co koupí. ESI mě fakt neplatí za každou získanou dušiTak nevim. Jsou lide, kteri jsou spokojeni....
ale ono to prakticky JE 50:50, aspon podla mna... 1992 ma mozno stabilnejsie drivery a julia je mozno lepsie spravena... myslim ze bude celkom korektne povedat, ze ani s jednou sa velka chyba nespravi, takze odporucam vypocitavanku, alebo cisto esteticky pristup (ktora sa viac paci, ma krajsiu krabicu, ktora sa viac paci frajerke, atd)
osobne by som bud usetril peniaze a kupil staru 2496, ktora ma imho rovnaku uzitnu hodnotu, alebo vrazil viac penazi, a kupil nieco, co ma viacej IO
osobne by som bud usetril peniaze a kupil staru 2496, ktora ma imho rovnaku uzitnu hodnotu, alebo vrazil viac penazi, a kupil nieco, co ma viacej IO
-
pc.masters
hehe je to tezky rozhodovani, ale muj nevim proc vnitrni favorit je to M-Audio...Me ovlivnuje Indy & Wich jestli nekdo zna tu kapelu..."nahmatam puls, zapnu pro tools a dam se na cestu"
Ne o to protools mi nejde i kdyz bych to zkusil
,co to vubec je...Libi se mi ze to je M-Audio, mam tu znacku rad...libi se mi ze byla draha a ted se da koupit levne
a libi se mi ze ma ty dalsi dva vystupy a to nejvic...ani bych zatim nekupoval ten mix...jen lepsi preamp na majk bo ten co mam :-! ...asi MIC200, se mi libi...a sluchatkovy (pre)amp a dobry 
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...
-
pc.masters
-
pc.masters
TOM-Thak: Jake jsou ty esi near05 ?Jsou vklidu?Ja si koupim tak max jednou az budu velkej kluk Mozna 04ky nebo DX4 nebo jak to je od m-audia, na vic mit nebudu...ty esi me lakaj vic no 
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...
ja mam Egosy nEar05 .. a musim to rict takhle.. je to lepsi nez mit 2.1 system od creative
neco na tom uslysis.. ja na tom neco smichal, co se da poslouchat vicemene... ale neni to nic moc.. pak sem to slysel na Dynaudio BM6 a nasel sem tam dost chyby.. hlavne ty male bedny nebasujou.. a vernost taky nic moc. Dynaudio BM5A ci ADAM A7 to verim pozvedne.. kdyz sem si poslechl dynaudia a prisel sem domu a zapl sem esi tak jsem to musel trosku nahulit aby to vubec trosku hralo... proste kdyz prejdes z PC beden mozna i z hifky na esi tak poznas zlepseni .. ale je to spis takova sranda pro zacatek .. ja je mam dva roky.. ucil sem se na nich ale postupem casu clovek zjisti, ze to ma proste nedostatky.. jinak mezi nama kamaradi slysel sem behringer 2030A vs 2031A a 2030A byly docela pruser oproti 2031A. Stejna nahravka stejne upravena akusticka mistnost stejna hlasitost.