Noťásek s solidním procesorem.

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
TTT31

Re: Noťásek s solidním procesorem.

Příspěvek od TTT31 »

che ten můj asus sem našel poslední na "celém" internetě, to byl opravdu zázrak. :-D Jako osobně nechápu co vůbec takový typ dělal v nabídce a nedívím se, že ho přestali prodávat. Bez OS bez dedikované grafárny, vždyť jim museli microsoft, nvidia a amd ruce zpřerážet :-D

teď jsem to tak na rychlo jenom proletěl, a v té cenové relaci toho moc nenavymýšlíš no ... bral bych jeden z těhle, neplatíš za OS a ty i5tky s turboboostem by mohli stačit. To lenovo je navíc 17tka . Bral bych spíše to lenovo asi

http://www.alza.cz/asus-k53sv-sx966-hnedy-d266123.htm

http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g770- ... 289271.htm

biscuit

Příspěvek od biscuit »

myslim, ze ten asus, co jsem daval na minuly strance se oproti tomu lenovu vyplati uz jen rychlejsim hdd

Drumer

Příspěvek od Drumer »

No uvidím,14 dní je jestě dlouhá doba na počítače,třeba se něco zázračného ještě objeví,osobně se mi nejvíc pozdává ten Lenovo,ale Asus K73SD-TY081V není taky špatný.
Edit:Já právě těm parametrům moc nerozumím... :wink: ,ale rychlejší HDD je určitě velké plus

TTT31

Příspěvek od TTT31 »

jojo ty otáčky se určitě hodí, ten Asus co postoval Biscuit nemá USB 3 a má sdílenou pamět (bude ti užírat z ramek) tzn. bych určitě hned ze startu dokoupil ramky na 8GB a nahodil 64 bitový systém. Já si nechal 4GB a 32bitový OS a jsem teď na nějakých 2,7gb využitelné ram, což je dost málo na dnešní dobu. Procesory se mi žhaví fakt jenom zlehka, ale Ramka je na 70% a to jsem ještě od novoty ni moc většího nedělal.
u mě má 32bitový systém opodstatnění, protože používám opravdu širokou škálu pluginů a ty jsou vesměs 32bitové, takže by mi to na 64bitech dělalo nejspíš bordel, ty jestli budeš míchat tak ti stačí 64bitový DAW a jedeš.

takové ty maličkosti jako jsou usb porty, rozhraní, klávesnice,kamera to už si musíš rozhodnout sám co ti vyhovuje a co můžš oželet :) dej pak vědět cos vybral

biscuit

Příspěvek od biscuit »

aha, tak ze by to nemelo usb 3 me ani nenapadlo se koukat - povazuju to za samozrejmost :shock:

Drumer

Příspěvek od Drumer »

Tak zatím favorit je http://www.alza.cz/asus-k53sv-sx966-hnedy-d266123.htm
17" display je uz moc velka krava,no a ten hdd přinejhorším jde vydycky dát jiný,rychlejší,pokud nebude stačit
Jeste jsem se ptal na to rozdeleni obrazovky na dva monitory(laicky řečeno :) ),jde to tady?Jakože na NTB DAW stopy a ext. monitor mixer ..Díky

biscuit

Příspěvek od biscuit »

skrz hdmi by mela fungovat podpora druhyho monitoru klasicky

Drumer

Příspěvek od Drumer »

super

RuSh

Příspěvek od RuSh »

Čo sa týka CPU, osobne by som počkal pokým sa neuvedú nové IVY BRIDGE procesory, čo by malo byť v apríli...

TTT31

Příspěvek od TTT31 »

No sem docela zvědavý na ceny prvních notasu s těmahle CPU a jak to ovlivní ceny stávajících modelů osazených sandy brigema...Sice intel píše, že ceny budou podobné, ale myslím, že než se doprodají noťasy s sandybrigema, tak budou muset držet ceny ivy brigu vyšší(myslím ceny kompletních noťasů, ne samotných procesorů). Každopádně čekat, než vyjde nějaká novinka v IT - v době kdy po roce je všecka elektronika zastaralá, bys mohl čekat věčně a vždycky bude na co :))

RuSh

Příspěvek od RuSh »

TTT31 píše:No sem docela zvědavý na ceny prvních notasu s těmahle CPU a jak to ovlivní ceny stávajících modelů osazených sandy brigema...Sice intel píše, že ceny budou podobné, ale myslím, že než se doprodají noťasy s sandybrigema, tak budou muset držet ceny ivy brigu vyšší(myslím ceny kompletních noťasů, ne samotných procesorů). Každopádně čekat, než vyjde nějaká novinka v IT - v době kdy po roce je všecka elektronika zastaralá, bys mohl čekat věčně a vždycky bude na co :))
Myslím že možno prvé 2 mesiace budú o kúsok drahšie, neskôr to ale padne a ceny budú ako dnes. Hej, pokiaľ by sa malo čakať stále tak sa ničoho nedočkáme a nič nekúpime, ale pokiaľ je novinka predodvermi, tak sa to myslím oplatí...

Odpovědět