dualcore CPU a hudobne aplikacie

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
hero

Příspěvek od hero »

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Fujtajbl, tak m...r Hulan uz pronikl i na ezone, boze boze...
BTW "vykon" tech procesoru je pekny, jen kdyby jeste zapracovali na thermal a power managementu, ach jo...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

mr. hulan je asi trosku zakomlpexovanej uzivatel intel produktu. amd uz davno neni zadnej looser a ma momentalne na trhu procesory, ktery s prehledem nakopavaj rit intelu. jak to bude v lete uvidime, ale doufam ze tady na ezone bude vladnout rozum a ne komplexy a predsudky...

hero

Příspěvek od hero »

ale panove :lol: :lol: :lol: :lol: ,dulezite je jaka bude cena intelu,a mozna jeste dulezitejsi co to udela z cenou amd x2,,za toho hulana se omlouvam :lol: ,je to drson :lol:

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Takhle - konkurence je pekna vec a tezit z toho budeme vzdycky nakonec my, uzivatele, at uz vyhrava AMD nebo Intel. Osobne jsem ale v tomhle pripade zvedavej, jak dopadne porovnani v testu, ktery provede nekdo jiny nez Intel, na desce, kde neni 3 roky stary BIOS a casovani pameti nehraje do kapsy Intelu ;) Take uvidime co bude na trhu od AMD za pul roku, az ten Intel vyleze. Ja se nebranim nicemu a tesim se na svetle zitrky, na znacce mi nezalezi ;)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

dekuju kermitaku, mluvis mi z duse :)

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

tu sa neda bavit ze ci vyhra AMD alebo Intel... jedine co ma vahu je to ze kto je prvy TERAZ. za pol roka kedy ma conroe vyjst moze byt vsetko inak...
a btw ja vidim naozaj navacsie pozitivum, ze by to mohlo zatriast pred letom cenami AMD X2 .. ktore by som okamzite kupil, pretoze by som nemusel v mojom pocitaci nic ine menit...

dendy

Příspěvek od dendy »

nejde mi jedna vec do hlavy.. pre par mesiacmi mi kamos spominal ze intel vyvija novu technologiu "CORE" a ze pojde o viacjadrove procesory (viac znamena viac ako 2 ;) kde kazde jadro bude uplne samostatna jednotka a bude moct jej progrmaovo upravovat instrukcnu sadu - inak povedane bude povedzme 4 jadrovy procesro a ked spustis hudbonu aplikaciu tak sa 3 jadra prekonfiguruju do modu spracovania audia a zvysne jedno bude riadit ostatne veci okolo toho ... ale toto tu zatial nevyzera ze je nieco take, skorej mi to pripada len klasicky dualcore procesor s nejakymi drobnymy vylepseniami...

wir

Příspěvek od wir »

dendy, po pri nich predstavili aj funkcny quadcore :)
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

Poshook

Příspěvek od Poshook »

vyskusal som stary dobry Logic Audio 5.5.1, ze co to urobi s dual core...

NIC. aj ked sa to spravalo uplne inak ako single thread aplikacie. napriklad pri Ableton Live bolo v Task manageri jasne vidiet, ako jedno jadro maka a druhe nerobi nic. v pripade Logicu sli obe jadra na cca 50% ale CPU meter v Logicu ukazoval 100% zatazenie a odmietol ist dalej.... :?:

wir

Příspěvek od wir »

nuz je to uz dnes stara kurva, co nadelas :)
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket

kexik

Příspěvek od kexik »

poshook: vyser sa na cpu meter, prskalo to?

Poshook

Příspěvek od Poshook »

kexik píše:poshook: vyser sa na cpu meter, prskalo to?
prskalo a potom prestalo ist s napisom "system overload".... :)

kexik

Příspěvek od kexik »

;(

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

na logic je tusim potrebna nejaka finta.... kdesi som o tom cital..

Odpovědět