ale vraťme se do reality, tenhle samsung se mi docela líbí - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44043
samsung je dobrá firma, ale zajímalo by mě, jestli ty mechaniky vyrábí opravdu on a nebo někdo jinej zase přes OEM a když, tak kdo?
To jsou ty důvody. známej si tenkrát kupoval DVD vypalovačku za 25.000 Kč a nevypálí si na tom nic.nathanael píše:delay: no já za trojku možná jo, ikdyž média do toho jsou drahý jak prase a taky myslim, že tahle vypalovačka nebude možná umět ty dvojvrstvé bly-ray s kapacitou 50 GB...je to stejně ještě v plenkách, je to pomalé atd...
co je tu k smichuKermitak píše:tankista:
Se necil ;) Me to z toho tvyho prispevku prave vyznelo tak, ze Plextor a jedine Plextor, primomnelo mi to hadky pubertaku na forech o pocitacich, kdy kazdej tvrdi ze jenom X je 1. liga, vsechno ostatni je kram, proto ten smajlik, nic proti tobe ;)tankista píše:co je tu k smichu :roll: Mam, spatne uhlazenou pesinku?Kermitak píše:tankista: :)
Chtel jsem jen natuknout znacku, aby ji ivo vzla v uvahu, netvrdim, ze 1. ligu okupuje pouze ona...