Kvalitní DVD-RW vypalovačka

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
nathanael

Příspěvek od nathanael »

tohle vypadá do SATA dobře :) - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40699

ale vraťme se do reality, tenhle samsung se mi docela líbí - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44043
samsung je dobrá firma, ale zajímalo by mě, jestli ty mechaniky vyrábí opravdu on a nebo někdo jinej zase přes OEM a když, tak kdo?

delay

Příspěvek od delay »

BlueRay bych si teď nekoupil ani za 3.000,- Kč.

nathanael

Příspěvek od nathanael »

delay: no já za trojku možná jo, ikdyž média do toho jsou drahý jak prase a taky myslim, že tahle vypalovačka nebude možná umět ty dvojvrstvé bly-ray s kapacitou 50 GB...je to stejně ještě v plenkách, je to pomalé atd...

delay

Příspěvek od delay »

nathanael píše:delay: no já za trojku možná jo, ikdyž média do toho jsou drahý jak prase a taky myslim, že tahle vypalovačka nebude možná umět ty dvojvrstvé bly-ray s kapacitou 50 GB...je to stejně ještě v plenkách, je to pomalé atd...
To jsou ty důvody. známej si tenkrát kupoval DVD vypalovačku za 25.000 Kč a nevypálí si na tom nic.

tankista

re

Příspěvek od tankista »

Kermitak píše:tankista: :)
co je tu k smichu :roll: Mam, spatne uhlazenou pesinku?

Chtel jsem jen natuknout znacku, aby ji ivo vzla v uvahu, netvrdim, ze 1. ligu okupuje pouze ona...

Nejsem odbornik, a myslim, ze malokdo je, a ma navic dostatecne informace, aby jednoznacne urcil viteze... Testu je na netu vsude hromada... Navic v nejvyssich radach budou asi rozdily male.

Ja mel 2 mechaniky plextor, a palily vyborne, precetly uplne vsechno, co aspon trochu precist slo (v nouzi, jinak jsem mel zvlast levnejsi mechaniku na cteni...) Mely nadprumerny buffery a PlexTools soft, kterej se pouzival na kalibraci, kontrolni mechanismy atd., to bylo nadstandardni. Myslim, ze kdyz koupis nejvyssi radu Plextor, chybu urcite neudelas, pac tahle firma se snazi profilovat jako vypalovaci spicka, coz snad vylucuje uplnej prusvih.

jinak tezko rict, na co to potrebujes, ale pokud na zalohovani, tak bych to prehodnotil... Harddisky nejsou uz tak drahy, lepe se na nich hleda, zaberou mene mista, rychleji se na ne pise a z nich cte, a maji daleko vetsi zivotnost (kdyz je nechas dobre ulozene ve skrini)

Kimi
Moderátor

Re: re

Příspěvek od Kimi »

tankista píše:
Kermitak píše:tankista: :)
co je tu k smichu :roll: Mam, spatne uhlazenou pesinku?

Chtel jsem jen natuknout znacku, aby ji ivo vzla v uvahu, netvrdim, ze 1. ligu okupuje pouze ona...
Se necil ;) Me to z toho tvyho prispevku prave vyznelo tak, ze Plextor a jedine Plextor, primomnelo mi to hadky pubertaku na forech o pocitacich, kdy kazdej tvrdi ze jenom X je 1. liga, vsechno ostatni je kram, proto ten smajlik, nic proti tobe ;)

tankista

Příspěvek od tankista »

Se necilim, neboj, nejsem urazlivej. prave ze chapu, ze to tak asi vyznelo... Ja sem nechtel psat naky nesmyslny traktaty, jak je tu zvykem a posledni dobou pretrasano, tak jsem jen natuk, ale asi sem to s tou strucnosti trochu prehnal :-)

Odpovědět