Jak odpojit PC od internetu ale nechat v síti

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
kexik

Re: Jak odpojit PC od internetu ale nechat v síti

Příspěvek od kexik »

vypnut autoplay NEPOMOZE... autoplay cervy maju rutinu, ktora autoplay servis nenapadne spusti... verte mi. riesim to tu denne, momentalne u nas v praci najpopularnejsie infekcie

jardatop

Příspěvek od jardatop »

Mne to tehdy s tim adresarem autorun.inf fungovalo. Dokonce si myslim, ze tam ten cerv nic neulozil a proste jenom utrel. Ale je fakt, ze jsem to resil tak pred dvema lety. Ted uz me tento cerv netrapi. Nevim jestli to uz poresila nejaka zaplata na XP nebo antivir (pouzivam Aviru).

bassline

Příspěvek od bassline »

kexik píše:vypnut autoplay NEPOMOZE... autoplay cervy maju rutinu, ktora autoplay servis nenapadne spusti... verte mi. riesim to tu denne, momentalne u nas v praci najpopularnejsie infekcie
Ale pokial mas vypnute autoplay a cerva nespustis manualne cez subor tak jasne ze pomoze...nemas sa ako infikovat....nainfikujes sa prave kvoli tomu ze strcis USB a povoleny autoplay automaticky spusti autorun.inf v ktorom je odkaz na vir....

kexik

Příspěvek od kexik »

neriesime cely cas situaciu ze uz si nakazeny?

Vuid

Příspěvek od Vuid »

bassline píše:
kexik píše: Mimochodom, nepomoze ani disablovat sluzbu autoplay, cerv si ju opat sam zapne... jedinym fungujucim riesenim je zbavit sa cerva
ale hovoril som o tom, ze je to prevencia pred infekciou ;-)...aby si sa pripadnej infekcii vyhol, tak vypnut autoplay pomoze. Vir sa nema ako spustit, pokial uzivatel sam neklikne na autorun.inf :-D....

Vuid: co mas XP, alebo vistu ?
Zkusil jsem to na XP, kdo neveri at vyzkousi ten ADRESAR autorun.inf v root. Jako prevence asi dobry. Hlavne na vsech prenosnych mediich by to chtelo udelat asi, ja si to teda vytvoril.

Odpovědět