Ty jo, neumí FULL HD. A taky by mě zajímala spotřeba CPU... Víš jak při DAW aplikacích někdy chybí i pár %.luphtrack píše:http://www.mb-shop.cz/INSHOP/scripts/de ... t=S-324550
Nové studio - Tiché komponenty - Kam s PC...
Souhlas,delay píše:Still too complicated...
- vrtatacka
- dira do zdi
- kabely za 1500
- pokud bebude fachat, FW repeater za 1000
- napajeny USB hub do studia
- daw delo za 12000 mezi okurky do spajzu (cpu 64, 8gb, disky mam, Vista 64, Ableton 64) a jsem happy
Holt jedine zapinani/vypinani budu muset resit bud po siti (blbost) nebo zabehnout vzdycky do spajzu, ten je stejne ale hned vedle.
Je na Tobě, jak to vyřešíš, jsou to Tvoje finance, Tvoje studio.upman píše:Souhlas,delay píše:Still too complicated...
- vrtatacka
- dira do zdi
- kabely za 1500
- pokud bebude fachat, FW repeater za 1000
- napajeny USB hub do studia
- daw delo za 12000 mezi okurky do spajzu (cpu 64, 8gb, disky mam, Vista 64, Ableton 64) a jsem happy
Holt jedine zapinani/vypinani budu muset resit bud po siti (blbost) nebo zabehnout vzdycky do spajzu, ten je stejne ale hned vedle.
Ptal jsi jak by to řešili ostatní, tak jsem se vyjádřil. Přišlo mi to lepší, než si z tebe utahovat...
2 luphtrack: jo, ja jsem rad, ze jsem se dozvedel nove pristupy - napr. tiche PC me uz nenapadlo, spatna zkusenost, ale na druhou stranu to jeste porad zvazuji, preci jen bych se nemusel tahat s kabelama.
Vzdalena plocha neni spatny napad, lec doted jsem nepouzival (vim ze nekdo pouziva), takze na to prdim - staci kolik mi zerou elektriky nastroje, mit doma jeste dalsi comp asi nema cenu.
Ale neber to prosim osobne - napr. ta vecicka pro notas je super, takze diky moc za doporuceni.
Vzdalena plocha neni spatny napad, lec doted jsem nepouzival (vim ze nekdo pouziva), takze na to prdim - staci kolik mi zerou elektriky nastroje, mit doma jeste dalsi comp asi nema cenu.
Ale neber to prosim osobne - napr. ta vecicka pro notas je super, takze diky moc za doporuceni.
Ono muzes pocitac na dalku nejen probudit, ale nechat i nabootovat, akorat presne - nevim kolik to zere a nevim, zda se pri tom nemuze neco stat.delay píše:Tak, mohl by jsi to řešit přechodem do spanku, nevim kolik to PC bere v tomhle režimu a nakolik je to bezpečné...upman píše: Holt jedine zapinani/vypinani budu muset resit bud po siti (blbost) nebo zabehnout vzdycky do spajzu, ten je stejne ale hned vedle.
Paralelne ale porad zvazuji po pravde ten tichy pocitac.... akorat to chce nekde videt nazivo, zkusim zajet do Mironetu, kdyz to delaji, tak at ukazi, klidne bych za to dal i nejakou kacku, ale nechce se mi to delat samotnymu, resp. nemam na to cas.
upman: vyviedol som si ten dvojkolik z motherboardu, ktorym sa zapina komp, na jack konektor na bedni a do neho strkam sustain pedal, ktory som dostal k biciemu modulu (tam bol akoze na kopak). kabel mam teraz len 3m, ale 6m by sa imo dalo. posledna vec vyriesena. ten kontakt skratuje proti zemi takze aj teoreticky je dlzka toho kabla fakticky neobmedzena
inak hlasujem za spajzku. mam tiche pc lebo nesmiem vrtat do steny ale aj tak mam vsetko na dlhych kabloch aby bolo pc co najdalej od pracoviska a miesta kde nahravam
inak hlasujem za spajzku. mam tiche pc lebo nesmiem vrtat do steny ale aj tak mam vsetko na dlhych kabloch aby bolo pc co najdalej od pracoviska a miesta kde nahravam
suhlasim s tebou .. preferujem riesenie spajz . v nasom pripade je to ale ladnicka .. komputre naopak , co najviac vetrakov , co najhlucnejsich .. nech sa vsetko pekne chladi .. je to lepsie ako pacna cesta , stavat tichy pocitac ..upman píše:Tak diky za rady, zacnu od zacatku:
- tichy case mam (stejne ale budu porizovat jiny)
- nejvtsi problem dela zdroj (ac byl pred 3 roky povazovan za tichy, opravdu neni ani nebyl) a disk, s temi ale fakt asi nic neudelam,
- jedine koupit externi RAID pixlu (snad se dela, ne), jako tu sitovou, vrazit ji na sit a bootovat ze site
- reseni 'do spajzu' me napadlo jako ultimatni reseni, nakonec comp je pouze na hudbu a je pichnuty do site, tj. jakekoliv CD uz dano nehrozi, vse mam v .img a pouzivam Demona na routovani. Ono hlavne, od te doby, co mam Kurzweila, tak ani zvukove banky moc neresim....
- reseni ala spajz mi taky prislo cenove nejvyhodnejsi - cca 2tis za kabely a muzu si poridit normalni case, vetraky, atd.
Kazdopadne s efakt bojim tech problemu s kabelama - takze tiche PC, hmm
2 delay: mohl bys mi pls poslat vycet komponentu pro tiche PC?
Vubec, otazka do plena: mit i u vas spajzku 6m daleko, co byste radeji resili? 6m kabelas a pixlu ve spajzce, nebo tiche pc?
Dik
No, na Mironet bych se s klidem vys... Asi nebudou mít v nabídce to, co hledáš... Jejich tichý PC má možná vyměněnej BOX chladič za nějakej lepší pasiv a zbytek budou stadardní produkty...
Třeba naše stolní DELLy maj prej v sobě nějakej tunel z hliníku (nemuzu ho otevrit, abych se podival) a je fakt, že tišší PC sem neslyšel, když pominu to své se sníženými otáčkami ventilátorů...
Myslim, že nejakej typizovanej produkt nesplní to co hledáš.
Třeba naše stolní DELLy maj prej v sobě nějakej tunel z hliníku (nemuzu ho otevrit, abych se podival) a je fakt, že tišší PC sem neslyšel, když pominu to své se sníženými otáčkami ventilátorů...
Myslim, že nejakej typizovanej produkt nesplní to co hledáš.