Problem s PC, zamrzá při načítání XP
Naopak da se tim pokazit docela dost idealni je si nastaveni biosu predem opsat nebo vytisknout pokud to bios umoznuje.Jindy2 píše:vyndat baterku z desky a pak jí tam za chvíli zase dát (správně), můžeš zkusit, tím nic nezkazíš...
já bych ale spíš zkusil Windows CD od někoho jiného, nebo ty Visty - komplet to přeinstalovat, pochopitelně...pokud nemáš orig. Windows CD, tím spíš bych to zkusil...
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

asi ne...já vyndaval baterku jedině, když se vybila a nebo jsem zapomněl heslo do biosu
fakt si myslim, že jiný windows pomůžou...mám tu instalací, co dělají podobné věci, několik...třeba tu mám 32-bit Vistu, kterou se mi podařilo doinstalovat jenom jednou, jinak to vždycky hodí někde při instalaci error...a jak jsem psal, to, co ti dělají ty XP, mi dělají jiné XP taky...
jestli jsi z Prahy, pošli PM, nějak bych ti pomohl...
fakt si myslim, že jiný windows pomůžou...mám tu instalací, co dělají podobné věci, několik...třeba tu mám 32-bit Vistu, kterou se mi podařilo doinstalovat jenom jednou, jinak to vždycky hodí někde při instalaci error...a jak jsem psal, to, co ti dělají ty XP, mi dělají jiné XP taky...
jestli jsi z Prahy, pošli PM, nějak bych ti pomohl...
Ono je to prkotina ale jak ti vyletne podpora usb a mas usb klavesnici s mysi, tak se to docela blbe meni, u me byl jeste horor ze pc rvalo ze nema vetracek a ze se do nekolika sekund vypne pokud nezmacknu tlacitko na klavesnici.Jindy2 píše:acid: no já víceméně používám bios v defaultním nastavení, jediné, co tam měnít, je někdy Boot Priority, podpora USB myši a tak podobně...takže nic, o co bych se bál přijít...
pokud vím, tak po vyndání baterky se bios prostě restartuje do defaultního módu...nikdy se mi tak nic nepokazilo...
Byl s tim kopec srandy a nakonec mi ten komp mi nejede do ted, a to se mi stane zrovna kdyz si koupim pci zvukovku, njn radost setrit na novy, ale co uz, pouceni pro priste
Peace

-
pc.masters
Obdobny problem mame u Huberta .. Postavi som mu novy komputer .. vsetko chodi .. doniesol ho domov .. a zacal robit to , ze pri prvom starte zamrzne pri bootovani XP .. po resete uz ide .. ak ho vecer vypne a rano zapne , tak to spravi znova .. inak behom dna moze restartovt kolko chce a nerobi to .. Doniesol mi to domov .. hned ako to doniesol som to zapol a spravilo to .. ale len jeden jediny raz .. od vtedy mi to doma nespravilo .. Skusal som to s FW zvukovkou jeho .. USB zariadenia jeho som nemal doma .. tyzden som to doma testoval a vsetko chodilo v pohode .. updatol som bios, drivery , pohackoval bios .. myslel som ze sa to vyriesilo . po nejakom case mu to teraz robi zase .. prapodivna zahada .. neviem ci to moze robit daktore to USB zariadenie ..
treba disablovat sluzbu themes. prva vec co sa v xp robi.Jindy2 píše:c9000: tak už ti aspoň najede? prima :) jo, tenhle návrat do toho modrého vzhledu se mi děl taky, už nevim čím to bylo, tady na ezone se to myslim už někde řešilo...
Acid: no, mě naštěstí usb myš i klávesnice funguje, i když tu podporu zapnutou nemám, tak je mi to jedno :)
btw stare nastavenie sa ti vratilo koli tomu ze sa registre spustili zo zalohy. to nie je dobre, zbehol by som kontrolu disku, etc. v mojich pripadoch bol vzdy za tymito zahadami vadny hdd