digidesign

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
nunu

digidesign

Příspěvek od nunu »

Mel bych pro mnohe asi stupidni dotaz,ale opravdu to nevim.

Jde na kartach od digidesign provozovat veskere vsti nastroje a efekty?Ma zde nekdo kartu od teto firmy?

Poshook

Příspěvek od Poshook »

jasne, ze ide

macceba

Příspěvek od macceba »

Otázka by měla znít jestli ide v ProToolsoch.....pak je odpověď většina ano ale pouze skrz aplikaci VST2RTAS adapter od fy. Fxpansion.com. Jsou tam nějaká omezení ohledně routingu, myslím, že adapter podporuje pouze mono a stereo kanály a nepodporuje multimono routing např 5.1 atd. Co se týče latence, co jsem moh zkoušet já na pár pluginech, neměl jsem s tím žádné problémy, ale např. pluginy od SonicFlavours (R66 atd) nebo Electri-Q se zrovna nemaj moc v lásce. Ale jak říkám, zdaleka jsem nezkoušel včechny.....Voxengo, Pushtec a Kjaerhus Classic tak s nima jsem neměl problémy.

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

Tak především tam jde o to, že dostaneš ke kartě Pro Tools DAW zdarma spolu se super Plugama, o kterých by si VST-only DAW v základu mohly nechat jenom zdát např. emulaci 1176, kterejch rozeběhnu já na Core2Duo 32x5 asi na 40 procentech. Kartu pak rozeběhneš samozřejmě i jinde jako ASIO.

Nedovedu si představit, že bych dneska dělal desku v něčem jinym... :)
Naposledy upravil(a) Liquid Sound dne 11 čer 2007 21:55, celkem upraveno 1 x.

nunu

Příspěvek od nunu »

KLuci,dekuju moc...

elektri

Příspěvek od elektri »

Liquid Sound píše: se super Plugama, o kterých by si VST-only DAW mohly nechat jenom zdát.

Tak tomu nevěřím ani náhodou, že je ten rozdíl až tak obrovský.

Liquid Sound
Profesionál

elektri píše:
Liquid Sound píše: se super Plugama, o kterých by si VST-only DAW mohly nechat jenom zdát.

Tak tomu nevěřím ani náhodou, že je ten rozdíl až tak obrovský.
Netrej laskavě z kontextu! Důležitý je to např. emulaci 1176 - kterej daw to v sobě má???

elektri

Příspěvek od elektri »

Ty jsi dost dobrý vtipálek teda....

nelíbí se ti že trhám kontext a uděláš to, že celý svůj původní post, na který odpovídám edituješ a připíšeš věci které ti budou později sedět k argumentům.

původní tvůj post byl tenhle
Tak především tam jde o to, že dostaneš ke kartě Pro Tools DAW zdarma spolu se super Plugama, o kterých by si VST-only DAW mohly nechat jenom zdát. Kartu samotnou pak rozeběhneš samozřejmě i jinde jako ASIO.
nic o nějakém pluginu přímo v základu tam nebylo, takhle pak můžem diskutovat donekonečne, když budem pořád předchozí posty editovat tak, aby se nám to později hodilo.

Vadil mi razantní názor, že žádné VST nemůžou být jako pluginy v ProTools, ale to je mi teď už ukradené když o tom se mnou diskutuje někdo kdo podvádí, navíc zbytečně.

Pluginy z ProTools už mě nezajímají, ale tebe budu mít hodně dlouho za člověka, který místo argumentů upraví předchozí post.

sorry za zaneřádění topicu....už mizím

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

emulacia 1176 a pustis ju 160x na 40% ? to musi byt ale zla emulacia ..

Liquid Sound
Profesionál

je pravda, že jsem příspěšvek upravoval, to jo. Na druhouá stranu upravil jsem ho 2x a v době kdy jsem ti odepisoval tam už 1176 bylo... :)
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC

Liquid Sound
Profesionál

Pytkin píše:emulacia 1176 a pustis ju 160x na 40% ? to musi byt ale zla emulacia ..
Neřeš, kdyžs neslyšel. :) Btw. už jsme OT.

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

ja se priznam ze digidesign nemam rad..
je mi neprijemna jejich cenova politika dost podobna waves,
dost i jejich monopol s avidem
i nekvalita jeijch prevodniku
navic takova nespravedlnost vst na rtas jde (i kdyz s mnoha omezenimi ) a naopak to nejde..
ale v podstate nic krome bomb factory, serata a mcdsp zajimave neni...
a nejvic mne stve kdyz mi prijde nejaky tulpas a rekne mi jakto ze nemam protools na macu ze pry to zni nejlip a ze to maji vsude...
Naposledy upravil(a) carloff dne 11 čer 2007 23:05, celkem upraveno 2 x.
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ked uz sme pri tom Digidesigne .. Dnes ma pekne vytocili .. Riesim dake technologie okolo filmu .. A potreboval som do ProToolsu otvorit OMF .. Ejha .. neda sa .. Treba Digital Translator ktory stoji 17.000 korun .. Za protools LE a Mbox mini som dal dohromady 12.000 korun .. Divna politika .. Nech idu do prdele .. Ked k tomu priratam DV Toolkit (35.000), tak uz sme na cene NUENDA .. a to je teda ina kava ..

carloff
Profesionál

Příspěvek od carloff »

no vzdyt to rikam ...waves a protools...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Liquid Sound
Profesionál

carloff píše:ja se priznam ze digidesign nemam rad..
je mi neprijemna jejich cenova politika dost podobna waves,
dost i jejich monopol s avidem
i nekvalita jeijch prevodniku

a nejvic kdyz mi prijde nejaky tulpas a rekne mi jakto ze nemam protools na macu ze pry to zni nejlip a ze to maji vsude...
No jo no, já pt zbožňuju! Btw. ale faktem je že to maj všude. :)

Btw. digidesign převodníkům se můžeš v pohodě vyhnout, stačí vzít Apogee AD16X a DA16X spolu s Pto Tools Option kartou. :) A nebo i na 002 je adat i/o.:)

<i>navic takova nespravedlnost vst na rtas jde (i kdyz s mnoha omezenimi ) a naopak to nejde.. </i> To není nespravedlnost, jen ať to tak ještě nějakej čas je...

Odpovědět