Problem s PC, zamrzá při načítání XP

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
c9000

Příspěvek od c9000 »

ok dík skusím to.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Jindy2 píše:vyndat baterku z desky a pak jí tam za chvíli zase dát (správně), můžeš zkusit, tím nic nezkazíš...
já bych ale spíš zkusil Windows CD od někoho jiného, nebo ty Visty - komplet to přeinstalovat, pochopitelně...pokud nemáš orig. Windows CD, tím spíš bych to zkusil...
Naopak da se tim pokazit docela dost idealni je si nastaveni biosu predem opsat nebo vytisknout pokud to bios umoznuje.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

c9000

Příspěvek od c9000 »

ja myslím že fpoho, já tam měním jen to že vypínam měřič otáček na cpu atd, a je to minimum změn, ikdyz jsem tam dneska přehrával novej bios, tak si myslím že to stejně nepomuže.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

acid: no já víceméně používám bios v defaultním nastavení, jediné, co tam měnít, je někdy Boot Priority, podpora USB myši a tak podobně...takže nic, o co bych se bál přijít...
pokud vím, tak po vyndání baterky se bios prostě restartuje do defaultního módu...nikdy se mi tak nic nepokazilo...

c9000

Příspěvek od c9000 »

tak v tom to nebude, protoze, kdyz jsem nahráaval nový bios, ptalo se mě to zda chci defaultní nastavení, dal jsem ano a pak přenastavil, myslel jsem že ta baterka to refreshne nějak víc.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

asi ne...já vyndaval baterku jedině, když se vybila a nebo jsem zapomněl heslo do biosu ;)

fakt si myslim, že jiný windows pomůžou...mám tu instalací, co dělají podobné věci, několik...třeba tu mám 32-bit Vistu, kterou se mi podařilo doinstalovat jenom jednou, jinak to vždycky hodí někde při instalaci error...a jak jsem psal, to, co ti dělají ty XP, mi dělají jiné XP taky...

jestli jsi z Prahy, pošli PM, nějak bych ti pomohl...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Jindy2 píše:acid: no já víceméně používám bios v defaultním nastavení, jediné, co tam měnít, je někdy Boot Priority, podpora USB myši a tak podobně...takže nic, o co bych se bál přijít...
pokud vím, tak po vyndání baterky se bios prostě restartuje do defaultního módu...nikdy se mi tak nic nepokazilo...
Ono je to prkotina ale jak ti vyletne podpora usb a mas usb klavesnici s mysi, tak se to docela blbe meni, u me byl jeste horor ze pc rvalo ze nema vetracek a ze se do nekolika sekund vypne pokud nezmacknu tlacitko na klavesnici.

Byl s tim kopec srandy a nakonec mi ten komp mi nejede do ted, a to se mi stane zrovna kdyz si koupim pci zvukovku, njn radost setrit na novy, ale co uz, pouceni pro priste :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

pc.masters

Příspěvek od pc.masters »

Acid. Uz mas novy stroj?
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

c9000

Příspěvek od c9000 »

konstatuju nový zjištění, windows si nepamatuje některé změny, třeba vypnu efekty, a dám si vzhled 98ček a po restaru se mi to vrátí zpátky na klsika xp

???????

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

c9000: tak už ti aspoň najede? prima :) jo, tenhle návrat do toho modrého vzhledu se mi děl taky, už nevim čím to bylo, tady na ezone se to myslim už někde řešilo...

Acid: no, mě naštěstí usb myš i klávesnice funguje, i když tu podporu zapnutou nemám, tak je mi to jedno :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Obdobny problem mame u Huberta .. Postavi som mu novy komputer .. vsetko chodi .. doniesol ho domov .. a zacal robit to , ze pri prvom starte zamrzne pri bootovani XP .. po resete uz ide .. ak ho vecer vypne a rano zapne , tak to spravi znova .. inak behom dna moze restartovt kolko chce a nerobi to .. Doniesol mi to domov .. hned ako to doniesol som to zapol a spravilo to .. ale len jeden jediny raz .. od vtedy mi to doma nespravilo .. Skusal som to s FW zvukovkou jeho .. USB zariadenia jeho som nemal doma .. tyzden som to doma testoval a vsetko chodilo v pohode .. updatol som bios, drivery , pohackoval bios .. myslel som ze sa to vyriesilo . po nejakom case mu to teraz robi zase .. prapodivna zahada .. neviem ci to moze robit daktore to USB zariadenie ..

kexik

Příspěvek od kexik »

Jindy2 píše:c9000: tak už ti aspoň najede? prima :) jo, tenhle návrat do toho modrého vzhledu se mi děl taky, už nevim čím to bylo, tady na ezone se to myslim už někde řešilo...

Acid: no, mě naštěstí usb myš i klávesnice funguje, i když tu podporu zapnutou nemám, tak je mi to jedno :)
treba disablovat sluzbu themes. prva vec co sa v xp robi.
btw stare nastavenie sa ti vratilo koli tomu ze sa registre spustili zo zalohy. to nie je dobre, zbehol by som kontrolu disku, etc. v mojich pripadoch bol vzdy za tymito zahadami vadny hdd

c9000

Příspěvek od c9000 »

ted tam mám vistu, vypnul sem, zapnul a zatím chodí, budu instalovat postupně ovladače, a doufám že měl Jindy2 pravdu a bylo to v OS.

c9000

Příspěvek od c9000 »

tak jsem tam kde jsem byl, v systému to není, na vistách se chová stejně, je tam asi nějakej šotek zakletej, ještě skusim jinej disk.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

c9000: to mě mrzí :( snad na to přijdeš...ten disk je dobrej tip...

jak koukám, tak tenhle problém není úplně ojedinělý (viz Pytkin)...možná by stálo za to prohledat google, třeba už na to je někde řešení...

Odpovědět