Kvalitní DVD-RW vypalovačka

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Ivo
Moderátor

Kvalitní DVD-RW vypalovačka

Příspěvek od Ivo »

Chystám se upgradovat svou 4rychlostní DVD vypalovačku Pioneer :) Jsou nějaké vypalovačky, které jsou lepší než jiné (spolehlivostí, kvalitou atd.). ? Kdyby se případně dal obejít ten nesmyslný region, bylo by to též skvělé ...

Něco takového třeba ? http://www.nejlevnejsipocitace.cz/shop/ ... 16637.html

Celkem by mi nevadila ani externí (USB 2.0), ale nevím jestli to nemá nějaké nevýhody ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

v principe to je dnes celkom jedno .. ja osobne pouzivam cely zivot pioneer a nikdy som nemal ziadne problemy ..

tankista

Příspěvek od tankista »

1. liga je PLEXTOR

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

tankista píše:1. liga je PLEXTOR
Taky je nejdražší ... Ale v čem konkrétně funguje lépe než jiné ?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja jsem mel averzi na NEC, ale protoze ho vsude vychvalovali, tak jsem nakonec neodolal a byl jsem az doted spokojenej.. ted je uz optika spinava - musim vycistit, doufam, ze pak zas poslape jak hodinky;)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

A co LG ? Toho mají v nabídce tuny ...

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Ivo: já tedy LG měl a fungovala skvěle...ale akorát u LG i Lite-On mám problém s mazáním přepisovacích DVD - prostě v půlce mazání řekne že chyba a DVD je v háji - a to mi dost vadí, v podstatě mi mazání DVD vůbec nefunguje - buď je to softem a nebo vypalovačkou...no teď už bych šel opravdu jedině do Plextoru nebo do Pioneeru - čím dražší, tím lepší, ty levné šunty už nikdy kupovat nebudu, ikdyž ten LG byl lepší než Lite-On, myslím že ty DVD mazal v pohodě, už si to nepamatuju - ale Lite-On určitě nebrat! vem nejdražšího plextora co najdeš a myslím, že budeš spokojenej...taky lightscribe je supr věc, na tu funkci nezapomeň...dneska se ani nedá mluvit o vysoké ceně, protože dřív si měl normálně CD vypalovačky v klidu za 6 tisíc, když to začínalo i víc...třeba první DVD rekordér k TV stál 100 tisíc...takže dneska je to láce a na tom bych opravdu nešetřil, nějakých pár stovek...
Naposledy upravil(a) nathanael dne 12 bře 2007 15:19, celkem upraveno 1 x.

rastis

Příspěvek od rastis »

Nebola tu nachlp takato ista debata pred 2 tyzdnami ?

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

tankista: :)

nathanael

Příspěvek od nathanael »

rastis: byla

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

rastis: byla
Ivo: uz jsme to tu resili, s kazdou vypalovackou ma nekdo problemy, Ctirad s LG, ja mel s Pioneerama a Plextory jsou taky kus od kusu, myslim ze nikdo nemel vyhrady k NECu, to je dlouhodoba kvalita, ale kdyz koupis Plextor, LG nebo Pioneer a nebudes mit smulu, taky neudelas chybu.
Ono dneska rikat ze Plextor nebo Pioneer je kvalita je od veci, protoze kazdej model je OEM neco jinyho (treba nektery Plextory maj vnitrnosti z Lite-On, nektery LG maj Sony atd., je to hlavne o firmwaru, kde je Plextor dobrej, ale pokud nekopirujes chraneny CDcka, tak ho nevyuzijes). Jinak na NECu je pekny ze vetsina jejich mechanik ma kovovou mechaniku a ne plastovou a taky NECy docela bodujou v DAE. Mrkni na cdr.cz, tam ty mechaniky v testech rozebiraj do mrte.

kru

Příspěvek od kru »

LG ne, znam vic lidi, co s ni melo problemy. NEC sem mel kdysi davno cd-rom a ta vydrzela vsechno. patrne je funkcni jeste dnes.

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

hmm ja napr. ak ked mam 16x NEC 3550 palim furt 4x az 6x

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Kermitak: taky o NECu pouvažuju...to co říkáš mě zaujalo...každopádně je strašná škoda, že Yamaha skončila s vypalovačkama už dávno, protože ta to OEM nedělala, idkyž kdoví jak by to bylo dneska, ale to byly ty nejlepší pálirny jaký znám...

kru: já měl teda víc problému s Lite-Onem než s LG (LG jsem koupil nejdražší model, zatímco Lite-On ten nejlevnější), ale asi je to kus od kusu jiné...ale ten Lite-On jsem už reklamoval 2x a pořád jsou s ním problémy, měl bych ho jít reklamovat znovu, ale spíš to hodim do popelnice, se*e mě, zkur*il mi už minimálně 5x DVD+RW a to jestli to půjdu reklamovat, budu požadovat nahradit od Czech Computeru, protože takhle to fakt nejde...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

rastis píše:Nebola tu nachlp takato ista debata pred 2 tyzdnami ?
Třeba se za tu dobu něco změnilo a objevily se nové možnosti ... :wink:

Odpovědět