Ja použivám Dell latitude D 600, pentium 4M 1,4GHz, op.pamě? 512MB a jsem moc spokojen. Externí HDD také používám. Mám dva Western digital
250GB 7200otáčem Firewire a taky běhaj skvěle - líp nž HDD v notebooku(ten je 4200otáček) až cca 40MB/s čtení a cca 15-20MB/s zápis.
_ravi_ : takovou skušenost zatím nemám. notebook používám k hraní krátce a to jen na bicí. ty disky používám především na filmy atd. , ale jak jsem říkal - vše zatím bez problémů ( samozřejmě až na grafiku )
Mám Asus 1,7GHz 512MB externí HD 200GB Firewire zvukovku Digiface zvládá recording všech 26 audio stop naráz bez problémů. S notebookem se asi musí trochu slušně zacházet tento mám už tři roky používám ho velmi intenzivně každý den se mnou cestuje a bez problému předtím jsem měl TI ketrý jsem po třech letech provozu rozmlátil - upadl popruh na tašce a praskl display. Kromě toho mám ještě jeden ASUS s celeronem řídí světla rok a půl po akcích bez jediného problému.
kexik : pozri si rozmery .. Este som nevidel nikoho , kto by si postavil taky hlboky rack .. ale mozno sa najdu masochisti .. len som sa s nimi v mojom kratkom zivote este nestretol ..
BTW microATX dosky kupujem uplne najradsej .. a vsetky maju Intel Chipset .. 845, 865, 865PE
bezne se delaji servery do racku, mozna, ze by to slo pouzit. Taky sem nad tim premyslel. Jinak mym snem je nadupany CARILLON. Ten je pry i nejtizsi komp, a je 3U rackovy.
pytkin) ved prave, ja som to tiez niekde videl a neviem kde...tak pred cca 6 rokov dozadu...za cca 18000, to sa mi zdalo vtedy dost vela...to kupim radsej od amexu rackovy suflik a nalepim to tam PC creva;-)))
V notebookoch sa vôbec neorientujem- na koľko by v súčasnosti vyšiel, keď by som na ňom chcel robiť a naživo prezentovať muziku. Potrebujem nejakú orientačnú cenu, bez zvukovky a príslušenstva- len čisto mašina.