Pocitac mi zamrza po doplneni RAM pameti.

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
synth_synth_synth_synth

Příspěvek od synth_synth_synth_synth »

ano dej to do te 3 ky/jedna bude v 1 ce a druha ve 3 ce ... jak to udelas tak jeste poradne zamackni vsechny komponenty do slotu graf.karta a tak - zatlac na to ........ mel jsem podobnej problem a vyreseno ...tak drzim palce

synth_synth_synth_synth

jo pri botu by se ti ted melo ukazat dual

fova

Příspěvek od fova »

nathanael

Příspěvek od nathanael »

fova: ne nic, dneska je to pro me stara deska...nema koncovku 65, ktere byvaji od intelu nejlepsi, neznam to...ale zkus to dat do dimm 3, tim nic urcite nezkazis...no a jestli to zamrza az pri nabihani woken, tak bych jako posledni moznost reinstaloval wokna...me treba zamrzaly wokna jednou proto, ze jsem mel v pci rozbocovac na usb 2.0...tak ale v tvem pripade to bude asi neco jineho...
Naposledy upravil(a) nathanael dne 01 bře 2007 21:49, celkem upraveno 2 x.

fova

Příspěvek od fova »

synth_synth_synth_synth píše:ano dej to do te 3 ky/jedna bude v 1 ce a druha ve 3 ce ... jak to udelas tak jeste poradne zamackni vsechny komponenty do slotu graf.karta a tak - zatlac na to ........ mel jsem podobnej problem a vyreseno ...tak drzim palce
OK jdu na to. Diky za radu.

fova

Příspěvek od fova »

nathanael píše:fova: ne nic, dneska je to pro me stara deska...nema koncovku 65, ktere byvaji od intelu nejlepsi, neznam to...ale zkus to dat do dimm 3, tim nic urcite nezkazis...no a jestli to zamrza az pri nabihani woken, tak bych jako posledni moznost reinstaloval wokna...
Jenze nez jsem tam dal tu pamet, tak to behalo uplne korektne. A Wokna tam mam cca 3 mesice.

synth_synth_synth_synth

myslim ze to neni woknama ...... jo a jeste jedna vec ...zkontroluj zda mas z instalacniho CD k MB nainstalovan RAID a ostatni podporu ...... kdyz tam strcis to CD tak ti vypise co je vsechno instalovano ....... ale to az posleze :o)
Naposledy upravil(a) synth_synth_synth_synth dne 01 bře 2007 21:51, celkem upraveno 1 x.

fova

Příspěvek od fova »

Raid je prece diskove pole, ne? Nebo se pletu?
Ja mam jen jeden disk.

nathanael

Příspěvek od nathanael »

no je mozny, ze to ma spatne zatlacene ty komponenty, kdo vi...a treba ti jde dual channel jen v 1 a 3 a 2 a 4 slotu...
Naposledy upravil(a) nathanael dne 01 bře 2007 21:52, celkem upraveno 1 x.

nathanael

Příspěvek od nathanael »

kdyz mas jen jeden disk, tak raid nepotrebujes urcite - ja to taky nikdy neinstaloval a vse bylo ok...

synth_synth_synth_synth

to jsem si taky myslel - je v tom podpora sata a ta mi delala divne veci pri nahravani ...sekani PC + jeste ta ramka .....

fova

Příspěvek od fova »

nathanael píše:a treba ti jde dual channel jen v 1 a 3 a 2 a 4 slotu...
A Kefalin, co si predstavujete pod hen tym dual chanelom?

synth_synth_synth_synth

nathanael píše:a treba ti jde dual channel jen v 1 a 3 a 2 a 4 slotu...
to souhlas - muj pripad ..... neustale se to pak hadalo ve frekvenci ...
Naposledy upravil(a) synth_synth_synth_synth dne 01 bře 2007 21:55, celkem upraveno 1 x.

nathanael

Příspěvek od nathanael »

synth: no nevim, kdyby mel 965 nebo klidne starsi 865 tak mu to nedela jedinej problem (mam doma oboje, supr drzak)...ale v nejhorsim muze ta nova ramka bejt spatna...mel jsem ale taky napr. desku, ktera mela agp slot, u ktereho nedolehaly poradne ty vnitrni mikro piny ve slotu a obcas proto zamrzal komp...stacilo to pak zatlacit a nekdy to slo, nekdy ne...to byla ale deska starsi nez 865, takze fova ma lepsi/novejsi tak tam by tyhle problemy byt snad nemely...
Naposledy upravil(a) nathanael dne 01 bře 2007 21:57, celkem upraveno 1 x.

synth_synth_synth_synth

nathanael to poresi ...musim ...jdu domu ...jsem v praci ...drzim palce ...cauec

Odpovědět